Buitenland

Kijk: Europarlementariër ageert fel tegen ‘satanische WEF-agenda’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

De Europese Commissie wil net als lidstaten belasting kunnen heffen. Belasting die bedrijven op burgers afwentelen, zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement.

“En wat doet de commissie met dit geld? Het geeft dit geld aan de grote farmaceutische bedrijven in ondoorzichtige miljardendeals, waar de schijn van belangenverstrengeling vanaf druipt,” aldus De Graaff.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Totale controle

“Het geeft dit geld aan stichtingen die mensensmokkelaars betalen om migranten illegaal binnen te halen. En het geeft dit geld aan Oekraïne, waar het verdwijnt in de zakken van corrupte zakenlieden en politici, tot in de Verenigde Staten toe,” vervolgde het Europarlementslid. “Want the big guy moet ook z’n aandeel krijgen.”

“Het geeft dit geld aan IT-bedrijven om via digitaal geldsystemen totale controle uit te kunnen oefenen,” zei De Graaff.

Prullenbak

En deze Europese Commissie pakt daarmee de gewone man z’n werk, z’n bezit en z’n vrijheid af, waarschuwde de Europarlementariër. “De enige hoop voor de burgers ligt bij de eigen staat, bij patriottische politici die strijden tegen deze satanische WEF-agenda. Dit voorstel moet onmiddellijk de prullenbak in.”

4.9 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Er is in dit land geen plek voor censuur
Er is in dit land geen plek voor censuur
1 jaar geleden

ALLE belasting wetgeving is in strijd met de grondwet. En die Klaus S. die heeft trouwens laatst beweerd dat God dood is en dat het WEF nu goddelijke kracht/macht aan het ontwikkelen is. Dus als er nog mensen twijfelden aan hun agenda…

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

De WEF-agenda moet de prullenbak in, en met prullenbak en al afgeschoten worden!!!

voor
voor
1 jaar geleden

Alle wef marionetten zijn DUIVELS van de bovenste plank met hun satanische agenda. Ze maken chaos in de hele wereld. Al die DUIVELS denken dat ze machtiger zijn dan GOD. Vroeg of laat wordt de wereld weer beter en dan zullen al die DUIVELS voor God moeten verschijnen.

Avax
Avax
1 jaar geleden

Top dat zijn mensen die opstaan tegen (Hitlers 2.0 ClauSSwaab WEF hoofduitvoerder)

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x