Spiritueel

Deze kinderen weten zeker dat ze eerder hebben geleefd

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen ze drie jaar oud was zei Sally dat haar echte naam Joseph was. Haar ouders vonden het in eerste instantie wel grappig. Het meisje bleef volhouden dat ze een jongen was en dat haar ouders, Anna en Richard, niet haar echte ouders waren.

Sally was ervan overtuigd dat ze in een klein huisje bij de zee woonde en veel broertjes en zusjes had. “Ze is heel zeker van zichzelf,” zei Anna. “Ze blijft vragen of ze de schepen mag zien, maar we zijn nog nooit met haar naar de kust geweest.”

Het meisje raakte gefrustreerd omdat volwassenen haar niet serieus namen. Onlangs verscheen er een boek over herinneringen zoals die van Sally en vele andere kinderen. In het boek Memories of Heaven van dr. Wayne Dyer en zijn assistent Dee Garnes staan tientallen verhalen over kinderen zoals Sally.

Opnieuw leren

Het boek is samengesteld toen dr. Dyer aan leukemie leed en werd na zijn dood gepubliceerd. De verhalen zijn afkomstig van tientallen onafhankelijke bronnen, maar komen vaak sterk overeen.

Zibby Guest uit Chester schrijft dat haar tweede zoon Ronnie begon te praten toen hij 16 maanden oud was. Hij verwees vaak naar zijn ‘andere huis’, waar hij een volwassene was en een andere papa en mama had.

En Susan Bowers uit Amerika vertelt over haar 3-jarige kind dat moeite had met het strikken van zijn veters en mompelde: “Ik was vroeger een man, maar kennelijk moet ik dit weer opnieuw leren.”

Sirenes

Ann Marie Gonzalez keek raar op toen haar dochter op haar schoot zat te zingen en plotseling vroeg of haar moeder zich ‘het vuur’ herinnerde. Ann Marie vroeg waar ze het over had, waarop het kind een vuurzee omschreef waarin haar beide ouders waren omgekomen.

De jongste dochter van Heather Leigh Simpson uit Indiana kon niet over het geluid van sirenes. Ze deden haar denken aan de dag waarop ‘mannen haar moeder meenamen en nooit meer thuis brachten’. Toen haar verbaasde moeder zei dat ze er nog was, antwoordde het meisje: “Nee, de mama voor jou.”

Kok van de president

De 4-jarige Amerikaanse jongen Tristan keek op tv naar Tom en Jerry terwijl zijn moeder Rachel Martin aan het koken was. Hij liep de keuken in en zei: “Lang geleden kookte ik voor [de eerste Amerikaanse president] George Washington. Ik was een kind.”

Zijn moeder vroeg of zij daar ook was. “Ja,” antwoordde het jongetje. “Er waren bruine mensen. Maar ik stierf later, ik kon geen adem meer halen.” Rachel kwam tot de ontdekking dat de kok van George Washington, Hercules, drie kinderen had: Richmond, Evey en Delia. Haar zoon kon zich Richmond en Evey nog herinneren, maar wist niet wie Delia was.

Els Van Poppel wilde met haar zoon Cairo van 22 maanden een straat oversteken in Australië toen Cairo plotseling zei dat ze op moest passen ‘anders sterf ik weer’. Het jongetje voegde toe: “Toen ik klein was viel ik met mijn hoofd op de weg en reed er een vrachtwagen overheen.”

Het boek van Dyer bevat tientallen van dit soort verhalen. Zijn het allemaal fantasieën of zijn het de kinderen die de waarheid kennen en de ouders die het zijn vergeten?

Het boek Memories of Heaven is hier verkrijgbaar.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
7 jaren geleden

een zieke geest die de reïncarnatie bedacht heeft

redice
redice
7 jaren geleden

hopelijk is dit niet waar want heb echt geen zin om nog eens moeten weer te keren naar deze verrotte samenleving…echt niet

Wim
Wim
7 jaren geleden

Ik had ook in het 500 BC geleefd in Ierland en gelukkig is dit mijn laatste, yes.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Ik denk, dat een kind zo’n verhaal niet verzint en ik denk dat de ouders er niet bij gebaat zouden zijn dit als verzonnen de wereld in te gooien. Waarheid? Ik heb in tegenstelling tot een hoop mensen nog herinneringen van mijn geboorte, ben nu 53 en ben me er in de loop der jaren nog veel bewuster van geworden. Het is geen compleet verhaal, maar flarden die niet met woorden gepaard gaan. Zo herinner ik me de kouw en een ruwe handdoek. Ik heb dit niet via rebirthing beleefd, maar ben het me steeds beter gaan herinneren. Inmiddels weet ik, dat ik van elders kom, maar goed…. dat kan ook m’n vader zijn. Ook weet ik inmiddels dat na je dood hier, het niet ophoudt. Bewijs heb ik niet, maar voel me daar ook niet verantwoordelijk voor. Begrip en openstaan voor anderen is wel 1 van de resultaten.
Fijne dag allemaal.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x