Archeologie

Buitenaards skelet gevonden bij Russisch Stonehenge? 4000 jaar oude eivormige schedel opgegraven

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij Arkaim, het Russische Stonehenge, is een skelet met een ‘alienschedel’ gevonden. Binnen de UFO-gemeenschap wordt gehoopt dat het bewijs voor het bestaan van buitenaardse wezens nu is gevonden. Dat melden diverse Britse media.

Ufologen claimen dat de schedel bewijst dat aliens de aarde ooit hebben bezocht. Ze geloven dat het gaat om de schedel van een zogeheten ‘grey’, een wezen met grote ogen en een groot hoofd dat vaak in sciencefictionfilms is te zien. Er is een filmpje opgedoken waarin Russische archeologen de vreemd gevormde schedel opgraven. Zij vermoeden dat het een skelet van een vrouw is die 4000 jaar geleden leefde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De schedel ziet er vreemd uit omdat de stam die in Arkaim leefde aan schedelvervorming deed, aldus experts. Ze voegden toe dat de schedel toebehoorde aan een vrouw. Archeoloog Maria Makoerova zei: “We hebben een goed bewaard gebleven skelet gevonden. Ik sluit niet uit dat het skelet toebehoorde aan een vrouw van de Sarmati-stam, die in een gebied leefde dat nu Oekraïne, Kazachstan en Zuid-Rusland omvat.”

“Haar schedel was vervormd omdat de schedels van de stamleden werden afgebonden met touw,” ging ze verder. Ze wilde niet reageren op uitspraken dat de vreemd gevormde schedel gelinkt kan worden aan buitenaards bezoek.

Arkaim is net als Stonehenge rond 2000 voor Christus gebouwd en werd mogelijk gebruikt om de sterren te bestuderen. In het verleden is vaak geclaimd dat Stonehenge is bezocht door aliens en UFO’s. Arkaim was niet alleen een sterrenwacht, maar ook een dorp dat werd beschermd door twee stenen muren.

De site werd in 1987 ontdekt door een team wetenschappers uit het nabijgelegen Tsjeljabinsk. Hoewel de nederzetting is afgebrand en verlaten, zijn er veel details bewaard gebleven. Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het te delen op facebook.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eNdEmiOn
eNdEmiOn
8 jaren geleden

Nogal klein voor een “grey” schedel. De vraag waar ze het idee vandaan hadden om schedel afbind praktijken toe te passen is veel interessanter.

StefanZ
StefanZ
8 jaren geleden

Misschien, omdat ze uit respect wilden lijken op hun bezoekers ?

AnanAs
AnanAs
8 jaren geleden

DNA onderzoek kan dit bewijzen …. Maar altijd vreemd dat we dan niks meer horen.
Hoe zit met die schotel in de Oostzee ? Is er al naar gedoken ?

nunki
nunki
8 jaren geleden

Schedelafbinding en het vervormen van lichaam is op diverse continenten een bekend iets. Schedels afbinden is ook niet zo spectaculair, wanneer je weet dat een stuk touw om een babyschedel al direct tot vervorming lijkt. Iets met fontanellen. In Afrika en Zuid-Midden Amerika, en in Azië is dit veelvuldig teruggevonden. Tegenwoordig wordt het vervormen van het lichaam nog altijd gedaan. Iedereen kent die negers met een schotel in hun onderlip. Of de vrouwen die elk jaar een ring om hun nek krijgen, waarna er een extreem lange nek ontstaat. Of de voetjes van de Japanse geisha’s. Hoe kleiner hoe beter daar. En zo kan ik nog een hele partij meer voorbeelden aandragen. Feit blijft, dat ook de Mens een geschiedenis van vervorming heeft.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x