CoronaMens en Dier

Kijk: Pepijn van Houwelingen vraagt Kuipers of het wel verstandig is om te blijven vaccineren

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Zorgminister Kuipers zei dinsdag in de Tweede Kamer dat de vaccinatiecampagne ‘volop loopt’. “De huidige stand is dat er meer dan 3 miljoen prikken zijn gezet,” aldus de minister.

“De minister zegt dat de campagne doorgaat, terwijl er steeds meer verontrustende signalen naar buiten komen. Zo hebben we vorige week vernomen dat hevige menstruatiebloedingen nu een erkende bijwerking zijn van de vaccins. Dat moet van het EMA, het Europese geneesmiddelenbureau,” reageerde FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“We zitten natuurlijk met de oversterfte, waarnaar onderzoek wordt gedaan. We zitten met het feit dat Pfizer heeft erkend dat er geen onderzoek is gedaan naar het voorkomen van transmissie,” vervolgde hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verontrustende signalen

“Is het gezien al deze verontrustende signalen verstandig om de vaccinatiecampagne maar te blijven doorzetten, terwijl we weten – ik hoop dat de minister dat erkent – dat mensen onder de 70 vrijwel geen risico lopen? Waarom dit doorzetten?” vroeg het Kamerlid.

Kuipers antwoordde: “Ik denk dat dat buitengewoon verstandig is. Sterker nog, het is wat je bij uitstek moet doen tegen de telkens weer terugkomende en nu weer volgende golven corona-infectie. Ook in eerdere discussies over corona in de Kamer werd dit breed gedeeld. Vaccineren is het belangrijkste wat je kunt doen.”

Totaal onverantwoordelijk

“Voor ons is dit dus onbegrijpelijk,” bracht Van Houwelingen daar tegenin. “We zien om ons heen sinistere signalen: de oversterfte, de extra bijwerkingen die er steeds maar weer bij komen. Vooral weten we niets over de langetermijnbijwerkingen. Toch blijft de minister die vaccinatiecampagne maar doorzetten, ook voor de mensen die geen enkel risico lopen. Wij vinden dat totaal onverantwoordelijk.”

“Ik heb hier eigenlijk geen aanvulling op. Zoals ik al aangaf: het belangrijkste wat we kunnen doen, is vaccineren en dat aanbieden aan degenen die dat willen,” zei Kuipers nog.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Het gaat almaar gekker in NL

A van der Klooster
A van der Klooster
1 jaar geleden

Wat een lulkoek van Kuipers:, verstandig om te blijven vaccineren. Die man is echt een moordenaar iedereen weet ondertussen dat het niet werkt en er zeer vele doden vallen en de verschrikkelijke bijwerkingen.

ernstig
ernstig
1 jaar geleden

maak maar een plekje vrij ergens onder in een kerker ….ligt de ketting met een kogel eraan al klaar ?

Ludger
Ludger
1 jaar geleden

Steeds weer terugkomende cojona- infectie? Hadden we decennia lang voor 2020 ook al. Al heette het toen nog gewoon verkoudheid en griep. Of zijn die ineens weer verdwenen? Die vent denk echt dat het volk knettergek is..

Back to top button
162
0
We lezen graag je reactie!x