Homepagina » Het Complot » Russische Revolutie was complot van de Rothschilds. Volgens een onderzoeker was dit het doel
Russische Revolutie was complot van de Rothschilds om Nieuwe Wereldorde te stichten, zegt onderzoeker in deze video

Russische Revolutie was complot van de Rothschilds. Volgens een onderzoeker was dit het doel

Recentelijk werd op de Iraanse tv een programma uitgezonden over de Russische Revolutie en het marxisme, meldt website MEMRI.

Beide waren onderdeel van een complot onder leiding van de Rothschild-familie om de rijkdommen op aarde te beheren, zo werd gesteld.

Zahra Sattarian, die onderzoek doet naar de Russische Revolutie, zei dat de Rothschilds woekerrentes rekenden zodat landen diep in de schulden kwamen te zitten.

Vrijmetselaars

Dat gaf hen de mogelijkheid om de controle te krijgen over de centrale bank van die landen.

De hele wereldeconomie wordt inmiddels geleid door een netwerk vrijmetselaars onder leiding van de Rothschilds, klonk het.

Sattarian zei dat één van de doelen van de Rothschilds een Nieuwe Wereldorde is.

Wraakactie

Ze legde uit dat de Russische Revolutie onderdeel was van een wraakactie tegen de Romanov-dynastie.

Ze zei verder dat Karl Marx zich liet beïnvloeden door Musa Hess, die een vrijmetselaar was.

Sattarian merkte op dat de Joden ook de protestbeweging tegen het vergaren van rijkdommen in de zak hebben.

Nauwe connecties

Een andere onderzoeker, Elaheh Sobhani, claimde dat Marx in werkelijkheid Musa Mordechai Levy heette en nauwe connecties had met de Rothschilds.

Ze baseerde zich hierbij op de Protocollen van de wijzen van Sion, aldus MEMRI.

Bekijk het filmpje hieronder:

[MEMRI]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
1 jaar geleden

Die Bilderberg jochies en die Rothschilds moeten toch wel erg slim zijn dat ze het grootste deel van de mensheid al zo lang onder de knoet hebben. Over wie zou dat wat zeggen, kun je je afvragen….

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Rikk
1 jaar geleden

@Rikk

Het is heel simpel: “over lijken gaan!”…. Heeft ook niet direct te maken met zuivere intellect of domheid van het volk, maar puur met het het gaan over miljoenen lijken. Concurrentie of machthebbers uitschakelen doen de nep joden/maffia/nazis niet met sportiviteit, maar met achterbaksheid, list, bedrog, manipulatie, afpersing, bedreiging, mishandeling en moord.

Overigens, Rusland was ooit een vooraanstaand, welvarend en modern land. Totdat de nep joden er een einde aan maakten. Zie het als een Russische lente in 1917 (ten tijde van de WOI, toevallig?) die men daar op poten heeft gezet.

Op dit moment zijn de gangsters, de nep joden, weer zover en kunnen ze elk moment een mondiale lente starten. De voorbereidingen zijn al in volle gang en hebben de nep joden er voor gezorgd dat na de kunstmatige -schulden- crisis van 2007, er een finale -schulden- crisis 2020 kan beginnen. Daaruit voortkomende een mondiale lente a la Russische revolutie.

Het nep joodse satanische addergebroed overleeft en is machtig puur door moorddadig handelen. Daar kan men alleen van winnen door dezelfde methodiek te hanteren.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Ben niet politiek geëngageerd en of de wind van links komt of rechts maakt voor de machthebbers niet uit, maar als men het huidige systeem, wat opgetuigd wordt, wil vergelijken met de Russische revolutie, dan hebben de links fascisten, de nazi’s en bolsjewieken of marxisten het westen volledig in hun harde greep.

De Russen weten wel beter en hebben honderd jaar nodig gehad,met de nodige diepe ellende, om er achter te komen wat de nep joodse maffia is en hoe een volk daaronder lijdt…. De EU is feitelijk het oude Rusland of Duitse nazi rijk of het Chinees communisme in wording.

Het nep joodse – links fascisme vreet voort in Europa als gangreen. En de burgers eten het als honing, maar zal zwaar en pijnlijk op de maag liggen.

eksegese
eksegese
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Volledig met je eens @weg met ons ! En als er niet echt veel meer mensen op die manier naar gaan kijken zullen die nep joden weer ongenadig over ons heen walsen en ons degraderen tot willoze slaven, voor zover we dat al niet zijn. Maar het kan nog veel beroerder, ik en mijn naasten hopen dat niet mee te hoeven maken door toedoen van de grote bulk van stokdove en stekeblinde schapen die braaf en gedwee slikken wat men hen voorkauwt.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

@eksegese

Observeer wat de zionistische ECB met de stand doet van de rente. Rente is kracht en deze kracht wordt kunstmatig gesloopt. Het naar beneden drukken van de rente op de kapitaalmarkt door het ILLEGAAL opkopen van schuldpapieren zorgt ervoor dat de overheden (ook gemeentes en provincies) en grote ondernemingen diep in de rode cijfers worden gedrukt doordat ze worden aangespoord ongelimiteerd geld te lenen en uit te geven en zul je in de toekomst zien dat overheden nog meer dan nu de belastingen en heffingen zullen moeten verhogen en bedrijven in grote financiële moeilijkheden komen als de wind anders gaat waaien. En dan over de corrupte en criminele banken nog maar te zwijgen.

Dit riekt sterk naar 100 procent bewust slopen van Europa, ten furore en macht van de zionisten in de VS.

Het kan twee kanten op: hyperinflatie of bankroet, maar de Europese Waterloo zal en moet er komen en zal er een georkestreerde revolutie/ Europese lente worden gestart waarbij de macht kan worden verlecht naar de zionisten.

Dit is een heel realistisch scenario, waarbij het scenario WOIII ook nog altijd volop aanwezig is

Hoe dan ook, na dit corrupte zionistische ECB voor-iedereen-geld-uit-het-niets feest komt de aap vanzelf ergens uit de mouw. De zionistische maffia alleen weet wanneer en hoe!

Tot die tijd mogen de schapen/slaven hun natte droom beleven in de zogenaamde maakbare wereld.

Rikk
Rikk
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Het is inherent aan de kapitalistische economische ordening dat er steeds meer geld uitgegeven moet worden, dat er “groei” moet zijn om te kunnen floreren. Daarom ook weer inflatie om dit aan te wakkeren en schulden uiteindelijk weer minder waard te laten worden.

Dat dit onzinnig is en op lange termijn onhoudbaar, kan iedereen begrijpen die even “out of the box” denkt.

Ditzelfde systeem zorgt ervoor dat er steeds meer mensen minder hebben en steeds minder mensen heel (te-) veel. Daar doet geen ESA wat aan tenzij er structurele systeemwijzigingen in de economische ordening worden doorgevoerd.

Nu kun je dat kapitalistisch economische idee best nog een tijdje volhouden, bijvoorbeeld door zoveel geld bij te drukken (ECB) en belastingen te verhogen om de inflatie weer wat aan te jagen.

Maar helaas in een economie van relatieve overvloed ontstaat er dan niet vanzelf inflatie meer en zie je ook dat de lonen niet meer stijgen.

Ze hebben bij de ECB zelf geen idee waar ze mee bezig zijn. Slechts enkelen hebben door dat de huidige economische ordening als vanzelf leidt tot sociale onrust en steeds meer tegenstellingen. Dit heb ik in 2015 al eens uitgebreider gedocumenteerd.

De EURO kan niet overleven, dat is een gegeven, de economieën zijn te divers en er komt zeker ook geen politieke unie die nog een heel klein kansje zou zijn voor de EURO. De EU is geen VS, een politieke unie zal de EU laten imploderen want de mensen willen het niet, voelen zich niet gehoord en niet betrokken.

eksegese
eksegese
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Klopt @weg met ons, ze zullen de wereldeconomie laten imploderen op een door hen gekozen moment om uit de dan ontstane chaos hun fel begeerde nwo met één wereldmunt en één wereld-bank te scheppen. En de meeste schapen zullen het wel gezegend vinden. Het besef over de gevolgen zal weer eens veel te laat komen, zoals gewoonlijk.

JanB
JanB
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Nieuwe ontwikkelingen gestoeld op oude gedachten en emoties leiden nooit tot iets wat echt goed is.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Ja, dat is misschien wel zo Rikk, maar met zoveel geld kan je natuurlijk makkelijk een revolutietje kopen. Met andere woorden, tegen zoveel kapitaal kan natuurlijk niemand op.

Bataaf
Bataaf
1 jaar geleden

Albert pike beschreef het plan al ver van tevoren.
Over nep joden gesproken lees de Bijbel.bijv. openbaringen 3 vers 9 en 1o.Waarheid laat zich niet verbergen maar openbaart zich vooral in deze dagen…

Elise
Elise
1 jaar geleden

Wat ik me afvraag: In Rusland hebben ze toen ook een andere religie(instituut) neergezet.
Die vrouw die alleen in de bossen leeft, hing nog de oude religie aan.(ooit een topic hier) Haar ouders waren daarvoor gevlucht.
Is die nieuwe religie dan wel te vertrouwen?
Ook zij hebben een plekje in de heilige grafkerk van Jezus in Jeruzalem.
Dus de “oorlog” tussen het westen en Rusland is fake?

Elise
Elise
1 jaar geleden

Ik denk dus dat Rusland nog steeds door dezelfde kliek geregeerd wordt alleen dan met een ander jasje.(buitenkant)

x

Check Also

paus

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Deze week is de Raad voor Inclusief ...

woordvoerder

Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x