Homepagina » Buitenaards » Buitenaardsen komen eraan!
Buitenaardsen komen eraan!

Buitenaardsen komen eraan!

“Jullie hoeven niet bang te zijn,” zegt graancirkeldeskundige Janet Ossebaard tijdens haar lezing in Huis De Beurs in Groningen over de aanstaande komst van buitenaardse wezens.

Toen 300 jaar geleden de eerste graancirkel werd gevonden door een boer uit Engeland, was dat volgens velen het werk van de duivel.

De boer trof in 1678 platgedrukt graan aan in zijn weiland. Dat moest wel het werk van de duivel zijn. Drie eeuwen later verschenen er opnieuw graancirkels, dit keer bij heiligdommen zoals Stonehenge en Silbury Hill.

Biofysische afwijking

Er zijn inmiddels vele duizenden graancirkels verschenen. Er zijn in de loop der tijd ook veel verklaringen voor dit fenomeen verschenen. Sommigen denken dat ze het werk zijn van grappenmakers of dat het gaat om reclamestunts.

Ossebaard stelt dat ze worden gemaakt door buitenaardse wezens. De graancirkelspecialiste heeft zelfs contact gehad met deze ‘cirkelmakers’, die volgens haar in vrede komen.

Volgens Ossebaard kun je gemakkelijk zien wanneer een graancirkel mensenwerk is en wanneer niet. In het laatste geval is er namelijk een biofysische afwijking te herkennen in het gewas.

Het jaar 2013 was een bizar graancirkeljaar omdat het seizoen erg laat begon. Normaal gesproken begint het in april, dit jaar pas in juni. Het gewas bleef achter door de kou. Eigenlijk was 2013 de anticlimax van 2012, aldus Ossebaard.

Lichtwezens

Het begon allemaal in 1997, toen Ossebaard op een avond naar het huis ging van haar toenmalige vriend. Hij keek naar een golfwedstrijd op tv, dus ze ging alvast naar de slaapkamer. Daar kwamen plotseling zo’n 15 tot 20 lichtwezens van een meter lang met wapperende kledij uit de muren.

De wezens lieten haar de geheimen van de kosmos zien en zweefden tegelijkertijd door haar lichaam. Of deze wezens de cirkelmakers zijn kan Ossebaard niet met zekerheid zeggen. Ook lichtbollen of vliegende schotels zouden verantwoordelijk kunnen zijn voor de geometrische patronen in de akkers.

“Ze hebben een hoger plan voor ons,” vertelt Ossebaard. “Het duizendjarige rijk van vrede is in aantocht.” De overvolle zaal – zo’n 100 mensen – knikt enthousiast. Volgens de graancirkeldeskundige willen de buitenaardsen ons vertellen dat we te veel bezig zijn met ons ego. Ze brengen emotionele en spirituele groei die ons leert ons ego te overstijgen.

Bron: Studentenkrant.org

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • kwibus schreef:

  Wat is het nu?
  – Ze zijn er al maar we kunnen ze niet zien;
  – Ze zijn er maar overheden houd het verborgen;
  – Ze zijn er nog niet maar komen er aan;
  – Ze zijn er al eeuwen in ons midden;

  En nu komen ze er aan? lichtwezens? …. yeah right.
  ‘we maken u bang’ maar wees niet bang ‘want er komt een verlossing’ …. secte praat!

  1 likes
 • Strijdervoorvrijheid schreef:

  Het duizend jarige rijk van vrede is in aantocht? Moeten we ons eerst ontdoen van de terroristen, wat en wie zij zijn zal ik jullie uitleggen in deze citaat; Terroristen, noemen Osama bin Laden, een terrorist.

  1 likes
 • Redice schreef:

  daar zitten we nu al jaren op te wachten..
  denk dat het eerder zal zijn als in the earth stood still, dat ze de mensparasiet komen uitroeien omdat we toch geen respect kunnen opbrengen voor de aarde en wat erop leeft!
  zou ik in ieder geval logischer vinden dat dat ze ons nog meer technologie en dergelijke zouden geven om nog meer om zeep te helpen!!

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  De aanvang,s tekst moet natuurlijk zijn. Zij zijn er al.En altijd al geweest.Met het duizend jarige vredesrijk,zal bedoelt worden. Het voor de planeet Gaia eeuwige vredesrijk.En het goede nieuws is.Het staat voor de deur.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  Ossebaard stelt dat ze worden gemaakt door buitenaardse wezens. De graancirkelspecialiste heeft zelfs contact gehad met deze ‘cirkelmakers’, die volgens haar in vrede komen,,Of deze wezens de cirkelmakers zijn kan Ossebaard niet met zekerheid zeggen.
  —————————————–
  dus wat ist nou,, cirkelmakers of niet.??

  0 likes
 • Twanno schreef:

  Ik geloof zeer zeker dat wij niet de enigen zijn in dit heelal. Dat zou wel heel naïef zijn. Maar ik hoor al zo lang “ze komen eraan, binnenkort is het zover”. Maar in/over welk (aardelijk) tijdsbestek, hoor ik niemand.

  0 likes
 • Dr.Why schreef:

  ze zijn een beetje laat. Ze werden verwacht eind vorig jaar. Je zou zo gaan denken dat ze problemen hebben met het accuraat meten van tijd 🙂

  0 likes
 • Les schreef:

  Dat zou mooi zijn en als zij dan meteen 1 grote schoonmaak actie houden……. dan kan de duizendjarige vrede beginnen.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  ik ben ook graan(cirkel)specialist,,ik maak er jenever van,en bij teveel van deze alcoholische versnapering ga je hallucineren en ga je dingen zien die er niet zijn,in het geval van onze graancirkelspecialiste ,,ossebaard,, zijn het aliens in witte wapperende gewaden dus had mij maar gebeld ik doe het voor een hartevelt cheers!!!

  0 likes
 • Jan schreef:

  Tja..in Odense woonde de schrijver zeker?

  0 likes
 • Tj.Paz schreef:

  Ik heb verleden jaar een boer zien lopen in het veld met een strijkbout, ik vind het verdacht

  0 likes
 • kenn schreef:

  Nog steeds de meeste onderwerpen in Niburu gaan over buitenaardsen wezens,en ik begrijp dat Niburu houdt in bijna 30 afdelingen,ik vraag me dan af is Niburu een specifie site voor buitenaardsen gezien het feit dat een planet genoemd Niburu??

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”pietje bell”]De aanvang,s tekst moet natuurlijk zijn. Zij zijn er al.En altijd al geweest.Met het duizend jarige vredesrijk,zal bedoelt worden. Het voor de planeet Gaia eeuwige vredesrijk.En het goede nieuws is.Het staat voor de deur.[/quote]
  Oh natuurlijk het staat constant voor de deur, dat staan de jehova’s ook en Jesus (de zon) zal ook terugkeren (in age of aquarius) maar niet als persoon want er IS GEEN persoon Jesus noch spirit. Je kunt wachten tot je een ons weegt er gebeurt helemaal niks !

