Chemtrails

Ja, chemtrails zijn echt en nee, dit is geen complot. Ex-KLM-piloot doet een boekje open

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs dook Zembla in één van de meest beladen dossiers in de luchtvaartindustrie: bemanningsleden die ziek worden door het inademen van giftige dampen.

Volgens artsen lijden ze aan een niet-erkende beroepsziekte: het aerotoxisch syndroom. Zembla liet zien hoe KLM een zieke piloot de mond heeft gesnoerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De vliegmaatschappij eist in een zwijgcontract dat oud-piloot Willem Felderhof nooit meer praat over het ziek worden van giftige dampen aan boord van vliegtuigen.

Andere conclusie

In een tweede uitzending liet Zembla zien dat de belangen groot zijn en dat ook andere luchtvaartmaatschappijen er alles aan doen om te voorkomen dat de aandoening wordt erkend.

Felderhof was enige tijd terug te gast in The Richie Allen Show, waarin hij vooral inging op chemtrails en weermanipulatie.

In eerste instantie dacht hij dat het onmogelijk was dat dit soort programma’s konden bestaan. Maar nadat hij zich erin had verdiept kwam hij tot een andere conclusie.

Geschokt

De piloot claimde in de show dat chemtrails daadwerkelijk bestaan en dat er inderdaad programma’s zijn waarbij vliegtuigen chemicaliën in de lucht sproeien.

Ook collega’s van Felderhof hebben zich sindsdien in het fenomeen verdiept en zijn naar verluidt tot soortgelijke conclusies gekomen. “Ik ben geschokt, mijn wereld is ingestort,” zou één van hen hebben gezegd.

Vaak wordt gezegd dat de witte vliegtuigstrepen in de lucht contrails zijn, maar volgens de ervaren piloot zijn voor contrails unieke atmosferische omstandigheden nodig die maar zelden voorkomen.

Onmogelijk

Daarnaast is het erg moeilijk om een ononderbroken contrail achter te laten, voegt hij toe.

Wat je vandaag de dag ziet, sporen die uitwaaieren en eindeloos lang blijven hangen, is onmogelijk, aldus Felderhof. “Daar moet dus een andere verklaring voor zijn.”

Zodoende komen we uit bij de chemtrails. “En ze geven zelfs toe dat ze dit doen,” klinkt het.

Beluister het hele interview hieronder:

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mevrouw Stemband
Mevrouw Stemband
6 jaren geleden

Even ingaan op bijvoorbeeld die drie condities waarvan Felderhof beweert dat ze bijna nooit voorkomen (ergens rond de 9.30):

– 1 vliegtuig moet boven 30.000 feet vliegen:

Hier kan je makkelijk zelf kijken hoeveel vliegtuigen boven die hoogte vliegen:
https://www.flightradar24.com/51.26,18/5
Rechts in beeld kan je filters (het trechter icoon) instellen; laat heel makkelijk zien dat er vele tientallen, alleen al boven
nederland, boven die hoogte vliegen.

– 2/3 Dan de bewering dat op die luchtvochtigheid/temperatuur bijna nooit voorkomt

Hier een site waar je makkelijk die luchtvochtigheid kan bekijken:
https://earth.nullschool.net/#current/wind/isobaric/250hPa/anim=off/overlay=relative_humidity/orthographic=-354.10,44.87,2168/loc=15.241,45.220

Eigenlijk alles wat ook maar een beetje blauw is komt boven die luchtvochtigheid uit. (als je met je muis over de ‘Scale’ beweegt zie je de percentages)
Ook kan je hier de temperatuur bekijken op die hoogtes (“Temp” ipv “RH”) selecteren. (Links onderin op ‘earth’ klikken om de instellingen te openen).

Geld wederom hetzelfde voor, er klopt gewoon niets van wat Felderhof daar beweert.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Chemtrails destructief bedoeld of constructief om rampen te bestrijden?

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
6 jaren geleden

de … mens het mooiste wapen om planeet aarde te vernietigen.. chemtrails het mooiste middel om de mens gek te maken..
volgend jaar mei de nieuwe DSM 5

DSM V
In NPS, PS 3 reacties

De DSM is het wereldwijd gehanteerde classificatiesysteem voor psychiatrische aandoeningen, uitgegeven door de APA (American Psychiatric Association, de Amerikaanse vakvereniging van psychiaters). De voorlopige versie (conceptvorm) van de DSM V (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) is ingrijpend veranderd ten opzichte van de DSM-IV in de classificatie van persoonlijkheidsstoornissen. Het aantal persoonlijkheidsstoornissen is aanzienlijk verkleind en waar vroeger de stoornissen werden gepresenteerd in een categoraal classificatiesysteem, worden ze nu dimensionaal gepresenteerd.

let dan even op de msm waar er nu veel over de mens met hersen aandoening of stoornis wordt gesproken en gezegd dat ver-meer dan de helft van de mensheid leid er aan.
persoonlijk mi. zal maar 2 a 3 % van de mensen vaak de veelverdieners er mee belast zijn..
zij die door dwang regelgeving en de ironie en sarcasme van hun schrijfsels de bevolking uitzuigen.. op 17 miljoen nederlanders zijn 900000 ambtenaren zit je op 5.3% wel veel maar gelukkig zitten ze in rijks provinciaal of gemeentelijke instelling..

met de complimenten van :

andré
andré
6 jaren geleden

mijn internet verbinding is te langzaam om de video te zien , maar deze blauw oog “guapo” (spaans voor knappe man) glimlacht me iets te veel ………
Dat er iets niet klopt is zeker ..

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x