CoronaBuitenland

Verpleegkundige spreekt zich uit: ‘Het was een slachting, het was ongelooflijk’

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!

Het was een slachting, zegt verpleegkundige Mary-Jane Stevens uit Brisbane, die drie maanden werkzaam was op een spoedeisende hulpafdeling, over de uitrol van het coronavaccin. Er kwamen heel veel mensen binnen met ademhalingsproblemen, hartproblemen, pijn op de borst, enzovoorts. “Het was een slachting,” benadrukt ze. “Het was ongelooflijk.”

De verpleegkundige vroeg mensen die binnenkwamen of ze gevaccineerd waren. Wat bleek? Ze waren allemaal recentelijk gevaccineerd. “Ik zag alles: hartaanvallen, bloedproppen, miskramen, mijn eerste geval van gordelroos.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vier miskramen in één dienst

In één dienst kreeg Stevens, die zelf dubbel gevaccineerd is, vier miskramen op haar bordje. Ze had twee van de vier vrouwen gevraagd of ze waren gevaccineerd. Dat bleek het geval te zijn.

“Al die mensen die werden binnengebracht, waren gevaccineerd,” benadrukt de verpleegkundige. Ze waarschuwde mensen om geen vaccins meer te halen. “Het was een slachting.”

Nog nooit eerder gezien

Er werd een man binnengebracht die een dag na de Moderna-prik een beroerte had gekregen. Een andere man kreeg na vaccinatie een bloedprop van zijn lies tot zijn teen. “Ik had zoiets nog nooit eerder gezien.”

Een vrouw kreeg na de prik een beroerte en terwijl Stevens haar behandelde, kreeg ze tot drie keer toe een beroerte. Een andere vrouw bleek na haar AstraZeneca-vaccin vol tumoren te zitten. Vijf volledig gevaccineerde vrouwen kregen een baby waarbij alle organen aan de buitenkant van het lichaam zaten.

De overheid haat je en wil dat je sterft

Ondertussen kreeg Stevens zelf ook last van ernstige bijwerkingen. Ze moest pijnstillers nemen om haar dienst door te komen. Ze begon onderzoek te doen en kwam tot de ontdekking dat ze had deelgenomen aan een enorm experiment en dat de overheid iedereen heeft voorgelogen. “Ik kon niet geloven dat ze ons dit hebben aangedaan. Het is gestoord.”

Stevens kon het niet meer opbrengen om naar een plek te gaan waar mensen worden vermoord en werd ontslagen. “De overheid haat je en wil dat je sterft,” stelt de verpleegkundige.

4.9 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Dat de overheid een gloeiende pest heeft aan het stemvee is mij wel duidelijk.

Marco
Marco
1 jaar geleden

Dat de overheid ons haat kan je wel merken aan het beleid dat ze voeren. Niet alleen op het gebied van die coronahoax.

jopie
jopie
1 jaar geleden

De overheid HAAT inderdaad de burgers. MOORD met voorbedachte rade. Het is werkelijk niet te geloven dat al deze MOORDENAARS nog vrij rondlopen. ONGEHOORD. En het gaat maar door. MENSEN WORD WAKKER !! En doe niet meer mee met dit ONMENSELIJK gedrag. Het is niet voor je gezondheid, maar uitdunning van de wereldbevolking.Wat dat betreft werkt de GENTHERAPIE uitstekend. Dit is waar de MOORDENAARS je willen hebben.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Uitroeiing van de mensheid … KIND VACCINE = kinderloos..

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x