  0 likes
 • LoKi schreef:

  [quote name=”pietje bell”]De aanvang,s tekst moet natuurlijk zijn. Zij zijn er al.En altijd al geweest.Met het duizend jarige vredesrijk,zal bedoelt worden. Het voor de planeet Gaia eeuwige vredesrijk.En het goede nieuws is.Het staat voor de deur.[/quote]

  Precies Pietje Bell dat is het eerste wat mij binnen schoot toen ik de kop las. Moest er eigenlijk flink van grinniken.

  Mw Ossebaard is dus schijnbaar niet helemaal op de hoogte wat er zoal op Gaia rond loopt, hahaha.

  0 likes
 • I am schreef:

  ‘t is toch gewoon mooi, geniet ervan en wacht af…Mij maakt het blij.
  En de tijd? Is inderdaad lastig lijkt mij.
  We hebben een evolutie van miljoenen jaren doorgemaakt. Kan me best voorstellen dat je er dan een paar maanden of jaren naast kan zitten. Maar komen doen ze zeker. Dat is tenminste mijn overtuiging.
  Doe je ding, doe je best dat met respect voor al het leven te doen en wacht met een blij gevoel af…

  0 likes
 • danver schreef:

  Het is bijna nieuwjaar en de buitenaardsen zijn weer opkomst(net als vorig jaar 21 december)ook nu zal er weer niets gebeuren,het is altijd dezelfde plaat die gedraaid wordt.

  0 likes
 • Red Skywalker schreef:

  Slechts duizend jaar vrede?? Dat is maar een flitsje op de kosmische tijdschaal. Daarna weer duizenden jaren vernietiging en slavernij? Doe het dan goed en zorg voor minstens 10 miljard jaar vrede en evolutie. Dat heeft pas zin. Groot denken!

  0 likes
 • Weetniet schreef:

  Ze zijn er al! Echt waar, ik heb ze gezien! In Brussel!
  Kijk maar is goed naar van Rompuy, Barroso en Verhofstadt.
  Als dat geen vreemde wezens zijn, weet ik het ook niet meer. Ze spreken een soort wartaal.

  0 likes
 • Remy schreef:

  De echte waarheid is dat onze overheden ons
  naar de klote werken, de maatschappij als het zo door gaat volledig in stort. er verdwijnen nu al overal winkels om dat niemand zijn kop boven water kan houden.
  iedereen graait en is corrupt. en die gene die niet mee willen doen worden bijna gedwongen crimineel te worden in deze tijden want dat loont beter dan eerlijk en naief te zijn in deze tijd.
  hou op met in sprookjes te geloven… waar is salusa nu en zn volgelingen ik heb 4 jaar in deze bullshit geloofd.
  en dit is gewoon ook een vorm van mind control om mensen in een staat van “hoop” te houden.

  0 likes
 • Kok11 schreef:

  ach het zoveelste sprookje, misschien worden de graancirkels welgemaakt door de aardbewoners zelf om de mede-aardbewoner maar bezig te houden. zodat de aardbewoner vergeet zijn logische verstand te gebruiken en zijn/haar gevoel misacht.

  en wist men al dat de militairen (us) meer dan 10 jaar geleden interesse toonden in het fenomeen?

  0 likes
 • Jer schreef:

  Duizend jaar vredesrijk? Bedoelen ze dan dat de aarde dan alleen voor duizend jaar in vrede leeft? En als die duizend jaar voorbij zijn, begint dan de ellende weer?

  Iemand graag antwoord op mijn reactie!!!

  0 likes
 • Wally schreef:

  Ze zijn er al, alleen niet iedereen neemt ze waar. En nee ze komen ons niet uit ‘ons lijden’ verlossen. Iedereen die dat hoopt, heeft een valse hoop, en dat is een illusie. We zullen het zelf moeten doen! Morgen kunnen alle systemen omver gebracht worden, en nieuwe systemen worden geïnstalleerd, maar daar is wel iedereen bij nodig. En niet mensen die gaan zitten wachten tot het voor hun neus voor ze gedaan wordt, want diezelfde mensen gaan ook wachten tot er iets nieuws is opgebouwd. Mensen zijn lui, blind en slaafs. Dus draagt je steentje bij en doe wat je kan op lokaal niveau tot het moment daar is dat iedereen uit zijn ‘permanente’ winterslaap is ontwaakt.

  0 likes
 • Curious schreef:

  De echte (dus niet door mensen gefaked) cirkels zijn zonder twijfel gemaakt door wezens met een hogere intelligentie en geavanceerdere technologie dan ons mensjes.
  Wie die wezens ook mogen zijn,
  ze waren er heel lang geleden al, ze zijn er nu en hopelijk mogen we het binnenkort allemaal weten ook.
  Dit is gewoon te groot en het komt dus geheid uit.
  Op een gegeven moment kan de mensheid er gewoon niet meer omheen en dat kan nooit lang meer duren..

  nb. Zoals ik het lees bedoelt Janet Ossebaard te zeggen dat de wezens die ze gezien heeft niet perse dezelfde hoeven te zijn als de cirkelmakers (maar ook dat zijn i.i.g. GEEN mensen). ‘T lijkt mij waarschijnlijker dat het wel degelijk dezelfde wezens waren trouwens.

  Just my two cents

  0 likes
 • anita kroon schreef:

  Er gebeurt wel degelijk iets, maar dat is alleen voelbaar in je hart.

  0 likes
 • Jeneververbrandert schreef:

  [quote name=”pietsnot”]ik ben ook graan(cirkel)specialist,,ik maak er jenever van,en bij teveel van deze alcoholische versnapering ga je hallucineren en ga je dingen zien die er niet zijn,in het geval van onze graancirkelspecialiste ,,ossebaard,, zijn het aliens in witte wapperende gewaden dus had mij maar gebeld ik doe het voor een hartevelt cheers!!![/quote]

  Ja en als je er te veel van neemt, neemt de wartaal het over…?

  0 likes
 • Jippiiiiiiiii! schreef:

  [quote name=”danver”]Het is bijna nieuwjaar en de buitenaardsen zijn weer opkomst(net als vorig jaar 21 december)ook nu zal er weer niets gebeuren,het is altijd dezelfde plaat die gedraaid wordt.[/quote]

  Idd, helemaal kapot gedraaid. en de plaat keren ze nooit om hè? ;D

  0 likes
 • gekkie schreef:

  [quote name=”Jer”]Duizend jaar vredesrijk? Bedoelen ze dan dat de aarde dan alleen voor duizend jaar in vrede leeft? En als die duizend jaar voorbij zijn, begint dan de ellende weer?

