Mens en Dier

Ze krijgen geen kanker en worden tot wel 160 jaar oud. Dit is hun geheim

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de grens tussen India en Pakistan bevindt zich de Hunzavallei. Mensen die er wonen worden gemiddeld 110 tot 120 jaar oud.

Zij zijn zelden ziek en zien er zelfs op latere leeftijd nog jong uit. Opvallend is verder dat de bewoners van de Hunzavallei in tegenstelling tot buurvolken een Europees uiterlijk hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Hunza, ook wel Burusho genoemd, baden in ijskoud water, doen zelfs op hoge leeftijd nog aan sport en kunnen als ze 65 jaar oud zijn nog kinderen krijgen.

Geen chemicaliën

In de zomer eten ze fruit en rauwe groentes en in de winter bestaat hun dieet uit gedroogde abrikozen, granen en schapenkaas.

Onderzoekers zeggen dat de bewoners van de Hunzavallei vooral vegetarische en rauwe producten eten.

Alle voedselproducten die ze eten zijn 100 procent natuurlijk, bevatten geen chemicaliën en behouden alle voedingsstoffen als ze worden gekookt of behandeld.

Kanker

Alcohol en lekkernijen zijn zeldzaam en het volk consumeert weinig zout en enkel streekproducten. Daarnaast vasten ze geregeld.

In 1963 bezocht een Frans expeditieteam de Hunzavallei. Het team kwam tot de ontdekking dat de Hunza gemiddeld 120 jaar oud werden.

Tijdens een internationaal congres over kanker in Parijs in augustus 1977 werd aangekondigd dat kanker niet voorkwam bij de Hunza.

160 jaar oud

In april 1984 publiceerde een Hongkongse krant een artikel over een Hunza genaamd Said Abdul Mobut, die naar Londen was gereisd.

Het luchthavenpersoneel stond voor een raadsel toen hij zijn paspoort liet zien. Hij bleek namelijk in 1823 te zijn geboren, wat betekende dat hij 160 jaar oud was.

Het geheim van de Hunza voor een lang leven: eet natuurlijk, blijf in beweging en verander nooit je leefritme. Op die manier kunnen mensen volgens de Hunza tot wel 120-150 jaar oud worden.

[Pravdareport]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

In dit land zijn ze toch wel héél vroeg begonnen met het officieel registreren van hun inwoners …

rob
rob
6 jaren geleden

Hier in het westen is de mens veel te veel onnatuurlijk bezig ..we hebben nu eenmaal een ziek en kanker makende maatschappij..met onze zogenaamde niets ontziende welvaart bestrijden we ziekten en daar tegenover scheppen we ziekten ..hoelang blijft deze dwaasheid nog bestaan ..net zolang tot het explodeert ..

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Ze hebben geen Dupont/Chemours……….geen GenX C8!

J. Hofmans
J. Hofmans
6 jaren geleden

Aandachtspunten: 1. Duizenden jaren een andere (betere) wijze van leven. 2. Wij leven (eten, drinken, vaccinaties, ademen, werken, etc.) slecht. 3. 160 jaar oud betreft een druk- en/of rekenfout, vooral in die gebieden. 4. Wie zegt dat langer leven het doel is en wie zegt dat het een verrijking is? Daar kom je maar op een manier achter…

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x