Mens en Dier

Kijk: ON!-baas Arnold Karskens op NPO vergeleken met Mussert

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Volgens Marcel van Roosmalen is ON!-baas Arnold Karskens de hedendaagse Anton Mussert, één van de oprichters van de NSB. Dat maakt leden, donateurs en kijkers van Ongehoord Nederland dus tot mensen die met de nazi’s zouden heulen. De NPO zag dat het goed was.

Van Roosmalen zei op NPO Radio 1 over Karskens: “Hij zegt niets, hij is de Klazien uit Zalk, een kwakzalver die de mensen voorhoudt dat het veel goedkoper is om ontlasting op zwerende wonden te smeren, hij kondigt al jaren burgeroorlogen aan, is xenofoob en bereid om persoonlijk hooibalen op smeulende veenbranden van het ongenoegen te gooien om dan, als de brand eindelijk uit de ramen slaat, te constateren dat alleen hij in staat is om die te blussen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Both can’t be true

“Hij is het levende argument waarom de ongehoorden beter ongehoord kunnen blijven, want als ze een microfoon krijgen, gaan ze er de hele tijd in schreeuwen dat niemand naar ze luistert en tegelijkertijd wijzen ze naar de imaginaire massa’s die heimelijk achter ze staan. Vergelijkingen zijn nooit sterk, en ik weet hoe groot zijn naoorlogs verzet was, maar de Arnold Karskens van 2023 is in alles Anton Mussert op de hei in Lunteren,” stelde Van Roosmalen.

Jurist Sietske Bergsma merkt op: “Als ik iemand echt een Mussert vind, wil ik niet dat hij blijft ‘ter vermaak’ (de reden waarom ON moet blijven volgens Van Roosmalen). Maar dat typeert de linksmens die voor zijn eigen schaduw wegrent. Die wappies zijn ongevaarlijk, maar óók Hitler-Duitsland. Both can’t be true.”

4.5 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

180 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helga
Helga
1 jaar geleden

Ja en…………. en nou……………… business as usual… nobody cares, nobody gives a s**t..

Hans J.
Hans J.
1 jaar geleden

Gewoon is dit wat er nodig schijnt te zijn is…..een man als Mussert om NPO tot order te roepen. Dit is voor mijn gevoel het juiste beleid.

King of light
King of light
1 jaar geleden

Ongehoord zeg, publiekelijk smaad en laster. Dit mag dan wel zeker van de NPO?????

complotter no 1
complotter no 1
1 jaar geleden

Wat zijn de smeerlappen bang zeg voor een tegen geluid dat hen ontmaskerd.
Denk wel dat Arnold Karskens moet oppassen dat hij niet gezelfmoord gaat worden of dergelijke, ivm dat men nu deze hele walgelijke en zelfs gevaarlijke toon aanslaan dat ook de oorzaak was dat Pim er niet meer is.

Back to top button
180
0
We lezen graag je reactie!x