  Iemand graag antwoord op mijn reactie!!![/quote]
  what you put out is what you get back

  als je wat liever voor alleen jezelf bent zal t nie gebeure, en wat je doet is tijdrijzen met je emotie en gedachten, je laat alleen je ziel achter zzodat je geen compleet pAAtje kan maken waardoor je vast hangt is deze gedachte, en eisen voor een reactie is niet nodig, als iemand wil zal er toch wel gereageert worden…

  met vriendelijke groet, gekkie

  0 likes
 • Roy2014NL schreef:

  niet einde van de wereld
  maar het einde van de kosten !

  0 likes
 • nature schreef:

  Remy: ‘waar is Salusa’.

  Mike quinsey heeft eind maart/begin april een beroerte gehad. Hij is nu zover hersteld dat hij het channelen van Salusa weer heeft opgepakt op 4 december:
  http://www.galacticchannelings.com/nederlands/mike04-12-13.html

  Je kan het zelf volgen op http://www.galacticchannelings.com/nederlands/

  0 likes
 • nature schreef:

  [quote name=”Jer”]Duizend jaar vredesrijk? Bedoelen ze dan dat de aarde dan alleen voor duizend jaar in vrede leeft? En als die duizend jaar voorbij zijn, begint dan de ellende weer?

  Iemand graag antwoord op mijn reactie!!![/quote]

  Jer, ik heb hetzelfde gedacht. Ik volg al lang de channelings. Daarin wordt uitgelegd dat dat waarvan wij in de eindtijd zitten nooit meer terug zal komen. Het was een lang geleden begonnen experiment met een niet zo vredelievende ‘beschaving’ uit de galaxi, waarbij de vrije wil voor iedereen werd ingevoerd. Daardoor ontstonden onvoorziene situaties waarbij niet ingegrepen kon worden vanwege die vrije wil.
  Dat is nu ten einde en schijnt contractueel vastgelegd met de Schepper. Alles wordt nu via legale weg afgerond zoals banken, Vaticaan en illuminatie door justitie. Maar er wordt tegengewerkt om de macht te houden. Uiteindelijk wordt ingegrepen door Lightforces omdat hun tijd om is.
  Dat is wat ik ervan heb begrepen.

  0 likes
 • Guusje schreef:

  Janet Ossebaard, die samenwerkt met…Robbert van de Broeke…case closed.

  0 likes
 • Kees Chinees schreef:

  [quote name=”danver”]Het is bijna nieuwjaar en de buitenaardsen zijn weer opkomst(net als vorig jaar 21 december)ook nu zal er weer niets gebeuren,het is altijd dezelfde plaat die gedraaid wordt.[/quote]

  Ja er zit inderdaad een beste kras op die plaat.

  0 likes
 • nature schreef:

  [quote name=”Guusje”]Janet Ossebaard, die samenwerkt met…Robbert van de Broeke…case closed.[/quote]
  Inderdaad. Dat was een ander artikel.

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#29 nature deel 1: Ik volg alles wel zo’n beetje en wat mij ‘stoort’ aan de channelingen is dat ze ook niet naar elkaar refereren en de 1 heel passief over komt en de ander juist weer mensen probeert aan te sporen zelf verandering aan te brengen.
  Ook was één van de laatste van Quinsey zo afwijkend van de anderen. Daar werd gedaan alsof er 21 december heel wat ging gebeuren – en er is ook zeker wat gebeurt de 21e met betrekking op de komst van een nieuwe energie en karmische wetten – maar niet op de manier zoals de teksten suggereerden. Daarna lag de verantwoording plots bij de lezers, van jullie hebben niet genoeg gedaan- terwijl in eerdere te lezen was dat het een onvermijdelijk proces en dat iedereen dit de 21e zou ervaren.
  Ik heb zelf weleens Blossom geschreven en mail terug gehad (misschien een goede tip voor de debunker-groep i.p.v. hier hun plaatjes te blijven draaien 😉 ). Ook om haar eens kritische vragen te stellen betreffende haar channelings. Wie haar channelings weleens leest, weet dat zij ook kritische vragen stelt tijdens deze, maar ik vond zelf dat ze te snel genoegen nam met niet helemaal duidelijke antwoorden. Zij blijft vertrouwen hebben omdat het in haar hart goed voelt. En daar is moeilijk over te oordelen.

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#29 nature deel 2:Ik doe al jaren meditatie en voel daarbij (voor MIJ) fijne energieën waarmee ik werk en zo mensen ook energie stuur etc. maar ik heb geen ‘conversaties’ (al krijg ik meestal wel de juiste antwoorden op eventueel gestelde vragen die beantwoord mogen worden). Mij wordt nooit wat gevraagd en zo hoort dat ook.
  Wat ik wil zeggen:Dat ik denk dat de channelingen van die mensen zijn wel degelijk echt, maar ik denk wel dat je er wel kritisch naar moet blijven kijken.
  Wat interessant is, is de organisatie Cobra, die ook zegt bezig te zijn met dit proces http://2012portal.blogspot.nl/ en gelinkt was aan de grote wereldmeditatie van 24 november – waarvan er 21 december weer 1 is. En die meditatie vond ik bijzonder krachtig om mee te maken. Elke zondagavond is er ook één.
  Wie weet is het wat voor jou?

  0 likes
 • Cathy schreef:

  [quote name=”Jer”]Duizend jaar vredesrijk? Bedoelen ze dan dat de aarde dan alleen voor duizend jaar in vrede leeft? En als die duizend jaar voorbij zijn, begint dan de ellende weer?

  Iemand graag antwoord op mijn reactie!!![/quote]
  Jer wat ik er uit haal is als je naar 4d gaat ….Ga dan naar de midden 4d want de lagere 4d is een valkuil daar waar ook de negatieven zitten en proberen u te be-invloeden .Als het kan ga dan naar 5d net als de aarde 4d is toch niet zo goed als wat blijkt te zijn .en dan komt het niet meer terug want 4d moet je beschouwen als een grens en er kan op een grens van alles gebeuren toch zo zou je het kunnen zien .Luisterd naar je gevoel en vraag dit aan uw hogere zelf die sturen je naar waar je moet zijn naar onvoorwaardelijke liefde en dit is wat wij zijn …daar past baas spellen,afkatten niet bij alle negatieven van een mens ..En zeker niet het trouw zweren aan een ander en het niet doen .

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#31 Guusje: Dat is jouw oordeel, gebaseerd op….?
  Heb je ervaring met Robbert dan? Of baseer je je op iets wat je gelezen hebt?
  Het grappige is dat mens altijd de focus gooit op iets dat niet goed is gegaan , maar niet alle vele andere dingen wil zien die wel goed zijn gegaan. Dan trekt de verhouding wel heel erg scheef naar de positieve kant. Daarnaast lopen er geen rechtzaken tegen Robbert (ook nooit geweest)wat toch logisch zou zijn als we met een bedrieger te maken hebben. Het beroemde genverbrander incident legt hij op zijn eigen site uit (mag je uiteraard in twijfel nemen, maar kijk dan even naar wat hij verder heeft gepresteerd en verder bewijsvoering naar externe bronnen zoals sbs6 etc. ). En als je een discussie wil over het fenomeen cold reading dan moet je toch echt eens wat meer van zijn doen en laten bekijken. Dus die opmerking is een beetje kort door de bocht in mijn optiek.

  0 likes
 • believer schreef:

  Het wachten duurt al zoooooo lang !!!!!

  We zijn er echt al wel klaar voor hoor.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”pietje bell”]De aanvang,s tekst moet natuurlijk zijn. Zij zijn er al.En altijd al geweest.Met het duizend jarige vredesrijk,zal bedoelt worden. Het voor de planeet Gaia eeuwige vredesrijk.En het goede nieuws is.Het staat voor de deur.[/quote]
  Oh natuurlijk het staat constant voor de deur, dat staan de jehova’s ook en Jesus (de zon) zal ook terugkeren (in age of aquarius) maar niet als persoon want er IS GEEN persoon Jesus noch spirit. Je kunt wachten tot je een ons weegt er gebeurt helemaal niks ![/quote]
  Veel liefde maar vooral sterkte gewenst in de komende weken.Dat zal je har(t) nodig hebben.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”kwibus”]Wat is het nu?
  – Ze zijn er al maar we kunnen ze niet zien;
  – Ze zijn er maar overheden houd het verborgen;
  – Ze zijn er nog niet maar komen er aan;
  – Ze zijn er al eeuwen in ons midden;

  En nu komen ze er aan? lichtwezens? …. yeah right.
  ‘we maken u bang’ maar wees niet bang ‘want er komt een verlossing’ …. secte praat![/quote]

  Vooral die laatste bewering lijkt me zeer eenvoudig te bewijzen (“Ze zijn al eeuwen in ons midden”). Die bewering moet gebaseerd zijn op feitelijkheden, dus zo’n persoon “in ons midden” heeft dat verteld aan anderen, laat zo’n persoon dan maar onderwerpen aan een DNA test.

  Als dit onmogelijk blijkt te zijn, dan mag men gerede twijfel hebben over de aannemelijkheid van zo’n bewering. Wat je zegt: sekte praat, bangmakerij etc.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”Artist”]@#31 Guusje: Dat is jouw oordeel, gebaseerd op….?
  Heb je ervaring met Robbert dan? Of baseer je je op iets wat je gelezen hebt?
  Het grappige is dat mens altijd de focus gooit op iets dat niet goed is gegaan , maar niet alle vele andere dingen wil zien die wel goed zijn gegaan. Dan trekt de verhouding wel heel erg scheef naar de positieve kant. Daarnaast lopen er geen rechtzaken tegen Robbert (ook nooit geweest)wat toch logisch zou zijn als we met een bedrieger te maken hebben. Het beroemde genverbrander incident legt hij op zijn eigen site uit (mag je uiteraard in twijfel nemen, maar kijk dan even naar wat hij verder heeft gepresteerd en verder bewijsvoering naar externe bronnen zoals sbs6 etc. ). En als je een discussie wil over het fenomeen cold reading dan moet je toch echt eens wat meer van zijn doen en laten bekijken. Dus die opmerking is een beetje kort door de bocht in mijn optiek.[/quote]
  James Randi zou dit soort figuren eens onder de loep moeten nemen.

  0 likes
 • nature schreef:

  [quote name=”Artist”]@#29 nature deel 2:Ik doe al jaren meditatie en voel daarbij (voor MIJ) fijne energieën waarmee ik werk en zo mensen ook energie stuur etc. maar ik heb geen ‘conversaties’ (al krijg ik meestal wel de juiste antwoorden op eventueel gestelde vragen die beantwoord mogen worden). Mij wordt nooit wat gevraagd en zo hoort dat ook.
  Wat ik wil zeggen:Dat ik denk dat de channelingen van die mensen zijn wel degelijk echt, maar ik denk wel dat je er wel kritisch naar moet blijven kijken.
  Wat interessant is, is de organisatie Cobra, die ook zegt bezig te zijn met dit proces http://2012portal.blogspot.nl/ en gelinkt was aan de grote wereldmeditatie van 24 november – waarvan er 21 december weer 1 is. En die meditatie vond ik bijzonder krachtig om mee te maken. Elke zondagavond is er ook één.
  Wie weet is het wat voor jou?[/quote]
  Ik ken het Artist. En wat de channelings betreft: op mij komen de verschillende ‘personen’ over als verschillende deeltjes van een geheel, misschien verschillende dimensies. Ik lees ze en weef er mijn eigen informatie van. En dat is mooi want voor iedereen zal de uitkomst anders zijn, aangepast aan de persoonlijke zoektocht.

  0 likes
 • SytseFlyge schreef:

  Ze zijn er al lang, en wachten op het juiste moment. Tot die tijd beperken deze hoogontwikkelde entiteiten ervoor om te communiceren via mensen die totaal geen greintje geloofwaardigheid hebben opgebouwd. En weer eens niet via iemand die de hoogontwikkelde wezens echt kan helpen deze boodschap verderte brengen dan de mensen op Niburu die klakkeloos alles geloven zonder enige onderbouwing.

  Nice.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  Jullie snappen het precies niet .Nee hulp komt er niet niet voor ons wel voor de aarde zelf …Want in 3d daar is de aarde nutteloos (olie boren ) en al die dingen wat zij met haar doen dit klopt wel .Daarom gaat zij naar 5d hier zitten veel mensen op te wachten .Daarom zijn er rampen (zuivering) en dit kun je zelf binnen kort verwachten en als je dit niet wilt dan gaat er gewoon iets anders met je gebeuren wat ook bij iedereen weer anders is .Wel met een soort van geheugen verlies dat je ineens waker word in een andere 3d kan ook als je hier voor kiest.Ze legen je eerst plat zo dat je niet meer weet wat er is gebeurd dat kunnen zij wel maar egt hulp bieden aan de mensen nee wel zijn zij nu de aarde aan het reinigen want zij was (is ) ziek .Dit weet toch iedereen dat het met haar niet goed gaat .

  0 likes
 • Janet Ossebaard schreef:

  Wat een slecht verslag… Ik zeg niet dat alle graancirkels door ETs worden gemaakt, het begon voor mij niet in 1997, de Lichtwezens identificeerden zich wel degelijk als de Cirkelmakers, 2013 was geen anti-climax…
  Lieve mensen van de Studentenkrant, misschien is het wijs om voortaan even de boel kort te sluiten met de lezinggever? Ik kreeg alleen van jullie de vraag of er gebruik mocht worden gemaakt van mijn foto’s (waarvoor ik natuurlijk mijn toestemming heb gegeven), maar inhoudelijk is dit te triest voor woorden…
  Lieve mensen van Niburu.nl, zouden jullie dit artikeltje willen verwijderen? Graag met ingang van nu direct… 🙂
  Hartelijke groet van Janet

  0 likes
 • Peter68 schreef:

  [quote name=”Cathy”]Jullie snappen het precies niet .Nee hulp komt er niet niet voor ons wel voor de aarde zelf …Want in 3d daar is de aarde nutteloos (olie boren ) en al die dingen wat zij met haar doen dit klopt wel .Daarom gaat zij naar 5d hier zitten veel mensen op te wachten .Daarom zijn er rampen (zuivering) en dit kun je zelf binnen kort verwachten en als je dit niet wilt dan gaat er gewoon iets anders met je gebeuren wat ook bij iedereen weer anders is .Wel met een soort van geheugen verlies dat je ineens waker word in een andere 3d kan ook als je hier voor kiest.Ze legen je eerst plat zo dat je niet meer weet wat er is gebeurd dat kunnen zij wel maar egt hulp bieden aan de mensen nee wel zijn zij nu de aarde aan het reinigen want zij was (is ) ziek .Dit weet toch iedereen dat het met haar niet goed gaat .[/quote]

  Heerlijk om te lezen dat ik niet de enigste ben die er zo over denkt. Dank voor je zijn. ;-))

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”SytseFlyge”]Ze zijn er al lang, en wachten op het juiste moment. Tot die tijd beperken deze hoogontwikkelde entiteiten ervoor om te communiceren via mensen die totaal geen greintje geloofwaardigheid hebben opgebouwd. En weer eens niet via iemand die de hoogontwikkelde wezens echt kan helpen deze boodschap verderte brengen dan de mensen op Niburu die klakkeloos alles geloven zonder enige onderbouwing.

  Nice.[/quote]

  Jij komt toch ook hier op Niburu? Dus jij gelooft ook klakkeloos zonder enige onderbouwing? Dus jij neemt klakkeloos aan dat de mensen iets klakkeloos aannemen?
  Nice

  Iao Abraxas

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”Cathy”]Jullie snappen het precies niet .Nee hulp komt er niet niet voor ons wel voor de aarde zelf …Want in 3d daar is de aarde nutteloos (olie boren ) en al die dingen wat zij met haar doen dit klopt wel .Daarom gaat zij naar 5d hier zitten veel mensen op te wachten .Daarom zijn er rampen (zuivering) en dit kun je zelf binnen kort verwachten en als je dit niet wilt dan gaat er gewoon iets anders met je gebeuren wat ook bij iedereen weer anders is .Wel met een soort van geheugen verlies dat je ineens waker word in een andere 3d kan ook als je hier voor kiest.Ze legen je eerst plat zo dat je niet meer weet wat er is gebeurd dat kunnen zij wel maar egt hulp bieden aan de mensen nee wel zijn zij nu de aarde aan het reinigen want zij was (is ) ziek .Dit weet toch iedereen dat het met haar niet goed gaat .[/quote]

  Sla je niet een stapje over 3d -> 5d.
  Moet dat niet 4d zijn.

  Oh en kom niet aan met “4d is tijd”, want tijd bestaat toch niet volgens velen van jullie die hier reageren?

  0 likes
 • Cathy schreef:

  [quote name=”believer”]Het wachten duurt al zoooooo lang !!!!!

  We zijn er echt al wel klaar voor hoor.[/quote]
  Dis is per persoon verschlilend daar kies je voor .veel goed maken in fam en ook wel vriendenkring en ook met mensen die je niet kent en dan los laten het is voor je zelf niet voor de ander wat zij er mee doen om stappen verder te zijn en dan je reiniging toe laten want in ieder mens zit positief en negatief en als je dar door heen bent dan zul je zien dat je gaat en ook dit is weer bij iedereen verschillend dus vergelijken kan niet met elkaar vergeleken worden .

  0 likes
 • nellan schreef:

  Als de Aarde een belangrijke planeet is in het zonnestelsel en andere planeten de planeet Aarde nodig hebben om de boel geometries te ver binden ,zou het kunnen dat de boel in de gaten word gehouden ,maar tekenen en boodschappen zijn niet voor iedereen te begrijpen ook door mij niet ,maar het zou toch kunnen dat er mensen zijn die dat aan zien komen !!!

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”nature”][quote name=”Artist”]@#29 nature deel 2:Ik doe al jaren meditatie en voel daarbij (voor MIJ) fijne energieën waarmee ik werk en zo mensen ook energie stuur etc. maar ik heb geen ‘conversaties’ (al krijg ik meestal wel de juiste antwoorden op eventueel gestelde vragen die beantwoord mogen worden). Mij wordt nooit wat gevraagd en zo hoort dat ook.
  Wat ik wil zeggen:Dat ik denk dat de channelingen van die mensen zijn wel degelijk echt, maar ik denk wel dat je er wel kritisch naar moet blijven kijken.
  Wat interessant is, is de organisatie Cobra, die ook zegt bezig te zijn met dit proces http://2012portal.blogspot.nl/ en gelinkt was aan de grote wereldmeditatie van 24 november – waarvan er 21 december weer 1 is. En die meditatie vond ik bijzonder krachtig om mee te maken. Elke zondagavond is er ook één.
  Wie weet is het wat voor jou?[/quote]
  Ik ken het Artist. En wat de channelings betreft: op mij komen de verschillende ‘personen’ over als verschillende deeltjes van een geheel, misschien verschillende dimensies. Ik lees ze en weef er mijn eigen informatie van. En dat is mooi want voor iedereen zal de uitkomst anders zijn, aangepast aan de persoonlijke zoektocht.[/quote]
  Hoe mooi het lezen van andermans’ channelings ook lijkt te zijn: laat het luisteren naar jouw eigen innerlijke stem altijd de boventoon in alles voeren. Dit is de meest betrouwbare vorm van channeling die er bestaat: de innerlijke weg.Geen religie, geen ene externe bron van informatie kan ons een diepere wijsheid vertellen dan onze innerlijke stem/leraar.

  Iao Abraxas

  0 likes
 • nature schreef:

  Edwin.

  Zoals ik al zei: ‘Ik lees ze en weef er mijn eigen informatie van.’
  Dank voor de informatie.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  [quote name=”Peter68″][quote name=”Cathy”]Jullie snappen het precies niet .Nee hulp komt er niet niet voor ons wel voor de aarde zelf …Want in 3d daar is de aarde nutteloos (olie boren ) en al die dingen wat zij met haar doen dit klopt wel .Daarom gaat zij naar 5d hier zitten veel mensen op te wachten .Daarom zijn er rampen (zuivering) en dit kun je zelf binnen kort verwachten en als je dit niet wilt dan gaat er gewoon iets anders met je gebeuren wat ook bij iedereen weer anders is .Wel met een soort van geheugen verlies dat je ineens waker word in een andere 3d kan ook als je hier voor kiest.Ze legen je eerst plat zo dat je niet meer weet wat er is gebeurd dat kunnen zij wel maar egt hulp bieden aan de mensen nee wel zijn zij nu de aarde aan het reinigen want zij was (is ) ziek .Dit weet toch iedereen dat het met haar niet goed gaat .[/quote]

  Heerlijk om te lezen dat ik niet de enigste ben die er zo over denkt. Dank voor je zijn. ;-))[/quote]
  graag gedaan en trek het je niet aan dit zijn onze meningen toch ? zelf lezen ze maar half daar heb je niks aan dus doe je ding groetjes cathy

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”Janet Ossebaard”]Wat een slecht verslag… Ik zeg niet dat alle graancirkels door ETs worden gemaakt, het begon voor mij niet in 1997, de Lichtwezens identificeerden zich wel degelijk als de Cirkelmakers, 2013 was geen anti-climax…
  Lieve mensen van de Studentenkrant, misschien is het wijs om voortaan even de boel kort te sluiten met de lezinggever? Ik kreeg alleen van jullie de vraag of er gebruik mocht worden gemaakt van mijn foto’s (waarvoor ik natuurlijk mijn toestemming heb gegeven), maar inhoudelijk is dit te triest voor woorden…
  Lieve mensen van Niburu.nl, zouden jullie dit artikeltje willen verwijderen? Graag met ingang van nu direct… 🙂
  Hartelijke groet van Janet[/quote]
  niet doen niburu!! mooi laten staan dit artikeltje.

  0 likes
 • nora schreef:

  @3pietsnot
  dus wat ist nou,cirkelmakers of niet??

  nee pietsnot,het zijn de Time Bandits.terry gilliam heeft ze weer losgelaten.

  0 likes
 • Bert schreef:

  [quote name=”Janet Ossebaard”]Wat een slecht verslag… Ik zeg niet dat alle graancirkels door ETs worden gemaakt, het begon voor mij niet in 1997, de Lichtwezens identificeerden zich wel degelijk als de Cirkelmakers, 2013 was geen anti-climax…
  Lieve mensen van de Studentenkrant, misschien is het wijs om voortaan even de boel kort te sluiten met de lezinggever? Ik kreeg alleen van jullie de vraag of er gebruik mocht worden gemaakt van mijn foto’s (waarvoor ik natuurlijk mijn toestemming heb gegeven), maar inhoudelijk is dit te triest voor woorden…
  Lieve mensen van Niburu.nl, zouden jullie dit artikeltje willen verwijderen? Graag met ingang van nu direct… 🙂
  Hartelijke groet van Janet[/quote]
  Hier zou je neus toch van gaan bloeden… 🙁

  0 likes
 • SytseFlyge schreef:

  [quote name=”Edwin”][quote name=”SytseFlyge”]Ze zijn er al lang, en wachten op het juiste moment. Tot die tijd beperken deze hoogontwikkelde entiteiten ervoor om te communiceren via mensen die totaal geen greintje geloofwaardigheid hebben opgebouwd. En weer eens niet via iemand die de hoogontwikkelde wezens echt kan helpen deze boodschap verderte brengen dan de mensen op Niburu die klakkeloos alles geloven zonder enige onderbouwing.

  Nice.[/quote]

  Jij komt toch ook hier op Niburu? Dus jij gelooft ook klakkeloos zonder enige onderbouwing? Dus jij neemt klakkeloos aan dat de mensen iets klakkeloos aannemen?
  Nice

  Iao Abraxas[/quote]
  Moet ik nu met JOU weer deze discussie aangaan? Nee toch… Ongeacht je typwerk moet je wel blijven lezen; ik zeg niet alle mensen, ik zeg “mensen”.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Janet Ossebaard”]Wat een slecht verslag… Ik zeg niet dat alle graancirkels door ETs worden gemaakt, het begon voor mij niet in 1997, de Lichtwezens identificeerden zich wel degelijk als de Cirkelmakers, 2013 was geen anti-climax…
  Lieve mensen van de Studentenkrant, misschien is het wijs om voortaan even de boel kort te sluiten met de lezinggever? Ik kreeg alleen van jullie de vraag of er gebruik mocht worden gemaakt van mijn foto’s (waarvoor ik natuurlijk mijn toestemming heb gegeven), maar inhoudelijk is dit te triest voor woorden…
  Lieve mensen van Niburu.nl, zouden jullie dit artikeltje willen verwijderen? Graag met ingang van nu direct… 🙂
  Hartelijke groet van Janet[/quote]

  Ik vind het een prima verslag. Ik was er niet bij maar het verhaal loopt prima in de pas met wat vele duizenden mensen op het internet hebben geplaatst. Je verhaal is, net als bij die anderen, verstoken van enig bewijs, dus ook op dat punt heb je een prima verhaal. We moeten het maar weer “geloven” hè.

  Maar je zal er vast een aardig centje mee verdienen en daar gaat het om. Hoe is het met Robbert?

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”SytseFlyge”][quote name=”Edwin”][quote name=”SytseFlyge”]Ze zijn er al lang, en wachten op het juiste moment. Tot die tijd beperken deze hoogontwikkelde entiteiten ervoor om te communiceren via mensen die totaal geen greintje geloofwaardigheid hebben opgebouwd. En weer eens niet via iemand die de hoogontwikkelde wezens echt kan helpen deze boodschap verderte brengen dan de mensen op Niburu die klakkeloos alles geloven zonder enige onderbouwing.

  Nice.[/quote]

  Jij komt toch ook hier op Niburu? Dus jij gelooft ook klakkeloos zonder enige onderbouwing? Dus jij neemt klakkeloos aan dat de mensen iets klakkeloos aannemen?
  Nice

  Iao Abraxas[/quote]
  Moet ik nu met JOU weer deze discussie aangaan? Nee toch… Ongeacht je typwerk moet je wel blijven lezen; ik zeg niet alle mensen, ik zeg “mensen”.[/quote]
  Beste Sytseflyge:
  Jij hoeft met mij helemaal geen discussie aan te gaan,daar kies je zelf voor.Ik snap alleen niet jouw ergernis aan die mensen die (volgens jou)iets klakkeloos aannemen.Kunnen jij en ik voorkomen dat mensen er voor kiezen iets klakkeloos aan te nemen? Dacht ut niet.
  Ik zal het je makkelijk maken door deze volgende vraag aan mezelf te stellen:
  “Waarom erger ik me aan mensen die zich aan andere mensen ergeren?”
  Antwoord; Euh…weet ik niet, ‘t zal wel een rot gewoonte van me zijn.
  Volgende vraag:”En hoe denk je daar in het vervolg mee om te gaan?”
  Antwoord:”Door als ik hun teksten lees stiekum van binnen te lachen, maar er niet op te reageren, want dat is als olie op het vuur gooien”.

  Zo, nu heb ik voorkomen dat je nog verder op mij hoeft te reageren.Ik ben wel jaloers op jouw naam: “Ik zie ze namelijk ook vliegen”

  Iao Abraxas

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”days of our lives”][quote name=”Janet Ossebaard”]Wat een slecht verslag… Ik zeg niet dat alle graancirkels door ETs worden gemaakt, het begon voor mij niet in 1997, de Lichtwezens identificeerden zich wel degelijk als de Cirkelmakers, 2013 was geen anti-climax…
  Lieve mensen van de Studentenkrant, misschien is het wijs om voortaan even de boel kort te sluiten met de lezinggever? Ik kreeg alleen van jullie de vraag of er gebruik mocht worden gemaakt van mijn foto’s (waarvoor ik natuurlijk mijn toestemming heb gegeven), maar inhoudelijk is dit te triest voor woorden…
  Lieve mensen van Niburu.nl, zouden jullie dit artikeltje willen verwijderen? Graag met ingang van nu direct… 🙂
  Hartelijke groet van Janet[/quote]

  Ik vind het een prima verslag. Ik was er niet bij maar het verhaal loopt prima in de pas met wat vele duizenden mensen op het internet hebben geplaatst. Je verhaal is, net als bij die anderen, verstoken van enig bewijs, dus ook op dat punt heb je een prima verhaal. We moeten het maar weer “geloven” hè.

  Maar je zal er vast een aardig centje mee verdienen en daar gaat het om. Hoe is het met Robbert?[/quote]
  Waarom vraag je het hemzelf niet?
  Of ben je bang dat ie misschien iets bij je oppikt wat je liever verborgen houdt?
  Gniffel.

  Iao Abraxas

  0 likes
 • kwibus schreef:

  [quote name=”days of our lives”][quote name=”kwibus”]Wat is het nu?
  – Ze zijn er al maar we kunnen ze niet zien;
  – Ze zijn er maar overheden houd het verborgen;
  – Ze zijn er nog niet maar komen er aan;
  – Ze zijn er al eeuwen in ons midden;

  En nu komen ze er aan? lichtwezens? …. yeah right.
  ‘we maken u bang’ maar wees niet bang ‘want er komt een verlossing’ …. secte praat![/quote]

  Vooral die laatste bewering lijkt me zeer eenvoudig te bewijzen (“Ze zijn al eeuwen in ons midden”). Die bewering moet gebaseerd zijn op feitelijkheden, dus zo’n persoon “in ons midden” heeft dat verteld aan anderen, laat zo’n persoon dan maar onderwerpen aan een DNA test.

  Als dit onmogelijk blijkt te zijn, dan mag men gerede twijfel hebben over de aannemelijkheid van zo’n bewering. Wat je zegt: sekte praat, bangmakerij etc.[/quote]

  Nee allemaal verzonnen. Elk jaar proberen ze het weer mensen wijs te maken en elk jaar kom je bedrogen uit.
  Mensen er komt geen ufo en groene wezens je leven verbeteren. Je zal er hard voor moeten werken, leren en kennis opdoen daarmee ben je een stap verder en wordt je slim genoeg in niet in al die fantasie verhaaltjes te laten misleiden.

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”Edwin”][quote name=”SytseFlyge”][quote name=”Edwin”][quote name=”SytseFlyge”]Ze zijn er al lang, en wachten op het juiste moment. Tot die tijd beperken deze hoogontwikkelde entiteiten ervoor om te communiceren via mensen die totaal geen greintje geloofwaardigheid hebben opgebouwd. En weer eens niet via iemand die de hoogontwikkelde wezens echt kan helpen deze boodschap verderte brengen dan de mensen op Niburu die klakkeloos alles geloven zonder enige onderbouwing.

  Nice.[/quote]

  Jij komt toch ook hier op Niburu? Dus jij gelooft ook klakkeloos zonder enige onderbouwing? Dus jij neemt klakkeloos aan dat de mensen iets klakkeloos aannemen?
  Nice

  Iao Abraxas[/quote]
  Moet ik nu met JOU weer deze discussie aangaan? Nee toch… Ongeacht je typwerk moet je wel blijven lezen; ik zeg niet alle mensen, ik zeg “mensen”.[/quote]
  Beste Sytseflyge:
  Jij hoeft met mij helemaal geen “.

  Zo, nu heb ik voorkomen dat je nog verder op mij hoeft te reageren.Ik ben wel jaloers op jouw naam: “Ik zie ze namelijk ook vliegen”

  Iao Abraxas[/quote]

  Beste Edwin,
  ik kan wel een GOED psychiater aanraden,
  waar de nodige behandeling kunt krijgen
  om eerste met jezelf en andere mensen beter te kunnen omgaan,geloof me je hebt dit wel nodig.
  aanrader!!

  0 likes
 • Artist schreef:

  @ Edwin: Jouw berichtjes zijn leuk om te lezen. Een psychiater heb je niet nodig, want je weet juist op leuke manier sommige mensen hier juist een spiegel voor te houden (met af en toe een vleug humor, daar hou ik van).
  Dus ga zo door. 😉

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”Artist”]@ Edwin: Jouw berichtjes zijn leuk om te lezen. Een psychiater heb je niet nodig, want je weet juist op leuke manier sommige mensen hier juist een spiegel voor te houden (met af en toe een vleug humor, daar hou ik van).
  Dus ga zo door. ;-)[/quote]
  Joh, ik kan dat een psychiater niet eens aandoen om daar langs te gaan, mijn gevoel voor naastenliefde belet mij dat. Stel je voor dat ze mijn geval zouden moeten analyseren, binnen de kortst mogelijke keren zouden ze knettergek worden en zelf een psychiater nodig hebben. Of ik gevoel voor humor heb, weet ik niet…wat ik wel weet dat ik iedere ochtend keihard moet lachen als ik die malloot in de spiegel zie die mij uitlacht.

  Iao Abraxas

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”little rascal”][quote name=”Cathy”]Jullie snappen het precies niet .Nee hulp komt er niet niet voor ons wel voor de aarde zelf …Want in 3d daar is de aarde nutteloos (olie boren ) en al die dingen wat zij met haar doen dit klopt wel .Daarom gaat zij naar 5d hier zitten veel mensen op te wachten .Daarom zijn er rampen (zuivering) en dit kun je zelf binnen kort verwachten en als je dit niet wilt dan gaat er gewoon iets anders met je gebeuren wat ook bij iedereen weer anders is .Wel met een soort van geheugen verlies dat je ineens waker word in een andere 3d kan ook als je hier voor kiest.Ze legen je eerst plat zo dat je niet meer weet wat er is gebeurd dat kunnen zij wel maar egt hulp bieden aan de mensen nee wel zijn zij nu de aarde aan het reinigen want zij was (is ) ziek .Dit weet toch iedereen dat het met haar niet goed gaat .[/quote]

  Sla je niet een stapje over 3d -> 5d.
  Moet dat niet 4d zijn.

