Homepagina » Archeologie » Buitenaards skelet gevonden bij Russisch Stonehenge? 4000 jaar oude eivormige schedel opgegraven
Buitenaards skelet gevonden bij Russisch Stonehenge? Vreemde 4000 jaar oude eivormige schedel opgegraven

Buitenaards skelet gevonden bij Russisch Stonehenge? 4000 jaar oude eivormige schedel opgegraven

Bij Arkaim, het Russische Stonehenge, is een skelet met een ‘alienschedel’ gevonden. Binnen de UFO-gemeenschap wordt gehoopt dat het bewijs voor het bestaan van buitenaardse wezens nu is gevonden. Dat melden diverse Britse media.

Ufologen claimen dat de schedel bewijst dat aliens de aarde ooit hebben bezocht. Ze geloven dat het gaat om de schedel van een zogeheten ‘grey’, een wezen met grote ogen en een groot hoofd dat vaak in sciencefictionfilms is te zien. Er is een filmpje opgedoken waarin Russische archeologen de vreemd gevormde schedel opgraven. Zij vermoeden dat het een skelet van een vrouw is die 4000 jaar geleden leefde.

De schedel ziet er vreemd uit omdat de stam die in Arkaim leefde aan schedelvervorming deed, aldus experts. Ze voegden toe dat de schedel toebehoorde aan een vrouw. Archeoloog Maria Makoerova zei: “We hebben een goed bewaard gebleven skelet gevonden. Ik sluit niet uit dat het skelet toebehoorde aan een vrouw van de Sarmati-stam, die in een gebied leefde dat nu Oekraïne, Kazachstan en Zuid-Rusland omvat.”

“Haar schedel was vervormd omdat de schedels van de stamleden werden afgebonden met touw,” ging ze verder. Ze wilde niet reageren op uitspraken dat de vreemd gevormde schedel gelinkt kan worden aan buitenaards bezoek.

Arkaim is net als Stonehenge rond 2000 voor Christus gebouwd en werd mogelijk gebruikt om de sterren te bestuderen. In het verleden is vaak geclaimd dat Stonehenge is bezocht door aliens en UFO’s. Arkaim was niet alleen een sterrenwacht, maar ook een dorp dat werd beschermd door twee stenen muren.

De site werd in 1987 ontdekt door een team wetenschappers uit het nabijgelegen Tsjeljabinsk. Hoewel de nederzetting is afgebrand en verlaten, zijn er veel details bewaard gebleven. Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het te delen op facebook.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • nunki schreef:

  Schedelafbinding en het vervormen van lichaam is op diverse continenten een bekend iets. Schedels afbinden is ook niet zo spectaculair, wanneer je weet dat een stuk touw om een babyschedel al direct tot vervorming lijkt. Iets met fontanellen. In Afrika en Zuid-Midden Amerika, en in Azië is dit veelvuldig teruggevonden. Tegenwoordig wordt het vervormen van het lichaam nog altijd gedaan. Iedereen kent die negers met een schotel in hun onderlip. Of de vrouwen die elk jaar een ring om hun nek krijgen, waarna er een extreem lange nek ontstaat. Of de voetjes van de Japanse geisha’s. Hoe kleiner hoe beter daar. En zo kan ik nog een hele partij meer voorbeelden aandragen. Feit blijft, dat ook de Mens een geschiedenis van vervorming heeft.

  17 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Nogal klein voor een “grey” schedel. De vraag waar ze het idee vandaan hadden om schedel afbind praktijken toe te passen is veel interessanter.

  8 likes
  • jeetje schreef:

   dat schedelvervorming verhalen schijnt disinfo te zijn!

   5 likes
   • emka schreef:

    Gelukkig dat alle ‘ufologen’ het ALTIJD bij het rechte eind hebben.

    11 likes
    • Rick schreef:

     Het is disinformatie omdat bij mensen de schedel bestaat uit 3 schedelplaten waarbij dit zoals je ziet in 1 groot geheel is. Zodra mensen aan die afbind praktijken beginnen zie je nog steeds duidelijk het verschil.

     En dus tsja.. als je al stopt met zoeken nadat je het woord expert leest en je denkt dat ´ufologen´ het wel weer mis zouden hebben kom je nog niet verder.

     0 likes
 • AnanAs schreef:

  DNA onderzoek kan dit bewijzen …. Maar altijd vreemd dat we dan niks meer horen.
  Hoe zit met die schotel in de Oostzee ? Is er al naar gedoken ?

  11 likes
 • Kalki schreef:

  Bewijs van buitenaards bestaan is nu geleverd, nu nog als de donder starten met een buitenaardse ambassade en om hen hier op aarde voor co-operatie welkom te heten.

  4 likes
 • StefanZ schreef:

  Misschien, omdat ze uit respect wilden lijken op hun bezoekers ?

  6 likes
 • AnanAs schreef:

  Als dit echt een buitenaardse schedel is dan was het overal op het nieuws… En stond het in alle kranten . Niemand weet ervan op kantoor .. Dat is raar als dit de ontdekking van de eeuw is .,.

  5 likes
  • Rick schreef:

   Juist het tegenovergestelde zou gebeuren zoals altijd al gebeurd. Wil je echt nieuws over aliens in de mainstream dan kun je dit alsnog vinden, echter vaak zijn het personen die proberen hun verhaal bekend te maken. Een goed reccent voorbeeld is de Canadese minister van defensie Paul Hellver.

