Homepagina » Spiritueel » Deze kinderen weten zeker dat ze eerder hebben geleefd
Deze kinderen weten zeker dat ze eerder hebben geleefd

Deze kinderen weten zeker dat ze eerder hebben geleefd

Toen ze drie jaar oud was zei Sally dat haar echte naam Joseph was. Haar ouders vonden het in eerste instantie wel grappig. Het meisje bleef volhouden dat ze een jongen was en dat haar ouders, Anna en Richard, niet haar echte ouders waren.

Sally was ervan overtuigd dat ze in een klein huisje bij de zee woonde en veel broertjes en zusjes had. “Ze is heel zeker van zichzelf,” zei Anna. “Ze blijft vragen of ze de schepen mag zien, maar we zijn nog nooit met haar naar de kust geweest.”

Het meisje raakte gefrustreerd omdat volwassenen haar niet serieus namen. Onlangs verscheen er een boek over herinneringen zoals die van Sally en vele andere kinderen. In het boek Memories of Heaven van dr. Wayne Dyer en zijn assistent Dee Garnes staan tientallen verhalen over kinderen zoals Sally.

Opnieuw leren

Het boek is samengesteld toen dr. Dyer aan leukemie leed en werd na zijn dood gepubliceerd. De verhalen zijn afkomstig van tientallen onafhankelijke bronnen, maar komen vaak sterk overeen.

Zibby Guest uit Chester schrijft dat haar tweede zoon Ronnie begon te praten toen hij 16 maanden oud was. Hij verwees vaak naar zijn ‘andere huis’, waar hij een volwassene was en een andere papa en mama had.

En Susan Bowers uit Amerika vertelt over haar 3-jarige kind dat moeite had met het strikken van zijn veters en mompelde: “Ik was vroeger een man, maar kennelijk moet ik dit weer opnieuw leren.”

Sirenes

Ann Marie Gonzalez keek raar op toen haar dochter op haar schoot zat te zingen en plotseling vroeg of haar moeder zich ‘het vuur’ herinnerde. Ann Marie vroeg waar ze het over had, waarop het kind een vuurzee omschreef waarin haar beide ouders waren omgekomen.

De jongste dochter van Heather Leigh Simpson uit Indiana kon niet over het geluid van sirenes. Ze deden haar denken aan de dag waarop ‘mannen haar moeder meenamen en nooit meer thuis brachten’. Toen haar verbaasde moeder zei dat ze er nog was, antwoordde het meisje: “Nee, de mama voor jou.”

Kok van de president

De 4-jarige Amerikaanse jongen Tristan keek op tv naar Tom en Jerry terwijl zijn moeder Rachel Martin aan het koken was. Hij liep de keuken in en zei: “Lang geleden kookte ik voor [de eerste Amerikaanse president] George Washington. Ik was een kind.”

Zijn moeder vroeg of zij daar ook was. “Ja,” antwoordde het jongetje. “Er waren bruine mensen. Maar ik stierf later, ik kon geen adem meer halen.” Rachel kwam tot de ontdekking dat de kok van George Washington, Hercules, drie kinderen had: Richmond, Evey en Delia. Haar zoon kon zich Richmond en Evey nog herinneren, maar wist niet wie Delia was.

Els Van Poppel wilde met haar zoon Cairo van 22 maanden een straat oversteken in Australië toen Cairo plotseling zei dat ze op moest passen ‘anders sterf ik weer’. Het jongetje voegde toe: “Toen ik klein was viel ik met mijn hoofd op de weg en reed er een vrachtwagen overheen.”

Het boek van Dyer bevat tientallen van dit soort verhalen. Zijn het allemaal fantasieën of zijn het de kinderen die de waarheid kennen en de ouders die het zijn vergeten?

Het boek Memories of Heaven is hier verkrijgbaar.

