CoronaBuitenland

Kijk: Hypocriete Trudeau gespot zonder mondkapje na vlucht met privéjet

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

De Canadese premier Justin Trudeau werd na een vlucht met een privéjet zonder mondkapje gespot. In Canada is het nog altijd verplicht om in het vliegtuig een mondkapje te dragen. Sterker nog: mensen die weigeren een mondkapje te dragen, worden zonder pardon het vliegtuig uitgegooid. De regel geldt schijnbaar niet voor Trudeau en zijn gezin.

Op social media circuleren beelden waarop te zien is hoe Trudeau uit een vliegtuig stapt nadat het in Costa Rica is geland. Niemand aan boord droeg een mondmasker.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet de eerste keer

Eén van de dochters van Trudeau niest zelfs twee keer terwijl ze wordt begroet op de landingsbaan. De premier heeft al vaak gezegd dat Canadezen na een snottebel in zelfisolatie moeten.

Het is niet de eerste keer dat hij wordt betrapt op hypocrisie. Afgelopen maand droeg hij tijdens een fotosessie aan boord van een stoomtrein geen mondkapje terwijl hij handen schudde met andere passagiers.

Voor de elite gelden duidelijk andere regels dan voor het plebs.

De Canadese journalist Keean Bexte wijst erop dat uit rechtbankstukken is gebleken dat de reisbeperkingen die zijn ingesteld door Trudeau politiek gemotiveerd zijn. “Terwijl hij ons behandelt als besmettelijk ongedierte, jetset hij zonder zorgen.”

[Summit News]

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mark
mark
5 maanden geleden

Onder leiding van klaus schwab, Der neue Fuhrer..! Glabalisme = Nazisme

Mattie
Mattie
5 maanden geleden

Het is gewoon een acteur in dienst van WEF die man
Dus ook niet gevaccineerd en weet precies het zit met het virus. Alleen dat vertelt tie niet en laat hij dus zo merken hoe hij er echt over denkt

Dwars
Dwars
5 maanden geleden

Was hij er maar uit gegooid!!

ralf
ralf
5 maanden geleden

mooi toch, als de canadezen dit bericht ook meekrijgen is daar misschien ook duidelijk dat het onzin is

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

88
0
We lezen graag je reactie!x