Homepagina » Archeologie » Buitenaards skelet gevonden bij Russisch Stonehenge? 4000 jaar oude eivormige schedel opgegraven
Buitenaards skelet gevonden bij Russisch Stonehenge? Vreemde 4000 jaar oude eivormige schedel opgegraven

Buitenaards skelet gevonden bij Russisch Stonehenge? 4000 jaar oude eivormige schedel opgegraven

Bij Arkaim, het Russische Stonehenge, is een skelet met een ‘alienschedel’ gevonden. Binnen de UFO-gemeenschap wordt gehoopt dat het bewijs voor het bestaan van buitenaardse wezens nu is gevonden. Dat melden diverse Britse media.

Ufologen claimen dat de schedel bewijst dat aliens de aarde ooit hebben bezocht. Ze geloven dat het gaat om de schedel van een zogeheten ‘grey’, een wezen met grote ogen en een groot hoofd dat vaak in sciencefictionfilms is te zien. Er is een filmpje opgedoken waarin Russische archeologen de vreemd gevormde schedel opgraven. Zij vermoeden dat het een skelet van een vrouw is die 4000 jaar geleden leefde.

De schedel ziet er vreemd uit omdat de stam die in Arkaim leefde aan schedelvervorming deed, aldus experts. Ze voegden toe dat de schedel toebehoorde aan een vrouw. Archeoloog Maria Makoerova zei: “We hebben een goed bewaard gebleven skelet gevonden. Ik sluit niet uit dat het skelet toebehoorde aan een vrouw van de Sarmati-stam, die in een gebied leefde dat nu Oekraïne, Kazachstan en Zuid-Rusland omvat.”

“Haar schedel was vervormd omdat de schedels van de stamleden werden afgebonden met touw,” ging ze verder. Ze wilde niet reageren op uitspraken dat de vreemd gevormde schedel gelinkt kan worden aan buitenaards bezoek.

Arkaim is net als Stonehenge rond 2000 voor Christus gebouwd en werd mogelijk gebruikt om de sterren te bestuderen. In het verleden is vaak geclaimd dat Stonehenge is bezocht door aliens en UFO’s. Arkaim was niet alleen een sterrenwacht, maar ook een dorp dat werd beschermd door twee stenen muren.

De site werd in 1987 ontdekt door een team wetenschappers uit het nabijgelegen Tsjeljabinsk. Hoewel de nederzetting is afgebrand en verlaten, zijn er veel details bewaard gebleven. Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het te delen op facebook.

[Express]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eNdEmiOn
eNdEmiOn
5 jaren geleden

Nogal klein voor een “grey” schedel. De vraag waar ze het idee vandaan hadden om schedel afbind praktijken toe te passen is veel interessanter.

jeetje
jeetje
Reactie op  eNdEmiOn
5 jaren geleden

dat schedelvervorming verhalen schijnt disinfo te zijn!

emka
emka
Reactie op  jeetje
5 jaren geleden

Gelukkig dat alle ‘ufologen’ het ALTIJD bij het rechte eind hebben.

Rick
Rick
Reactie op  emka
5 jaren geleden

Het is disinformatie omdat bij mensen de schedel bestaat uit 3 schedelplaten waarbij dit zoals je ziet in 1 groot geheel is. Zodra mensen aan die afbind praktijken beginnen zie je nog steeds duidelijk het verschil.

En dus tsja.. als je al stopt met zoeken nadat je het woord expert leest en je denkt dat ´ufologen´ het wel weer mis zouden hebben kom je nog niet verder.

StefanZ
StefanZ
5 jaren geleden

Misschien, omdat ze uit respect wilden lijken op hun bezoekers ?

AnanAs
AnanAs
5 jaren geleden

DNA onderzoek kan dit bewijzen …. Maar altijd vreemd dat we dan niks meer horen.
Hoe zit met die schotel in de Oostzee ? Is er al naar gedoken ?

ikke
ikke
Reactie op  AnanAs
5 jaren geleden

Van de schedel en schotel horen vast nooit meer wat van.

nunki
nunki
5 jaren geleden

Schedelafbinding en het vervormen van lichaam is op diverse continenten een bekend iets. Schedels afbinden is ook niet zo spectaculair, wanneer je weet dat een stuk touw om een babyschedel al direct tot vervorming lijkt. Iets met fontanellen. In Afrika en Zuid-Midden Amerika, en in Azië is dit veelvuldig teruggevonden. Tegenwoordig wordt het vervormen van het lichaam nog altijd gedaan. Iedereen kent die negers met een schotel in hun onderlip. Of de vrouwen die elk jaar een ring om hun nek krijgen, waarna er een extreem lange nek ontstaat. Of de voetjes van de Japanse geisha’s. Hoe kleiner hoe beter daar. En zo kan ik nog een hele partij meer voorbeelden aandragen. Feit blijft, dat ook de Mens een geschiedenis van vervorming heeft.

nunki
nunki
Reactie op  nunki
5 jaren geleden

En nu was ik zomaar de Egyptenaren vergeten te noemen.

