Homepagina » Buitenland » Ron Paul over nieuwe false flag in Syrië: bewering dat Assad zijn eigen volk vergast is klinkklare onzin
Ron Paul over nieuwe false flag in Syrië: bewering dat Assad zijn eigen volk vergast is klinkklare onzin

Ron Paul over nieuwe false flag in Syrië: bewering dat Assad zijn eigen volk vergast is klinkklare onzin

De bewering dat de Syrische president Bashar al-Assad zijn eigen volk vergast is klinkklare onzin. Dat heeft de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Ron Paul gezegd.

Hij voegde toe dat de Amerikaanse neoconservatieven (neocons), die een eindeloze oorlog in het Midden-Oosten willen, waarschijnlijk achter de recente gifgasaanval in Syrië zitten.

Bij deze aanval zouden tientallen doden zijn gevallen. De internationale gemeenschap reageerde vol verontwaardiging.

Zeer onwaarschijnlijk

Dr. Paul acht het zeer onwaarschijnlijk dat Assad achter de aanval zit.

“Ze zeggen de hele tijd – ik heb het vandaag wel 10 keer gehoord – dat Assad zijn eigen volk vergast,” zei hij.

“Ze zeggen het keer op keer, maar later blijkt steeds dat ze ernaast zaten,” voegde hij toe. “Ik heb geen reden om aan te nemen dat Assad hierachter zit.”

Er zijn bepaalde mensen die iets willen uitlokken en dit zijn dezelfde mensen die willen dat we in Syrië blijven, aldus Paul.

Goede vriendjes

Hij wees erop dat er genoeg bewijs is waaruit blijkt dat de VS goede vriendjes is met IS. “We hebben IS gebruikt om de oorlog voor ons te voeren,” zei hij.

“De Amerikaanse beleidsmakers willen dat we blijven,” vervolgde hij. “Dat Assad opeens zijn eigen bevolking zou vergassen is klinkklare onzin.”

False flag

Paul merkte op dat de Amerikaanse neocons hun eigen agenda hebben: eindeloze oorlog, het militair-industrieel complex en olie.

In onderstaande video legt het oud-congreslid uit waarom de gifgasaanval volgens hem een false flag was:

Foto: Zach Vega Wikimedia Commons

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • deze schreef:

  het klinkt misschien heel erg .. maar wat zou de wereld er een stuk fraaier uitzien ZONDER de u s a !
  OVERAL waar ze ” komen ” brengen ze verderf en oorlogen, gelukkig is Papa Poetie een beheerste strateeg en een geduldig staatsman, maar maak deze man niet boos…

  Het 1e vliegtuig is afgelopen dag al neergestort ergens in algerije, de volgende 2 komen er aan, let maar op, het is allemaal vanuit de deep state een rollenspel, en nederland mag wel oppassen met het mee heulen om de russen overal van te beschuldigen want het botert nu helemaal niet ( meer ) na de mh17, er zit meer achter als we denken, de komende dagen zal het luchtruim boven de middelandse zee een en al chaos worden, het is nu niet meer spierballen taal vrees ik.. zeer depressief er van en hoe leg je het kleine kinderen allemaal uit !??
  Beste is de tv uitzetten als de kinderen per ongeluk beelden zien van een NEPWERELD. Rare week zal het verder worden, de hele wereld staat op zijn kop..

  Voorts geloof ik dat de ” europese lente ” nu echt begonnen is … doodeng

  21 likes
  • Trini Dad schreef:

   Deze,

   U, slaat d spijker op de zere plek. en inderdaad zou de wereld er een stuk fraaier uitzien, zonder de usa. Maar onderschat ons Brussel helaas ook niet.

   4 likes
 • koekje schreef:

  Het is de vraag of de hondsdol geworden ‘deep state’ luistert.
  Het lijkt wel of men denkt: Nu of nooit.
  Helaas kost dat ontelbaar veel, veel meer doden dan het geval is met deze ‘false flag’.
  Vervloekt Europa , Amerika. Misschien wel doei wereld.

  11 likes
 • eksegese schreef:

  Het tot het bot verdorven machtsbolwerk wat de wereld voor duizenden jaren in zijn greep hield bestaat weliswaar nog, maar zal moeten wijken. Ze staan onder curatele van de Galactische Federatie die de wet van niet inmenging in de vaart der volkeren op aarde terzijde zal zetten. Een derde wereldoorlog met nucleair geweld zal niet getolereerd en derhalve voorkomen worden. Er zijn andere plannen met de aarde en in dit geval, anders dan voorheen met haar bewoners incluis. Ascensie is het geheten, een kans voor een ieder die er klaar voor is om de overstap naar een hoger bewustzijn te maken. Daar is geen plek voor bommen en granaten, dat zal tot de verleden tijd behoren. De Aarde heeft om hulp gevraagd en die gaat ze krijgen. Het kwaad zal uitgeroeid worden, de tijd van het licht zal het duister verdrijven nog voor zij vernietigend uit kunnen halen.

  6 likes
  • Rocko schreef:

   Ach Jezus mijn Christus bent u weder gekeerd ! Ik heb uw boodschap gehoord , waar kan ik mij tot u keren , mag ik mij in de zon van uw wijsheid koesteren. Hebben de aliens nog meer over ons lot aan u bericht of mag u dit nog niet met ons , als simple levensvorm die we zijn delen.
   Ik hoop dat gauw meer wijsheden van uwerzijde komen en wij uw aanwezigheid mogen vieren ook al zijn wij zo onwaardig.

   Uw onwaardige eeuwige dienaar, R.