   Als je iets alleen de waarheid vind zodra ze het aan je overhandigen op een bordje voor het 8 uur nieuws. Hoe wil je dan ooit zelf een antwoord vinden op dingen.

   0 likes
 • wakker schreef:

  Zucht… Vast weer zo’n bericht waar je niets verder over hoort.

  2 likes
 • Elise49 schreef:

  Wij doen zelf ook aan babyhoofdvorming. In de eerste weken moet je het kind op zijn zij leggen en dat ook afwisselen met andere zij. Doe je dit niet en laat je het kind op zijn rug liggen, dan krijgt het een plat achterhoofd. Laat je het op 1 zij, dan krijgt het een misvormd hoofd.(scheef ei) Nu bedenk ik ter plekke, hoe is dit eigenlijk ontstaan? Ik denk dat heel lang geleden het kind, continu gedragen werd(tot de fontanel gesloten was) en dus ook sliep op de buik van de moeder. Dus niet in een soort van bedje. Apen dragen hun kindje ook een hele tijd met zich mee. Iemand suggesties van hoe dit ontstaan is?

  2 likes
 • nunki schreef:

  Misschien heeft het afbinden te maken met ruimte van hersenen, waardoor het derde oog beter kan werken?

  Het kan door dat afbinden ook een zuurstoftekort veroorzaken. Dan ga je ook rare dingen zien, en aannemen voor waarheid. Maar dat is het niet.

  Ik wil je niet kaltstellen, absoluut niet, maar er bestaat ook een keiharde wetenschappelijke benadering van zaken. Zoals het schedelafbinden. En ja wij zijn allen ontstaan uit sterrenstof. Maar dit geldt net zo goed voor een alien die 1000000 miljoen jaar op ons voorloopt. Iets met atomen die een binding aangaan.

  Ik ben het er wel denk ik mee eens, dat de bijbelse verhalen en legendes meer zijn dan het monotheistische geblaat van tegenwoordig. Dat zouden best aliens kunnen zijn. Maar het zou ook goed kunnen wezen dat er geavanceerde mensen rondliepen. Je weet het niet.

  Een ding weet ik wel. Ik heb een brein, dat zorgt dat ik, ik ben. Dat zorgt dat ik in beperkte mate out of the box kan denken, en dat meen te proberen te bevatten. (Whoehaa)

  1 likes
  • nunki schreef:

   Mijn woehaa is in de zin van verbazing.

   1 likes
  • nunki schreef:

   Kijk ook eens naar de diepzee, en zie het in de ruimte eens terug. Het lijkt vaak alsof er inb de diepzee wordt gefilmt. Niet zoals het faken van zaken, maar zoals het gewoon is. In de diepzee staat er een camera op iets zwarts gericht. Opeens duikt er een wezen op, en verdwijnt in de donkerte. Het zwemt daar, en verdwijnt. In dit kader zie ik ook (grote) wezens opduiken rondom onze planeet. Maar ik weet dat ik mezelf voor de gek kan houden. Dat rottige brein iedere keer.

   0 likes
 • JansTerZeijle schreef:

  Welke stammen doen nog aan schedelbinding?

  0 likes
 • kuus schreef:

  Ja de zoveelste alien die gevonden is ze komen aan plastic zakken uit de lucht vallen

  0 likes
 • Elise49 schreef:

  Aanvulling. Als wij dit niet doen, dan lijkt ons hoofd wel meer op een Alien. Overigens geloof ik niet in grote levensvormen van buitenaardse. En als die wel in de ruimte vertoeven, dan zijn ze van oorsprong aards. Het leven hier is ontstaan met sterrenstofjes samen met de driehoek zon, maan en aarde. Oude verhalen hebben het over goden in het heelal. Dat zijn sterren. bv. de stiergod El(Taurus) baart kinderen met Asjera/aster(ster). 70 stuks.(maagden/sterrenhemel) Wetenschappers hebben stofjes van de sterren onderzocht. Daaruit blijkt dat er dezelfde stoffen in levende wezens hier zitten. Enfin zonder dag en nacht, zand en water, dampkring/ozonlaag, magneet in aarde enz. geen groot leven. Die combinatie is uniek en daar moeten we heel zuinig mee omgaan.
  Kennen jullie het filmpje van die zogenaamde Alienpoort die opeens vernietigd werd(zwerft ergens op you-tube). Dat was geen Alien in het midden van de boog, maar het huishoudbeeldje van Asjera. Godin van vruchtbaarheid/godin van de levensboom. Velen beeldjes zijn opgegraven oa in het Levant/Israel. Ook asjera is weer te herleiden naar isis en andere vruchtbaarheidsgodinnen.(mythes/tijdperken).
  Even terug over het opbinden van babyhoofden. Kinderen die met een vliesje geboren worden hebben in de volksmond gaven.(helderziendheid).(staat er los van, maar misschien ook niet) Misschien heeft het afbinden te maken met ruimte van hersenen, waardoor het derde oog beter kan werken? Niet voor niks zijn de personen met groot achterhoofd in de oudheid aanbeden. Dus mensen gingen het nabootsen met afbinden. Hier in de volksmond wordt ook nog steeds gezegd dat een hoog voorhoofd plus groot achterhoofd kenmerkend is voor intelligentie/wijsheid.

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  >