Buitenland

NOS bedriegt het volk: ‘Wel degelijk verkiezingsfraude in voordeel van Biden’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mainstream media tonen zich erg gretig om beschuldigingen van fraude bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen te weerleggen. Iets te gretig, zo blijkt. Jarenlang stonden de media bol van de ongefundeerde berichten over Russische inmenging bij de verkiezingen, maar nu ze hun eigen favoriet hebben uitgeroepen als winnaar – de race is nog altijd niet voorbij – is het opeens onmogelijk dat er sprake is van verkiezingsfraude.

Er is momenteel veel te doen rond gesjoemel met briefstemmen in de staat Pennsylvania. Charles Groenhuijsen, presentator van de talkshow Op1, twitterde over dit verdachte geval: “Verzonnen!” Journalist Erik Mouthaan retweette een artikel van RTL Nieuws waarin wordt geclaimd dat de bewering van verkiezingsfraude verzonnen is. En Eelco Bosch van Rosenthal (Nieuwsuur) reageerde dat Trump ‘al maanden zonder bewijs onrust zaait over stemfraude’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Vrijwel alle Nederlandse media doken er bovenop

Wat is er precies aan de hand? Een medewerker van de Amerikaanse postdienst USPS in Pennsylvania beweert dat er verkiezingsfraude is gepleegd in het voordeel van Joe Biden. De man zei dat leidinggevenden opdracht hadden gegeven om briefstemmen een eerdere datum mee te geven, zodat ze nog zouden meetellen. Dit wordt ook wel antidateren genoemd.

De medewerker, Richard Hopkins, had een officieel document met zijn getuigenis hierover aan de Republikeinse Partij gegeven. Kopstukken van de partij verspreidden het met de claim dat de stembusgang niet eerlijk was verlopen. Zo haalde senator Lindsey Graham de beschuldigingen aan om te pleiten voor onderzoeken naar de verkiezingsuitslag.

Dinsdag schreef de Washington Post dat de klokkenluider had toegegeven dat hij alles had verzonnen. Vrijwel alle Nederlandse media doken er bovenop. De NOS: Claim over sjoemelen met datum briefstemmen Pennsylvania is vals. Postbode Pennsylvania bekent verzinnen stemfraudebeschuldigingen, kopt Metro. Amerikaanse postbeambte geeft toe: bewering verkiezingsfraude verzonnen, schrijft RTL Nieuws. Het FD: Beschuldigingen antidateren stembiljetten VS ingetrokken. De NOS vond het nodig om er ook nog even bij te vermelden dat er ’tot nu toe geen enkel bewijs is gevonden van substantiële fraude’.

Dappere patriot

In een video op YouTube en Twitter ontkent Hopkins dat hij zijn beweringen heeft ingetrokken. In gesprek met James O’Keefe van Project Veritas zegt hij dat hij onder druk is gezet door inspecteurs. De postbode, die volhoudt dat er sprake is van verkiezingsfraude in het voordeel van Biden, eist nu dat de krant het verhaal rectificeert. Luister hoe de man onder druk wordt gezet:


President Trump noemt Hopkins op Twitter een ‘dappere patriot’. Hij zei dat steeds meer mensen naar buiten treden om de verkiezingsfraude aan het licht te brengen.

[Zero Hedge]

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stian Lima
Stian Lima
3 jaren geleden

Het blijft heel erg ongeloofwaardig dat Biden de verkiezing terecht heeft gewonnen. Er is zichtbaar fraude gepleegd. Tot op de bodem moet dit uitgezocht worden.

Erik
Erik
3 jaren geleden

In nederland zal het in maart net smerig aan tie gaan ollongkreng wil niet voor niet er 3 dagen over doen en per brief stemmen. Stem met de computer iedereen heeft een digid

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Zo wist het NOS gisteren ook te melden, dat een commissielid, die de fraude moest onderzoeken is opgestapt. Zo wist het NOS diens functie, diens naam; maar waarom hij is opgestapt werd vooral niet benoemd, waardoor de nieuwswaarde tot 0 gereduceerd werd, maar eigenlijk willen suggereren dat ie geen trek had in onzin. Nou, ga dan maar is zitten over het waarom, want diens motieven om op te stappen, waren, ongewenst materiaal voor de NOS, Zelfs de films op tv die momenteel worden uitgezonden, zijn bedoeld om te indoctrineren. Kijk dus uit, wat je kinderen voorschotelt, als ik zo vrij mag zijn.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Biden kan alleen winnen als Trump toegeeft aan de FAKE winning van Biden !
Gezien de grondwet heeft Trump de verkiezingen gewonnen…
De Mainstream Media zullen de laatste zijn die worden aangepakt. Het eerste dat we gaan zien, is dat licenties worden verwijderd van de mediamensen..
Een aantal redacteuren en spraakmakende verslaggevers zou worden gearresteerd voor het melden van dingen waarvan ze wisten dat ze niet waar waren !!!

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x