Rob
Rob
Reactie op  nunki
5 jaren geleden

De nek wordt NIET langer.. de sleutelbeen en ribben etc groeien naar beneden met de optische effect van een langere nek 🙂

nunki
nunki
Reactie op  Rob
5 jaren geleden

Effect is hetzelfde.

Rory
Rory
Reactie op  nunki
5 jaren geleden

En dat allemaal om te lijken op de goden van vroeger. De ene god had een grote lip. de ander een lang achterhoofd en de andere weer een lange nek.

huisheks
huisheks
Reactie op  nunki
5 jaren geleden

Heden ten dage is het de emotionele vervorming ( zie pedonetwerk)

Rick
Rick
Reactie op  huisheks
5 jaren geleden

De structuur van de schedelplaten is echter anders in dit geval. Waarbij mensen hun schedel aan de bovenkant bestaat uit 3 platen zie je hier maar 1.

Je kunt er nog zoveel voorbeelden bij halen maar als je niet kijkt naar het verschil bij dit voorbeeld kom je nog niet verder.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Bewijs van buitenaards bestaan is nu geleverd, nu nog als de donder starten met een buitenaardse ambassade en om hen hier op aarde voor co-operatie welkom te heten.

jeetje
jeetje
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

En toen bleken ze behoorlijk autoritair te zijn

Kalki
Kalki
Reactie op  jeetje
5 jaren geleden

Dat hebben wij primitievelingen dan blijkbaar nodig.

Abraxas
Abraxas
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Hoe is het eigenlijk met de raelianen vandaag de dag?

Kalki
Kalki
Reactie op  Abraxas
5 jaren geleden

[email protected]: Die vraag moet je aan Maitreya stellen.

wakker
wakker
5 jaren geleden

Zucht… Vast weer zo’n bericht waar je niets verder over hoort.

AnanAs
AnanAs
5 jaren geleden

Als dit echt een buitenaardse schedel is dan was het overal op het nieuws… En stond het in alle kranten . Niemand weet ervan op kantoor .. Dat is raar als dit de ontdekking van de eeuw is .,.

Rick
Rick
Reactie op  AnanAs
5 jaren geleden

Juist het tegenovergestelde zou gebeuren zoals altijd al gebeurd. Wil je echt nieuws over aliens in de mainstream dan kun je dit alsnog vinden, echter vaak zijn het personen die proberen hun verhaal bekend te maken. Een goed reccent voorbeeld is de Canadese minister van defensie Paul Hellver.

Als je iets alleen de waarheid vind zodra ze het aan je overhandigen op een bordje voor het 8 uur nieuws. Hoe wil je dan ooit zelf een antwoord vinden op dingen.

JansTerZeijle
JansTerZeijle
5 jaren geleden

Welke stammen doen nog aan schedelbinding?

nunki
nunki
Reactie op  JansTerZeijle
5 jaren geleden

Ik geloof persoonlijk nog in schedelmeting.

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Wij doen zelf ook aan babyhoofdvorming. In de eerste weken moet je het kind op zijn zij leggen en dat ook afwisselen met andere zij. Doe je dit niet en laat je het kind op zijn rug liggen, dan krijgt het een plat achterhoofd. Laat je het op 1 zij, dan krijgt het een misvormd hoofd.(scheef ei) Nu bedenk ik ter plekke, hoe is dit eigenlijk ontstaan? Ik denk dat heel lang geleden het kind, continu gedragen werd(tot de fontanel gesloten was) en dus ook sliep op de buik van de moeder. Dus niet in een soort van bedje. Apen dragen hun kindje ook een hele tijd met zich mee. Iemand suggesties van hoe dit ontstaan is?

kuus
kuus
5 jaren geleden

Ja de zoveelste alien die gevonden is ze komen aan plastic zakken uit de lucht vallen

speedmaster
speedmaster
Reactie op  kuus
5 jaren geleden

gerecycleerd papier is beter voor het milieu.

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

oorlog

Begint Derde Wereldoorlog over 3 weken in Oekraïne? ‘De dreigingen nemen toe, en snel’

Over drie weken breekt er mogelijk een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x