Great ResetMens en Dier

Kijk: Joe Rogan is sprakeloos nadat gast uitlegt hoe Klaus Schwab overheden infiltreert

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab schept openlijk op over hoe zijn organisatie overheden infiltreert, zei de Britse radiopresentator Maajid Nawaz in de podcast van Joe Rogan.

Nawaz wees erop dat de globalisten toewerken naar een digitaal paspoortsysteem in combinatie met een sociale kredietscore. Dat doen ze in samenwerking met de Young Global Leaders van het WEF, zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)


Hij verwees naar een speech van Schwab uit 2017 waarin hij uitlegt dat het WEF kabinetten infiltreert door Young Global Leaders te installeren. “Hij is er open over. Tijdens de Irakoorlog wilde [toenmalig premier] Tony Blair ID-kaarten invoeren in Groot-Brittannië. Dat lukte hem niet, maar nu is hij terug en probeert hij een digital ID aan de man te brengen tijdens corona. Ze zijn er open over,” aldus Nawaz. Joe Rogan was sprakeloos.


De radiopresentator zei ook dat we quarantaine en lockdowns te danken hebben aan China en het WEF.

De podcast was tijdelijk niet beschikbaar op Spotify, waarna werd gespeculeerd dat Rogan het slachtoffer was geworden van censuur. De aflevering is inmiddels weer beschikbaar.

[Infowars]

5 15 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
2 jaren geleden

Weten we nu onderhand toch wel allemaal!

Bob Marley
Bob Marley
2 jaren geleden

Oppakken deze grootte gek en nooit meer vrij laten.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat ik mij nu werkelijk afvraag, is óf Joe Rogan nu echt helemaal stomverbaasd is ná het verhaal van Maajid Nawaz, óf dat het gespeeld is.

Dat er heel veel mensen zijn, die nauwelijks van toeten noch blazen weten, dat is mij bekend.

Maar HIER praat je toch over een bekende persoonlijkheid, waarvan je zou kunnen verwachten, dat deze niet onder een steen leeft.

Maar hoe dan ook, er is WEER iemand klaarwakker geworden en juist omdat het ook nog eens gaat om een bekende persoonlijkheid, zal hij er vast en zeker voor zorgen, dat hij deze informatie doorspeelt.

WIJ, de lezers van ninefornews weten dit allemaal natuurlijk al jarenlang. Maar wat zal het een schok geven als je hier voor het eerst van hoort.

Ik doe nog altijd mijn uiterste best om positief te blijven, maar ik moet heel eerlijk zijn: het kost mij steeds meer moeite.

Ik kijk met argusogen naar wat zich in Canada afspeelt en ik ben er niet gerust op.

Dat de meeste leiders van de verschillende landen zich niet openlijk uitspreken over de situatie daar, heeft een reden.

Justin Trudeau komt uit hetzelfde “klasje” als veel van deze leiders. Zij volgen allemaal hetzelfde scenario.

ALS Justin Trudeau niet slaagt in zijn opzet om de Canadezen definitief terug het hok in te slaan, dan heeft dat consequenties voor de rest van de wereld.

Het is dus voor ALLE vredelievende mensen ter wereld, die niets anders willen dan in vrijheid leven, van het allergrootste belang dat Klaus Schwab met zijn kornuiten niet zal slagen in zijn opzet om ons tot slaven te maken.

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

De Joe Rogan Experience trekt gemiddeld 11 miljoen kijkers per aflevering en is wereldwijd de best bekeken podcast. De ideale rode pil om velen uit hun comateuze luwte te halen.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x