Homepagina » UFO » Is op deze foto van de maanlanding van Apollo 12 een geheim Amerikaans ruimtevaartuig te zien?
Is op deze foto van de maanlanding van Apollo 12 een geheim Amerikaans ruimtevaartuig te zien?

Is op deze foto van de maanlanding van Apollo 12 een geheim Amerikaans ruimtevaartuig te zien?

Een groep UFO-jagers claimt een geheim ruimtevaartuig te hebben gespot op een foto die tijdens de maanlanding van Apollo 12 is genomen.

Tijdens het inzoomen zagen ze een drietal lichten op de foto uit 1969. Die lichten vormden een driehoekige UFO boven de maan. Volgens YouTube-kanaal Secureteam10 gaat het hier om de TR3 Black Manta.

Complottheoretici stellen dat de TR3 Black Manta een vleugelloos spionagevliegtuig is dat ontwikkeld wordt door de Amerikaanse luchtmacht. Het enige bewijs voor het bestaan van het toestel zijn waarnemingen die gedaan zijn in het zuiden van Californië.

Eén van de UFO-jagers beweert dat NASA-astronauten meerdere keren buitenaards contact hebben gehad tijdens Apollomissies. Hij claimt verder dat er een video is waarin astronauten zeggen dat ze UFO’s boven het maanoppervlak zagen vliegen.

Hij concludeert dat de waarheid verborgen wordt gehouden. Sommigen zijn het eens met de UFO-jagers, terwijl anderen denken dat de beelden nep zijn. Eén iemand vraagt zich bijvoorbeeld af waarom een stealth-vliegtuig lichten nodig heeft.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Het object is volgens mij een UFO.

 • Armonicus schreef:

  “Eén iemand vraagt zich bijvoorbeeld af waarom een stealth-vliegtuig lichten nodig heeft.”

  Duh, om te kunnen zien in het donker!

 • Hans schreef:

  We zijn nooit op de Maan geweest dus weer afleiding.

 • Oskaar schreef:

  In dat geval zou de tr 3 ook kunnen tijdreizen omdat er pas sinds 1991 over zo een toestel gerept wordt

 • Artole schreef:

  Ze zijn nooit op de maan geweest duss

 • Ph schreef:

  Het is klaar en duidelijk fake, jammer dat mensen niet meer het verschil zien tussen de realiteit en Photoshop of beelden van Hollywood films!!

  Dat neemt niet weg dat ik persoonlijk weldegelijk geloof in buitenaards leven, we ook worden bezocht door buitenaardse identiteiten……maar met fake plaatjes en beelden, kan men mij, laat staan mensen die daar niet in geloven, niet gaan overtuigen!!

  • Quasar schreef:

   Helemaal mee eens. Net als de mensen die ik hier ook gelijk zie roepen dat wij nooit op de maan geweest zijn. Ik was er toen nog niet dus ik kan niet zeggen dat wij dat daadwerkelijk gedaan hebben maar ik HOOP er nog steeds op dat wij dat als mensheid toch maar voor elkaar gekregen hebben. Niets heeft mij nog ervan kunnen bewijzen dat we er niet geweest zijn. Mocht het idd echt een leugen zijn zal ik wel teleurgesteld zijn.

 • W.F.H. schreef:

  De video is gemaakt door SECURETEAM, dat zijn notoire hoaxers.
  – Secureteam 10 (Glockner, Tyler)
  Originally this channel simply used deceptive interpretations of footage and some silly Photoshop work, but eventually grew its viewership with significant help from pretend journalist Jon Austin of the Express.co.uk web site. He attempted to have a UFO Theater debunking video removed from Youtube and Vimeo with false copyright claims. We have since released a more comprehensive debunking video.

  Hier is de hele lijst – blacklist – met foute videoknutselaars:
  http://ufotheater.com/ufo-channel-reviews/ufo-black-list/

 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >