CoronaBuitenland

Kijk: het moment waarop cabaretier tegen de grond smakt nadat ze opschept over boosterprik

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Er zijn beelden opgedoken van het moment waarop cabaretier Heather McDonald in elkaar zakt op het podium nadat ze een grap heeft gemaakt over de boosterprik. Het incident deed zich zaterdag voor tijdens een optreden in Tempe in de staat Arizona.

Mensen dachten in eerste instantie dat het bij de show hoorde. “Ik ben gevaxt, dubbel gevaxt, geboosterd… en de griepprik en ik ga eerlijk zijn, ik heb het gordelroosvaccin ook gehad. En ik word nog steeds ongesteld! Wat?! Ja!” schepte de cabaretier op, terwijl het publiek applaudisseerde.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schedelbreuk

“Ben twee keer naar Mexico geweest. Heb shows gedaan, heb meet-and-greets gedaan. Nooit corona gekregen. Jezus houdt kennelijk het meest van mij,” grapte ze. “Zo mooi. Zo mooi.”

Op dat moment begon McDonald duizelig te worden en te zwalken, waarna ze tegen de grond smakte. De cabaretier werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar artsen ontdekten dat ze een schedelbreuk had.

Nog nooit

In een filmpje dat op de spoedeisende hulpafdeling is gemaakt, geeft McDonald toe: “Ik ben nog nooit in mijn leven flauwgevallen.”

Vorig jaar viel het hoofd van het Deense medicijnagentschap flauw tijdens een persconferentie waarin werd aangekondigd dat Denemarken definitief stopt met vaccineren met het AstraZeneca-vaccin.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Een Braziliaanse journalist viel flauw en kreeg vijf keer een hartaanval na zijn boosterprik.

Verpleegkundige Tiffany Dover uit Tennessee viel 10 minuten nadat ze het coronavaccin had gekregen flauw voor de camera.

[Infowars]

4.9 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacqueline
Jacqueline
1 jaar geleden

Karma is a BITCH……..

Ancient Mariner
Ancient Mariner
1 jaar geleden

Jezus houdt kennelijk het meest van mij,” grapte ze.

‘…maar God straft meteen!’

PWM
PWM
1 jaar geleden

Spotten, en dat voor publiek, gaat niet goed!

Shem64
Shem64
1 jaar geleden

Exodus 20:7
“Thou shalt not take the name of the LORD thy God in vain

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x