   2 likes
   • eksegese schreef:

    Ach @Rock, wat een vermakelijke reactie. Maar als je benieuwd bent naar een bron :

    Hetgrotereplaatje.nl

    Misschien zit er nog een beetje rek in je voorstellingsvermogen. Ik hoop het voor je.

    1 likes
    • Rocko schreef:

     Voorstelling vermogen genoeg! Ik stel mij b.v. voor dat jij je opwerpt als speciaal tussenpersoon omdat jij heel graag aandacht wil die jij op een normale wijze in de echte wereld niet krijgt. Dus voor jou tijd om een psycholoog te bezoeken.

     0 likes
 • Philip schreef:

  Zolang dat de VS meent (gesteund door de VN) om politieman te spelen, hun oorlogszuchtige doctrine verspreid over de continenten, hun propaganda om oorlogen te voeren en daarin andere landen ten gronde richt….zal er nooit wereld vrede heersen.

  Alle landen die daar aan meedoen, maken zich trouwens schuldig aan volkeren moorden en moeten voor het VN tribunaal verschijnen en zodanig berecht worden als dictators.

  Het word meer dan hoog tijd dat er burger rechtbanken worden opgericht, zodat wij mensen (99%) die niets te zeggen hebben, wel weer iets te zeggen hebben en dat gespuis kunnen berechten op basis van menselijkheid…..iets wat dat gespuis wel komt propaganderen, maar uiteindelijk weten ze niet wat het inhoud, ze zijn allemaal het zelfde.
  Ik stel me zelfs de vraag of die mensen wel nog goed kunnen slapen, maar wetende dat dat soort mensen geen greintje menselijkheid bevatten, zullen zij alvast hun slaap er niet voor laten..shame shame on you all.

  Sory al het wat war taal is, maar op dit moment is het nog vroeg en ben al weken razend omdat ik een wakkere mens ben met een eer en een geweten, met gevoel en medeleven voor mijn medemens.
  Ik kan het echt niet meer aanzien laat staan horen, op de radio, nieuws, kranten tot zelfs teken films voor de kinderen zit het vol met propaganda, leugens, ja zelfs nep nieuws…ik ben er ziek van.
  Vooral ook wetende dat dit allemaal al voorspeld is geweest door mensen die niet rondlopen zoals zombies, mensen die wakker zijn (ja ik ben wakker) en door die leugens etc…kunnen heen kijken…..maar wij wakker mensen worden dan wel afgeschilderd als geestelijk ziek want we geloven in complot theorieën etc….

  Wordt wakker mensen en laat je horen, verenig je, pak dat gespuis aan op eigen terrein, maak gebruik van die zelfde wetten dat ze creëren om ons in het gareel te houden.
  Dus hierbij ook een oproep aan advocaten met ballen aan hun lijf, help het volk, niet dat gespuis!!

  6 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Heel die gore geopolitiek van die Amerikaanse oorlogsindustrie en schoften van de Bilderbergclan is zooooo doorzichtig.
  De massa-vernietigingswapens in Irak weet u nog. Blair en Bush zijn oorlogsmisdadigers die maar 1 straf verdienen.
  Die ex spion in Engeland. Wtf man, in heel Engeland hangen meer camera’s dan bewoners. En denk je nou echt dat er om het huis of in het huis geen minuscule camera’s draaien. Kom met die beelden van de Russen die dit doen? Nu las ik dat de Bilderberg nar Pinokkio in de propaganda krantjes AD,Telegraaf, VK, NRC, NPO weer aan het droeftoeteren was dat hij welwillend tegenover een aanval staat op Syrië. De randdebiel met zijn zg nepnieuws en leugens. Heel de publieke opinie moet warm gemasseerd worden om de oorlogsindustrie vrij spel te geven. Schandalig deze schoften en het is te hopen dat het volk massaal in opstand komt tegen deze oorlogshitsers.

  6 likes
 • Henk Azie schreef:

  Het is wel opvallend dat Duitsland nergens aan meedoet in deze campagne, geen meningen etc, alleen maar stilte in Berlijn.

  2 likes
  • enki schreef:

   Tuurlijk doen die duitserss mee. Vertel mij een wereldoorlog wanneer zij niet meededen???? Juist de stilte zegt genoeg!!! Wie zwijgt stemt toe zullen we maar zeggen.

   peace

   1 likes
   • Henk Azie schreef:

    In een wereldoorlog doet iedere grote natie mee, dus ook Duitsland. Wat ik wilde aantonen dat Duitsland in tegenstelling tot de Kripal zaak, helemaal niets zegt. Het is allen Trump, May en Macron die oproepen tot aanval, zonder enige bijval van Merkel.

    1 likes
  • pjoter schreef:

   @ Henk Azie,

   Stille wateren hebben diepe gronden>

   1 likes
 • Denker schreef:

  Het word tijd dat de media ons gaat berichten wat er werkelijk gebeurt. Hebben deze mensen geen geweten of kinderen die ze met hun berichtgevingen de dood in jagen. Kennelijk denken de neocons dat ze alles en iedereen in hun zak hebben, maar wat als ze zich misrekend hebben. Niet elk plan verloopt als het is uitgedacht, en waarom onthoud China zich altijd in de Veiligheidsraad misschien is de VS veel machtiger dan we denken. Laten we hopen dat ze zich gaan realiseren dat ze misschien toch minder machtig zijn dan ze denken.

  4 likes
 • Richard schreef:

  Ik brand een kaarsje voor de arme mensen in Syrië op wiens hoofden de bommen van de hele wereld vallen.
  Ik had iets meer willen schrijven, maar verder dan tranen kom ik niet.
  Ach! Arme mensen!

  4 likes
 • x

  Check Also

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >