Mens en Dier

Kijk: Van Meijeren (FVD) vraagt Paternotte (D66) of hij het verschil weet tussen besmetting en positieve test

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Jan Paternotte (D66) zei vandaag tijdens het coronadebat jubelend dat steeds meer jongeren zich laten ‘vaccineren’. Hij trok daaruit de conclusie dat ‘fake news’ heeft verloren.

“Daarmee gaat hij voorbij aan het feit dat het gros van de jongeren zich louter en alleen heeft laten injecteren omdat hen is voorgelogen dat ze daarmee hun vrijheid terug zouden krijgen,” merkte Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) op.


“Het lijkt er dus meer op dat ‘fake news’ het hier gewonnen heeft,” vervolgde hij. “Ook maakt de heer Paternotte zich steevast schuldig aan misschien wel de grootste vorm van fake news in het hele verhaal: door het constant te hebben over ‘besmettingen’, waar hij positieve tests bedoelt.”

Van Meijeren stelde vervolgens een eenvoudige vraag: kan de heer Paternotte mij het verschil uitleggen tussen een besmetting en een positieve test?

Zorgwekkend

Het antwoord van de D66’er was ontluisterend: “Besmetting is als iemand besmet raakt met het virus, dat het van de één op de ander wordt overgedragen en dat je dan het coronavirus hebt, en een positieve test is als die persoon dan ook een test doet en die geeft een positieve testuitslag waaruit blijkt dat die persoon besmet was.”

“Zorgwekkend dat na anderhalf jaar coronacrisis de heer Paternotte nog niet het kleinste benul heeft van het onderscheid tussen beide,” constateerde Van Meijeren.

RTL onderbrak debat midden in bijdrage FVD

Hij legde het vervolgens kort uit: een positieve test houdt in dat er een klein stukje genetisch materiaal van het virus wordt aangetroffen in de keel en een besmetting houdt in dat er ook klachten zijn.

Saillant detail: RTL onderbrak het coronadebat midden in de bijdrage van FVD.

4.8 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Dan rijst bij deze de vraag: staat Paternotte willens en wetens te liegen of weet hij echt niet beter?

Dat staatsnieuwsbrenger RTL4 FvD onderbreekt behoeft geen betoog want alle reguliere mediahuizen zijn in bezit van de Cabal dan wel brengen alleen propaganda naar buiten.

Jan Bruggink
Jan Bruggink
1 jaar geleden

Nogal logisch dat FvD onderbroken wordt.
De waarheid mag niet gehoord worden.
Weer prima gedaan door Gideon.

Nijntje
Nijntje
1 jaar geleden

Nee, natuurlijk weet hij dat niet. Of misschien toch wel? Nog erger!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Logisch dat RTL het debat op het cruciale moment onderbreekt. Tenslotte is RTL een propaganda kanaal en niet een educatief kanaal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x