Mens en Dier

Arts Wolfgang Wodarg waarschuwt: dit kan er gaan gebeuren komende winter

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We omzeilen de natuurlijke immuniteit door de coronavaccins rechtstreeks in de spier en zelfs het bloed in te spuiten. Dit is waarom er zoveel gevallen van ernstige bijwerkingen zijn. Het is heel onnatuurlijk: de vijand komt via de achterdeur en verrast ons immuunsysteem, zegt de Duitse arts Wolfgang Wodarg in de interviewreeks Planet Lockdown.

“Het is heel gevaarlijk,” waarschuwt het voormalige parlementslid. Als het immuunsysteem zoiets meemaakt en het jaar erna in contact komt met een normaal virus, krijgt het virus te maken met een immuunsysteem dat er hele nare ervaringen mee heeft gehad, legt Wodarg uit. Er kan vervolgens een cytokinestorm ontstaan, een overreactie van het immuunsysteem.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


Wij vrezen dat dit gaat gebeuren bij mensen die gevaccineerd zijn, zegt hij. En als we komende winter de coronagevallen gaan tellen, is het van groot belang dat we vragen of de personen in kwestie gevaccineerd zijn, benadrukt de Duitse arts.

Ik ben er zeker van dat de ernstige gevallen zich zullen voordoen onder gevaccineerden en dat mensen die niet gevaccineerd zijn alleen grieperig zullen zijn, zegt Wodarg.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
2 jaren geleden

Ok, dus mijn conclusie is dat er wel een virus bestaat, dat vaccinatie bestaat, maar dat nu de manier van toepassing niet ok is

Sen
Sen
2 jaren geleden

Ja, maar dan moet er wel eerlijke statistieken worden getoond. Alles word bij elkaar gelogen momenteel, zelfs de meldingen van prikschade of dood na prik word vermeden, laat staan onderzocht.

NoVax
NoVax
2 jaren geleden

En toch krijgen de ongevaccineerden de schuld van de citokinestorm die bij gevaccineerden zal ontstaan. Gisteren was ik bij een feestje, de algemene consensus onder de mensen (de ”normies”) is dat de ziekenhuizen nu al “vol” liggen met ongevaccineerde corona patiënten. Ze ronden het af tot ”vrijwel alleen ongevaccineerden” zelfs. Ook toen ik probeerde met of ze het niet vreemd vonden dat er niet meer IC bedden bij gekomen zijn en dat het sinds 2017 van ruim 2000 IC bedden naar 1300 IC bedden is gedaald was de reactie: ja maar ze kunnen ook niet aan personeel komen. Tja, succesvol gebrainwashed denk ik dan.

Annette
Annette
2 jaren geleden

(Helaas) kan ik het alleen maar 100% eens zijn met dokter Wolfgang Wodarg eens zijn.

En ik zeg helaas, omdat er al zo velen in de val zijn getrapt. Zij vertrouwden op onze overheid, overheidsinstellingen en niet te vergeten hun artsen.

In de beginperiode werd er al door veel experts over de hele wereld gewaarschuwd voor het véél te snel uitrollen van deze “vaccinatie”-campagne. En dát, omdat het helemaal niet eens om een vaccinatie in de zin van het woord gaat.

Het is net, zoals indertijd met de vaccinatie tegen de varkensgriep, een experiment.

Zó jammer, dat Wolfgang Wodarg dit niet OOK heeft kunnen stoppen.
Ik snap het natuurlijk volkomen, want de tegenkrachten waren dit keer natuurlijk voorbereid en daarnaast oppermachtig.

Ik heb de tweets van Marc van der Vegt ook nog even gelezen.
De GGD is niet van plan om mensen, die een QR-code hebben, ook nog te gaan testen.

Daarmee geven ze eigenlijk al klip en klaar aan, dat dat hele testen helemaal niets uitwijst.

Iets, dat de meesten van ons natuurlijk al lang wisten.

Ik ben het 100% met Marc van der Vegt eens, dat je het allerbeste gewoon helemaal niet mee moet doen met dit walgelijke apartheidssysteem.

Ik maak mij best wel ernstig zorgen over wat er allemaal de komende tijd staat te gebeuren en eigenlijk op dit moment al gebeurt.

Het ergste vind ik ook nog eens, dat de mensen in de ontkenningsfase zitten.
Als er in hun omgeving iemand ziek wordt en in het ziekenhuis belandt, dan heeft dat absoluut niets met die prikken te maken.

Tegen mij werd gisteren nog gezegd, dat ik maar héél voorzichtig moet zijn de komende tijd, want anders zou ik wel eens in het ziekenhuis kunnen belanden.

Waarop ik natuurlijk zei, dat ik nog liever in mijn eigen bed uit zal zieken of destijds zal sterven, dan ooit nog in een ziekenhuis te belanden.

IK vertrouw op mijn eigen immuunsysteem en ondersteun dat door middel van vitaminen, mineralen, dennennaaldenolie.

En…. eigenlijk het allerbelangrijkste: proberen zoveel mogelijk stress te vermijden.

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x