Archeologie

Archeologen: Bosnische piramide tenminste 25.000 jaar oud (video)

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat weten we van de geschiedenis? Niet veel, zo blijkt. Wat we denken te weten is constant onderhevig aan verandering door nieuwe ontdekkingen.

Uit een recente koolstofdatering is gebleken dat een piramide in Bosnië tenminste 25.000 jaar oud is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De meeste wetenschappers en historici geloven echter dat de moderne menselijke beschaving zo’n 5000 jaar geleden begon in Soemerië en Babylonië. Tot artefacten werden gevonden die wijzen op het bestaan van een wereldwijde, prehistorische, zeer hoogontwikkelde beschaving.

Zonnepiramide

De Italiaanse archeologen Dr. Ricarrdo Brett van de Ca’ Foscari-universiteit in Venetië en Niccolò Bisconti van de Universiteit van Siena troffen op één van de Bosnische piramides organisch materiaal aan. De koolstofdatering plaatst de piramide 20.000 jaar voor de Soemeriërs en de Babyloniërs.

Toen de Bosnische piramides in 2005 voor het eerst werden ontdekt, konden onderzoekers alleen de leeftijd bepalen van de bovengrond waarmee de piramide was bedekt.

“Het organische materiaal op de Zonnepiramide vertelt ons na biologische analyses dat de piramides ouder zijn dan 12.500 jaar. Dat maakt het de oudste piramides op de planeet,” zei Dr. Semir Osmanagić.

Tunnelnetwerk

Men kan zich afvragen waarom een gigantische piramide in Europa zo lang onopgemerkt kon blijven. Tot de ontdekking werd gedaan dacht men dat het een heuvel was. Er werd naar verwezen als de heuvel van Visoko.

Er is nog geen ingang naar de piramide ontdekt, wel wordt langzaam een ingewikkeld tunnelnetwerk onder de piramide blootgelegd.

“Onder de vallei van de piramides in Bosnië bevindt zich een uitgebreid netwerk van tunnels dat zich uitstrekt over tientallen kilometers,” legde Dr. Osmanagić uit. “In deze tunnels zijn enorme keramische blokken ontdekt die tot 9000 kilo wegen.”

Er zijn nog wetenschappers en archeologen die het bestaan van oude beschavingen voor 5000 jaar geleden tegenspreken. Deze laatste ontdekking ondersteunt echter de theorie dat zeer geavanceerde beschavingen al bestonden voor het begin van onze huidige.

Bron: NTDTV

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
anonymous
anonymous
11 jaren geleden

Lol dat is serieus de 3e keer dat ik dit zie op deze site

Koehorst
Koehorst
11 jaren geleden

Het is ook niet heel vreemd om te bedenken dat het Atlantische rijk een tijdspan van 80.000 jaar gehad heeft en in die tijd al verschillende ondergangen heeft mee gemaakt ( stoffer en blik er door heen ) en weer opnieuw beginnen vanaf scratch in 80.000 jaar evolutie moet je gemakkelijk naar de maan mars etc kunnen dus een giga piramide bouwen moest ook geen probleem zijn! even van uitgaande dat zulke bouwerken wel eeuwen kunnen doorstaan! en al die huizen en dorpen dan ? er van uit gaande dat ze net zulke massa bouw gebruikten als wij nu doen .. ( mijn huis van 1970 staat er al erg slecht bij) dan denk ik dat zo een zelfde huis 300 jaar niet gaat overleven laat staan 3000 jaar en wat te bedenken in 50.000 jaar .. dan zijn mijn bakstenen het kunststof en het metaal al vergaan tot stof.

Tom
Tom
11 jaren geleden

Een team van fysici ontdekten een energie straal die via de bovenkant van de Bosnische Piramide binnenkwam van de Zon. De straal is 4,5 meter met een frequentie van 28 kHz. De straal is continu en zijn kracht groeit als het omhoog beweegt en weg van de piramide. Dit fenomeen is in tegenspraak met de bekende wetten van de fysieke en technologie. Onze geschiedenis verandert met elke ontdekking!

En dat is toch best interessant! 🙂

En mensen, kijk aub dit filmpje!
http://www.youtube.com/watch?v=syWq6_oVhD0

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”Tom”]Een team van fysici ontdekten een energie straal die via de bovenkant van de Bosnische Piramide binnenkwam van de Zon. De straal is 4,5 meter met een frequentie van 28 kHz. De straal is continu en zijn kracht groeit als het omhoog beweegt en weg van de piramide. Dit fenomeen is in tegenspraak met de bekende wetten van de fysieke en technologie. Onze geschiedenis verandert met elke ontdekking!

En dat is toch best interessant! 🙂

En mensen, kijk aub dit filmpje!
http://www.youtube.com/watch?v=syWq6_oVhD0%5B/quote%5D
Dan zou ik dit signaal met mijn zendapparatuur waar uiteraard ook een ontvanger inzit, moeten kunnen horen.Ik geloof dat ik maar eens een vakantie plan, richting zo,n pyramide.Overigens je filmpje was bekend.Vreemd is het wel.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x