UFO

Amerikaanse gevechtspiloot heeft ontmoeting met UFO in de vorm van tic tac. Dit is zijn boodschap aan wereldleiders

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse piloot die claimt een buitenaards vaartuig te hebben gezien, waarschuwt wereldleiders dat ze UFO-waarnemingen serieus moeten nemen.

De gepensioneerde marinepiloot David Fravor (53) voerde voor de kust van San Diego een trainingsmissie uit toen er een melding binnenkwam van een onbekend object bij het oorlogsschip de USS Princeton.

Hij kreeg te horen dat er in een periode van twee weken tot wel 12 mysterieuze vliegtuigen bij het schip waren gespot.

Tic tac

Toen commandant Fravor arriveerde zag hij een wit object dat zo’n 15 meter boven de zee hing.

“Het object – een 12 meter lang tic tac-achtig ding zonder vleugels – maakte willekeurige bewegingen,” zei hij.

“Het was helemaal wit,” vervolgde hij. “We zagen geen ramen, geen aandrijfsysteem, niets. Alleen een groot, wit object.”

Fravor naderde de witte UFO tot op een kilometer. “Ik vloog het ding achterna en het begon ons na te doen, alsof het wist dat wij er waren,” zei hij.

Verdwenen

“Ik probeerde dichterbij te komen, maar toen versnelde het plotseling en verdween het,” aldus Fravor. “Binnen enkele seconden was het verdwenen.”

In al die tijd dat hij bij de marine zat had hij nog nooit zoiets gezien. Het object verstoorde de radar, waardoor je het alleen passief kon volgen, aldus de piloot.

Hij stelde dat het een buitenaards object was. “Ik denk niet dat mensen over de technologie beschikken om te doen wat dat ding deed.”

Serieus nemen

Fravor heeft een boodschap voor overheden: “We moeten dit als ras serieus nemen, omdat we momenteel niet weten wat deze dingen van plan zijn,” zei hij.

“Je kunt ze negeren en hopen dat ze ons alleen in de gaten willen houden, of je kunt er iets aan doen en proberen te begrijpen wat ze doen en technologie ontwikkelen voor het geval ze slechte bedoelingen hebben,” besloot hij.

[Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Ze hebben geen slechte bedoelingen en willen ons helpen onze rampen te bestrijden.

Mike
Mike
4 jaren geleden

Tic Tac zal er wel blij mee zijn, dit soort meldingen. Ben benieuwd wanneer we gaan horen over UFO’s die de vorm hadden van een mentos, tikkel, kokindje, tortilla chip etc.

Daarnaast is dit weer zo’n bericht dat aanstuurd op angst en agressie tegen mogelijke buitenaardsen.

Het feit dat de piloot het kan navertellen zegt genoeg over de intenties van de UFO-piloten. Diep droevig alleen dat dit soort mensen er niet van op de hoogte zijn dat men in “black military projects” al decennia beschikt over anti-zwaartekracht technologie waarmee men zelfs grote “Tic-Tac’s” gewicht- en geruisloos kan laten vliegen.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Ik heb Tic Tacjes naast m’n bed ivm de griep……de mijne zijn heel lief, zij zeggen steeds ,, het komt wel goed,, De As van het kwaad leeft op onze planeet…

Zetareticulan
Zetareticulan
4 jaren geleden

De kinderstapjes richting een false flag mbt een buitenaards dreiging worden gezet.. wernher von braun krijgt gelijk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x