Buitenland

Kijk: Europarlementariër ageert fel tegen ‘satanische WEF-agenda’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

De Europese Commissie wil net als lidstaten belasting kunnen heffen. Belasting die bedrijven op burgers afwentelen, zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement.

“En wat doet de commissie met dit geld? Het geeft dit geld aan de grote farmaceutische bedrijven in ondoorzichtige miljardendeals, waar de schijn van belangenverstrengeling vanaf druipt,” aldus De Graaff.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Totale controle

“Het geeft dit geld aan stichtingen die mensensmokkelaars betalen om migranten illegaal binnen te halen. En het geeft dit geld aan Oekraïne, waar het verdwijnt in de zakken van corrupte zakenlieden en politici, tot in de Verenigde Staten toe,” vervolgde het Europarlementslid. “Want the big guy moet ook z’n aandeel krijgen.”

“Het geeft dit geld aan IT-bedrijven om via digitaal geldsystemen totale controle uit te kunnen oefenen,” zei De Graaff.

Prullenbak

En deze Europese Commissie pakt daarmee de gewone man z’n werk, z’n bezit en z’n vrijheid af, waarschuwde de Europarlementariër. “De enige hoop voor de burgers ligt bij de eigen staat, bij patriottische politici die strijden tegen deze satanische WEF-agenda. Dit voorstel moet onmiddellijk de prullenbak in.”

4.9 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Er is in dit land geen plek voor censuur
Er is in dit land geen plek voor censuur
2 maanden geleden

ALLE belasting wetgeving is in strijd met de grondwet. En die Klaus S. die heeft trouwens laatst beweerd dat God dood is en dat het WEF nu goddelijke kracht/macht aan het ontwikkelen is. Dus als er nog mensen twijfelden aan hun agenda…

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
2 maanden geleden

De WEF-agenda moet de prullenbak in, en met prullenbak en al afgeschoten worden!!!

voor
voor
2 maanden geleden

Alle wef marionetten zijn DUIVELS van de bovenste plank met hun satanische agenda. Ze maken chaos in de hele wereld. Al die DUIVELS denken dat ze machtiger zijn dan GOD. Vroeg of laat wordt de wereld weer beter en dan zullen al die DUIVELS voor God moeten verschijnen.

Avax
Avax
2 maanden geleden

Top dat zijn mensen die opstaan tegen (Hitlers 2.0 ClauSSwaab WEF hoofduitvoerder)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x