BinnenlandCorona

Kijk: ME doet inval in pand waar bijeenkomst tegen coronamaatregelen wordt gehouden

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ME en politie hebben zondag in Venray een einde gemaakt aan een protestbijeenkomst van Burgerfront tegen de coronamaatregelen. Agenten vielen binnen in het pand waar de bijeenkomst werd gehouden. Daarbij werd het raam van de voordeur ingeslagen, schrijft Peel en Maas Venray.

De aanwezigen werden door de politie naar buiten gestuurd. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse. Ook wethouder en locoburgemeester Cor Vervoort was aanwezig, bericht Omroep Venray. Tijdens de bijeenkomst sprak Jeroen Sloendregt van Burgerfront het publiek toe. Vanwege de harde lockdown zijn bijeenkomsten verboden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Dit begint wel heel ernstig te worden

Op beelden is te horen hoe de voordeur van het pand wordt ingebeukt en te zien hoe er vervolgens ME’ers binnenkomen. Iemand zegt dat de politie ‘geen bevoegdheid heeft’. “Dit is ons gebouw, een besloten ruimte. Jullie hebben geen enkele bevoegdheid hier.” Ook roepen sommigen: “Oprotten.” Kort daarop worden de aanwezigen het pand uitgezet.

Regisseur en schrijver Dick Maas zegt: “Dit begint wel heel ernstig te worden. Deze overheid begint aardig dictatoriale trekjes te krijgen. Voor je het weet ontruimen ze de Tweede Kamer.”

Bruinhemden, anyone?

Martin Mourik uit Wolvega, die vorig jaar werd aangehouden tijdens een protest tegen mondkapjes, reageert: “De aanwezigen bij een lezing van Burgerfront in een private ruimte worden met geweld door de ME uit het pand verwijderd. Bruinhemden, anyone?”

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loire
Loire
2 jaren geleden

Hier hebben ze wel geld voor, maar jarenlang konden criminelen Nederland binnenkomen, drugs doorvoeren en verhandelen omdat er geen geld was om ze te controleren. Maar een onschuldige bijeenkomst kan wel door middel van politiegeweld uit elkaar gehaald worden. Verkeerde prioriteiten, aangestuurd door WEF.

Richard Zwaluw
Richard Zwaluw
2 jaren geleden

Even een vraag, hoe zit dat met bevoegdheid in die setting? Iemand juridische kennis? Graag niet iemand die begint met “volgens mij” of “mijn oom is advocaat” … bvd

Tygostein
Tygostein
2 jaren geleden

Is jullie moeder trots op jullie????

rop
rop
2 jaren geleden

Naziachtige praktijken.

Back to top button
146
0
We lezen graag je reactie!x