CoronaBuitenland

Verpleegkundige spreekt zich uit: ‘Het was een slachting, het was ongelooflijk’

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!

Het was een slachting, zegt verpleegkundige Mary-Jane Stevens uit Brisbane, die drie maanden werkzaam was op een spoedeisende hulpafdeling, over de uitrol van het coronavaccin. Er kwamen heel veel mensen binnen met ademhalingsproblemen, hartproblemen, pijn op de borst, enzovoorts. “Het was een slachting,” benadrukt ze. “Het was ongelooflijk.”

De verpleegkundige vroeg mensen die binnenkwamen of ze gevaccineerd waren. Wat bleek? Ze waren allemaal recentelijk gevaccineerd. “Ik zag alles: hartaanvallen, bloedproppen, miskramen, mijn eerste geval van gordelroos.”

Vier miskramen in één dienst

In één dienst kreeg Stevens, die zelf dubbel gevaccineerd is, vier miskramen op haar bordje. Ze had twee van de vier vrouwen gevraagd of ze waren gevaccineerd. Dat bleek het geval te zijn.

“Al die mensen die werden binnengebracht, waren gevaccineerd,” benadrukt de verpleegkundige. Ze waarschuwde mensen om geen vaccins meer te halen. “Het was een slachting.”

Nog nooit eerder gezien

Er werd een man binnengebracht die een dag na de Moderna-prik een beroerte had gekregen. Een andere man kreeg na vaccinatie een bloedprop van zijn lies tot zijn teen. “Ik had zoiets nog nooit eerder gezien.”

Een vrouw kreeg na de prik een beroerte en terwijl Stevens haar behandelde, kreeg ze tot drie keer toe een beroerte. Een andere vrouw bleek na haar AstraZeneca-vaccin vol tumoren te zitten. Vijf volledig gevaccineerde vrouwen kregen een baby waarbij alle organen aan de buitenkant van het lichaam zaten.

De overheid haat je en wil dat je sterft

Ondertussen kreeg Stevens zelf ook last van ernstige bijwerkingen. Ze moest pijnstillers nemen om haar dienst door te komen. Ze begon onderzoek te doen en kwam tot de ontdekking dat ze had deelgenomen aan een enorm experiment en dat de overheid iedereen heeft voorgelogen. “Ik kon niet geloven dat ze ons dit hebben aangedaan. Het is gestoord.”

Stevens kon het niet meer opbrengen om naar een plek te gaan waar mensen worden vermoord en werd ontslagen. “De overheid haat je en wil dat je sterft,” stelt de verpleegkundige.

4.9 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
7 maanden geleden

Dat de overheid een gloeiende pest heeft aan het stemvee is mij wel duidelijk.

Marco
Marco
7 maanden geleden

Dat de overheid ons haat kan je wel merken aan het beleid dat ze voeren. Niet alleen op het gebied van die coronahoax.

jopie
jopie
7 maanden geleden

De overheid HAAT inderdaad de burgers. MOORD met voorbedachte rade. Het is werkelijk niet te geloven dat al deze MOORDENAARS nog vrij rondlopen. ONGEHOORD. En het gaat maar door. MENSEN WORD WAKKER !! En doe niet meer mee met dit ONMENSELIJK gedrag. Het is niet voor je gezondheid, maar uitdunning van de wereldbevolking.Wat dat betreft werkt de GENTHERAPIE uitstekend. Dit is waar de MOORDENAARS je willen hebben.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Uitroeiing van de mensheid … KIND VACCINE = kinderloos..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x