Wetenschap

Wetenschappers zeggen dat tijdreizen mogelijk is

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoekers van het Center for Quantum Dynamics van de Griffith University en de Universiteit van Californië zeggen dat tijdreizen mogelijk is.

De wetenschappers noemen hun theorie de ‘Many Interacting Worlds Theory’. Die naam doet denken aan de veel-werelden-interpretatie, oftewel de theorie van de parallelle universa.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de onderzoekers zijn er vele parallelle universa waarin iedere denkbare uitkomst plaatsvindt en is er een wisselwerking tussen al deze verschillende universa.

Andere tijdlijnen

Dat betekent dat je in theorie andere versies van jezelf en tijdlijnen kunt bezoeken, waarin je bijvoorbeeld president bent of misschien zelfs een universum waarin je nooit hebt bestaan.

De theoretici zeggen dat hun ideeën niet in strijd zijn met de natuurkundige wetten en dat ze de wetten van Isaac Newton hebben verenigd met de kwantummechanica.

Wormgaten

Uit eerder onderzoek bleek dat reizen via wormgaten de praktisch meest haalbare mogelijkheid lijkt om door de tijd te reizen.

De vraag is nu alleen waarom we nog nooit iemand hebben gezien die door de tijd reist. Zijn tijdreizigers gebonden aan een bepaalde gedragscode?

[AOL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
7 jaren geleden

Fysiek tijdreizen lijkt mij onmogelijk, Materie zit “opgesloten” in tijd terwijl de fundamentele bases van materie quantumdeeltjes zijn die zich niks van het aspect tijd aantrekken. Met onze geest lijkt het mij wel mogelijk om tijd te reizen aangezien we dan in tunen op quantumniveau.
Echter er is natuurlijk een nog veel groter bewijs dat fysiek tijdreizen niet mogelijk is en dat is onze geschiedenis. Uit sociaal oogpunt gezien had ik alle onwaarschijnlijke wreedheden van de mens allang laten “verdwijnen” als ik de beschikking had om het verleden te kunnen wijzigen en ons naar een utopische wereld geleid waar woorden als hongersnood en oorlog nog niet bestonden.

Vraag
Vraag
7 jaren geleden

Wat is het verschil tussen dimensies, parallelle universums en etherische werelden? Of zijn dit verschillende benamingen voor hetzelfde?

J@n
J@n
7 jaren geleden

Tja we komen ook dagelijks mensen tegen uit andere tijden, kijk momenteel maar naar anders denkende……

rob
rob
7 jaren geleden

Tijd bestaat niet …alleen voor de mens die deze nodig heeft denkt men in tijd, heel handig voor een afspraak te maken..een klok geeft tijd aan maar dat is een uitvinding van de mens en gebruikt men dit om er mee te werken , stel als er geen mens aanwezig is zal er dan Tijd bestaan? ,Nee dan kan deze niet gemeten worden omdat er geen observeerde zou bestaan die Tijd kan meten, een handige uitvinding meer Niet het is maar een getal waarin men tijd Meet voor het bestaan waarin deze handig is om orde en regel te scheppen ,anders vervalt men in chaotische toestanden , een samenleving kan niet zonder deze, het zal uit elkaar vallen zonder dit en regels en orde zal onder hevig zijn aan chaos…tijd reizen doet iedereen al aan met gedachten kan men naar de toekomst of het verleden reizen een mooi eigenschap , en wat geweest is geweest wat komt komt nog daarin schept de mens voortdurend een reis in tijd , met zijn eigen denken/geest kracht…waarmee kan tijd gemeten worden het begint met een Seconden en hoe wil men een seconden meten als het een vluchtig naar een ander seconden overgaat..men denkt in Tijd Alleen daarin kan het bestaan gewoon een handige uitvinding ,maar voor het universum zelf die eeuwig is , bestaan deze gewoon niet ,,trouwens wat moet het met tijd als het een eeuwig durend proces van komen en gaan…materie word geboren en materie lost op om weer geboren te worden , het is net als een Seconden de seconden word geboren de volgende dient zich weer aan en de vorige is niet meer maar gaat gewoon over in een volgende seconden , men kan dan ook spreken van een eeuwig durend proces van komen en gaan …Tijdreizen iedereen doet er al aan …dat is nou het mooiste van het tijddenken…dus tijddenken is denken van gewoonweg met tijd en getallen om orde te scheppen, naar het verleden of een toekomst toe waarvan de uitkomst altijd onderhevig is aan verandering . en deze kunnen we echt niet veranderen wat in het verleden gebeurt is ,wel kan men er van leren . wat fout is geweest, [verleden] kan men verbeteren in
toekomst..tijd reizen fysiek mogelijk . nee ook dat is een proces van het denken , die denkt dat het mogelijk is ..het is een theorie meer niet …in praktijk fysiek onuitvoerbaar …

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x