Mens en DierGreat Reset

Brief van World Economic Forum aan Kaag onthult haar rol bij Great Reset

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op verzoek van Forum voor Democratie heeft de overheid een aantal documenten over het World Economic Forum (WEF) openbaar gemaakt. Tussen de documenten zit een brief gericht aan D66-leider Sigrid Kaag. Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft de brief op social media gezet.

In de brief, die dateert van 1 juli 2020, wordt Kaag uitgenodigd voor de 51e editie van het WEF in het Zwitserse Davos. Borge Brende, sinds 2017 voorzitter van het WEF, schrijft dat de gesprekken zich zullen richten op het beleid voor het post-coronatijdperk, met als thema de Grote Reset.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Aangezien u medevoorzitter bent van de Global Action Group van het WEF en lid bent van de Regional Action Group voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika, is uw bijdrage aan het werk van de Grote Reset tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van cruciaal belang,” aldus Brende. “Uw deelname aan het overleg in Davos zorgt er ook voor dat Nederland een grote rol gaat spelen bij het vormgeven van de toekomst van het wereldwijde handelssysteem.”

Dit was toch een complot?

“Het Forum zal samenwerken met uw medewerkers om ervoor te zorgen dat u met uw deelname een belangrijke rol speelt bij het vormgeven van de Grote Reset,” schrijft Brende aan Kaag.

Het document wekt veel reacties op. “Ach ach ach, Sigrid Kaag altijd maar roepen over dat desinformatie en fake news over corona aangepakt moet worden. The Great Reset was toch een complot?” twittert R. Genis.

Landverraad

Journalist Annelies Strikkers voegt toe: “En Kamerleden maar volhouden dat ze geen idee hebben wat de termen The Great Reset en Build Back Better inhouden. Meer en meer bewijs sijpelt door van (een vorm van) landverraad.”

“Tijd voor andere partijen ook dan Forum om de relatie van het kabinet tot het WEF aan de orde te stellen voor de coalitie om die te preciseren. Er bestaat veel te veel wantrouwen onder grote groepen burgers over de betekenis van de internationale Great Reset,” zegt Telegraaf-verslaggever Wierd Duk.

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Verzet !
Verzet !
2 jaren geleden

Weird Duk de trol: ‘er bestaat veel te veel wantrouwen over de great reset etc’, hij bedoelt – en het regiem straks ook – : u moet vertrouwen hebben in de great reset, het is iets goeds, wij weten wat goed voor u is, het enige wat u hoeft te doen is gehoorzamen. En het volk gaat de great reset fantastisch vinden.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha…Nederland heeft een Top-Positie in de Cabal…altijd gehad…sinds 1492…De Cabal heeft Nederland speciaal geselecteerd..Hollanders hadden ooit intelligentie & de ballen om de Zeven Zeeën te bevaren…Daarom heeft de Cabal alles gefinancierd…De Gulden was toentertijd de Reserve Currency zoals de Dollar nu….De Elite-Parasieten springen van Gastheer naar Gastheer…Maar Bilderberg is NIET voor NIETS in Nederland opgezet…D666 Fräulein Lilith Kaag, Führer Rüttler, Herr Doktor Hugo Mengele, Obersturmbannführer Ferd “Seyss-Inquart” Gräppenmacher & de Rest van die Speciaal Geselecteerde Leden van dar Satanische Cabal moeten Nederland nu Richting de Afgrond brengen & een langzame dood laten sterven….staan we dat toe?

T,A
T,A
2 jaren geleden

DIT IS HET BEWIJS DAT ZE AL VER ZIJN , WE MOGEN PAS IETS WETEN ALS DE VOLGENDE STAP ALWEER GELUKT IS.
ZE ZIJN ONS TWEE STAPPEN VOOR.
DAAROM MAG DIT NAAR BUITEN.
ZE WETEN DAT MKB HET NIET MEER GAAT REDDEN NA DEZE LOCKDOWN.
MASSALE BURGERONGEHOORZAAMHEID VAN HET HELE VOLK KAN ONS NU NOG ALLEEN REDDEN.

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
2 jaren geleden

Wierd Dik, dat is toch die pias die voor dat foute krantje schrijft? Hij begeeft hem op glad ijs en kan zich beter richten op de klimaathoax. Dit is gevaarlijk voor Dukie.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x