[MailOnline]


Vind je dit leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. een zieke geest die de reïncarnatie bedacht heeft

  4 likes
  • Lessen voor de ziel en die kun je alleen in de 3 e dimensie ervaren want hier hebben we een tegenstelling van alles.
   Licht donker, goed kwaad , zoet zuur , licht donker , pijn vreugde etc.
   Daarom komt je ziel hier naar aarde om te decenden dus maw om juist niet te herinneren en te ervaren vanuit je eigen ervaringen om zo te leren op ziels niveau.
   Je bent een bewustzijn en hier kun je voelen en ervaren en het is niet wat er gebeurt maar hoe je ermee omgaat en dat is nu net de kunst.
   Zelf uitzoeken wie je bent en bedenk dat je zelf je eigen gedachte bepaald.
   En neem niets persoonlijk op want dat is het ook niet, het is tenslotte niet meer of minder dan de mening van een ander persoon en dingen gebeuren nu eenmaal in het leven dus accepteer wat er gebeurt in het leven zonder in de slachtofferrol te raken.
   Onze ziel is immortal, wij zijn allen immortal Souls.

   14 likes
  • LS…

   Leg eens uit !

   13 likes
  • Reincarnatie is niet bedacht. Net zoals zwaartekracht niet bedacht is.

   Zwaartekracht kan ook slecht zijn (mensen die van een flat vallen weten waar ik het over heb), maar daar ga je toch ook niet van zeggen “een zieke geest die zwaartekracht bedacht heeft”?

   3 likes
  • Niemand heeft reincarnatie bedacht, het is er gewoon, ziek zijn diegenen die denken met een plank voor hun kop te kunnen zien…

   2 likes
  • Waarom ziek?
   In de Bijbel staat 2 maal dat Jesus zei dat Johannes de Doper Elia is. Dat is ook de reden dat de katholieke kerk er nooit een uitspraak over heeft willen doen.
   Er is meer tussen hemel en aarde vriend Horatio

   2 likes
  • Zelfs de Joden geloven in reïncarnatie.

   1 likes
  • ja leg eens uit dat het niet zo is?

   ben benieuwd.

   0 likes
 2. Ik denk, dat een kind zo’n verhaal niet verzint en ik denk dat de ouders er niet bij gebaat zouden zijn dit als verzonnen de wereld in te gooien. Waarheid? Ik heb in tegenstelling tot een hoop mensen nog herinneringen van mijn geboorte, ben nu 53 en ben me er in de loop der jaren nog veel bewuster van geworden. Het is geen compleet verhaal, maar flarden die niet met woorden gepaard gaan. Zo herinner ik me de kouw en een ruwe handdoek. Ik heb dit niet via rebirthing beleefd, maar ben het me steeds beter gaan herinneren. Inmiddels weet ik, dat ik van elders kom, maar goed…. dat kan ook m’n vader zijn. Ook weet ik inmiddels dat na je dood hier, het niet ophoudt. Bewijs heb ik niet, maar voel me daar ook niet verantwoordelijk voor. Begrip en openstaan voor anderen is wel 1 van de resultaten.
  Fijne dag allemaal.

  19 likes
  • Op het moment dat we achter onze ware zelf komen is onconditionele liefde een van de dingen die uit ons voortkomt. Wij ervaren onszelf als een relatieve ervaring van alles wat is. Alsof je een spiegel neemt in stukken slaat en iedere persoon 1 scherf is. Meerdere aspecten van het geheel. Er is dan ook geen einde alleen verschillende perspectieven zodat wij onszelf kunnen leren ervaren en groeien naar wie wij werkelijk zijn. Alles vind plaats in het nu dus het is ook helemaal niet gek dat je het kan herrineren.. jij bent nu gewoon 1 van de weinige aspecten van alles die het toelaat om dexe informatie te ontvangen. Namaste

   5 likes
 3. hopelijk is dit niet waar want heb echt geen zin om nog eens moeten weer te keren naar deze verrotte samenleving…echt niet

  16 likes
  • A) waarschijnlijk kom je pas na 1000 jaar terug, dus wie weet hoe de samenleving er dan uit ziet?
   B) de samenleving ben jezelf, jij en al die anderen. Wil je dus de samenleving veranderen, moet je bij jezelf beginnen 😀

   Er zijn verrotte samenlevingen geweest, en nog steeds. Er zijn ook goede samenlevingen geweest, en die zijn er ook nog steeds. WIJ zijn de samenlevingen, dus WIJ moeten het doen.
   Reïncarnatie is waar (denk ik) en juist omdat er nog verrotte samenlevingen zijn. Zijn die er niet meer, dan is ieder mens volmaakt en komen ze niet meer terug. Dan is het aan de huidige dieren (de zielen die nu dieren zijn) om mens te zijn en een samenleving te creëren. De zielen die wij zijn zijn dan op andere planeten planten of dieren (niet letterlijk qua lichaam uiteraard, maar wel qua bewustzijn).

   Groeten

   0 likes
 4. Ik had ook in het 500 BC geleefd in Ierland en gelukkig is dit mijn laatste, yes.

  5 likes
 5. Wat ik nog al eens storend vind in de discussie over reïncarnatie, is dat je daar ook wat ‘flexibeler’ over kan denken dan; of iedereen of niemand reïncarneert, het systeem dat je door reïncarnatie groeit van plant naar dier naar mens (of wat voor een hiërarchie dan ook) is ook týpisch menselijk arrogant denken. Wie zegt er dat andere levensvormen andere, hogere of lagere bewustzijnsvormen hebben??? Wij mensen weer.
  Ik geloof dat reïncarnatie maar aan sommige zielen is besteed en om voor ons onbekende redenen. We zullen het ooit weten, als we het niet meer kunnen navertellen, dus wat heeft ‘t voor een zin erover te discussiëren?
  Dezelfde zinloze discussie als religie; zolang we hier nog rondlopen weten we het niet zeker. Einde.

  3 likes
  • Dude, er is wel degelijk een hiërarchie in het universum. Als je daar niet mee om kan gaan heb je dikke pech. Natuurlijk zijn er hogere wezens, alleen zien die wezens ons niet als minder.

   2 likes
 6. Ik weet ook zeker dat ik eerder geleefd heb en ook als wat en waar.
  Het is een doodnormaal gegeven dat we reincarnaties achter de rug hebben.
  Ook de aarde zelf heeft reincarnaties gehad.
  De aarde is een levend wezen net als de mens. We leven in een zeer, zeer bijzondere kosmos die die de mensen toebehoort !
  Ze behoort niet toe aan hen die tegen de mens zijn waarvan de berichtgeving hier bol staat.

  4 likes
 7. dank voor je inzicht Rick, en alhoewel ik namaste even moest opzoeken; hetzelfde Rick

  0 likes
 8. Ik hoop dat het niet waar is. Ik wil niet terugkomen .
  Een leven lang in de gevangenis, vol met pijn, vol met verdiet, zwaar gehandicapt, vol lichamelijke martelingen , vol geestelijke martelingen , ongelukkig leven, als slaaf, als sexslaaf , vol haat, vol mishandelingen, verslaving, vol onzekerheid etcetera……..
  Niet geboren worden is altijd beter dan wel geboren worden.

  0 likes
 9. Toen ik nog heel klein was vertelde ik vaak verhalen over “mijn vorige ouders” en verhalen over vroeger. Vaak als ik hoge koorts had. Mijn moeder moest daar niks van weten maar mijn tante en oma vonden het wel interessant. Ik kan mij hier zelf niks van herrinderen maar het lijkt mij stug dat ze met zijn 3e mij een oor aan willen naaien..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus gemaakt door mensen? Australische wetenschappers doen ‘verrassende ontdekking’

Uit onderzoek van Nieuwsuur blijkt dat 15 ...

wuhan instituut voor virologie

Westerse spionagediensten richten pijlen op Wuhan Instituut voor Virologie. Wat hebben deze 2 wetenschappers gedaan?

Westerse inlichtingendiensten hebben hun pijlen gericht op ...