  Oh en kom niet aan met “4d is tijd”, want tijd bestaat toch niet volgens velen van jullie die hier reageren?[/quote]
  4 d dimensie bestaat sinds de reptiliens naar het licht zijn gegaan niet meer.Daar dezer werd gebruikt om incarnatie via de normaal te volgen weg te omzeilen.Dus hoefden zij geen lichaam aan te meten.maar konden in ieders lichaam kruipen om de persoon te manipuleren en op die manier hele gezinnen en familie kapot te maken..zij waren degene die er voor gezorgd hebben dat het hier op de planeet meer op een hel ging lijken.# cathy De hulp is er voor het geheel.Dus ook voor jou.En bij zero point komen alle 100 dimensie,s weer op zijn plaats.zo als het begonnen is.

  0 likes
 • SK-redacteuren schreef:

  Beste Janet,

  Wij vinden het jammer dat u op deze manier reageert. Om te reageren op uw punten:

  [quote name=”Janet Ossebaard”]
  “Ik zeg niet dat alle graancirkels door ETs worden gemaakt,” [/quote]

  In het artikel zeggen wij ook niet dat u gelooft dat álle graancirkels worden gemaakt door ‘ETs’, leest u maar:

  “Volgens Ossebaard is het snel te herkennen wanneer het mensenwerk is en wanneer niet. In het laatste geval is er een “biofysische afwijking” te herkennen in het gewas.”
  [quote name=”Janet Ossebaard”]
  “het begon voor mij niet in 1997” [/quote]

  Dat schrijven wij dan ook niet. Voor die fout moet u bij de schrijver van bovenstaand stuk zijn; diegene heeft namelijk ons stuk aangepast en geschreven dat het voor u ‘allemaal begon’ in 1997. Wij beschrijven slechts uw verhaal van die ervaring dat u tijdens de lezing vertelde, als op uw site te lezen is.

  [quote name=”Janet Ossebaard”]
  “de Lichtwezens identificeerden zich wel degelijk als de Cirkelmakers” [/quote]

  In uw lezing vertelt u dat de ‘Cirkelmakers’ zich aan u deden verschijnen als ‘lichtwezens’. Deze wezens lieten u geheimen van de kosmos zien – dat daarbij graancirkels horen, heeft u niet verhelderd. U heeft – naar ons weten – wel gezegd dat u niet zeker weet of deze wezens de daadwerkelijke makers van de graancirkels zijn. Als u wel van mening bent dat deze wezens de makers van graancirkels zijn, kunnen we altijd een rectificatie plaatsen.

  DEEL 2 HIERBOVEN

  0 likes
 • SK-redacteuren schreef:

  DEEL 2 REACTIE

  [quote name=”Janet Ossebaard”]
  “2013 was geen anti-climax…”[/quote]

  Een definitie van een ‘anticlimax’ luidt als volgt: “onverwachte teleurstelling”. U noemde 2013 een “teleurstellend jaar” in uw lezing, waarbij u wees op hoeveel bijzondere ‘formaties’ er in 2012 waren gevormd. Wij hebben voor die constatering het woord ‘anticlimax’ gebruikt, gezien het teleurstellende jaar ten opzichte van het bijzondere jaar 2012.

  Hartelijke groet,

  De SK-redacteuren verantwoordelijk voor dit artikel

  0 likes
 • nature schreef:

  [quote name=”Janet Ossebaard”]Wat een slecht verslag… Ik zeg niet dat alle graancirkels door ETs worden gemaakt, het begon voor mij niet in 1997, de Lichtwezens identificeerden zich wel degelijk als de Cirkelmakers, 2013 was geen anti-climax…
  Lieve mensen van de Studentenkrant, misschien is het wijs om voortaan even de boel kort te sluiten met de lezinggever? Ik kreeg alleen van jullie de vraag of er gebruik mocht worden gemaakt van mijn foto’s (waarvoor ik natuurlijk mijn toestemming heb gegeven), maar inhoudelijk is dit te triest voor woorden…
  Lieve mensen van Niburu.nl, zouden jullie dit artikeltje willen verwijderen? Graag met ingang van nu direct… 🙂
  Hartelijke groet van Janet[/quote]
  [quote name=”Artist”]@ Edwin: Jouw berichtjes zijn leuk om te lezen. Een psychiater heb je niet nodig, want je weet juist op leuke manier sommige mensen hier juist een spiegel voor te houden (met af en toe een vleug humor, daar hou ik van).
  Dus ga zo door. ;-)[/quote]
  Maar soms even stil houden om te luisteren kan geen kwaad.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Janet Ossebaard”]Wat een slecht verslag… Ik zeg niet dat alle graancirkels door ETs worden gemaakt, het begon voor mij niet in 1997, de Lichtwezens identificeerden zich wel degelijk als de Cirkelmakers, 2013 was geen anti-climax…
  Lieve mensen van de Studentenkrant, misschien is het wijs om voortaan even de boel kort te sluiten met de lezinggever? Ik kreeg alleen van jullie de vraag of er gebruik mocht worden gemaakt van mijn foto’s (waarvoor ik natuurlijk mijn toestemming heb gegeven), maar inhoudelijk is dit te triest voor woorden…
  Lieve mensen van Niburu.nl, zouden jullie dit artikeltje willen verwijderen? Graag met ingang van nu direct… 🙂
  Hartelijke groet van Janet[/quote]Je hebt natuurlijk geen fractie bewijs voor de bizarre beweringen die je maakt. Of zie ik dat verkeerd?

  0 likes
 • nature schreef:

  [quote name=”Artist”]@ Edwin: Jouw berichtjes zijn leuk om te lezen. Een psychiater heb je niet nodig, want je weet juist op leuke manier sommige mensen hier juist een spiegel voor te houden (met af en toe een vleug humor, daar hou ik van).
  Dus ga zo door. ;-)[/quote]
  Geen idee waar Janet Ossebaard ineens vandaan kwam bij mijn vorige reactie. Maar ik wil dit toch herhalen, Edwin:
  Luisteren af en toe kan ook geen kwaad.
  Je komt over als een zelfbenoemde goeroe. Maar niet iedereen zit daar op te wachten. Luister af en toe eens naar de stilte.

  0 likes
 • Jer schreef:

  [quote name=”nature”][quote name=”Jer”]Duizend jaar vredesrijk? Bedoelen ze dan dat de aarde dan alleen voor duizend jaar in vrede leeft? En als die duizend jaar voorbij zijn, begint dan de ellende weer?

  Iemand graag antwoord op mijn reactie!!![/quote]

  Jer, ik heb hetzelfde gedacht. Ik volg al lang de channelings. Daarin wordt uitgelegd dat dat waarvan wij in de eindtijd zitten nooit meer terug zal komen. Het was een lang geleden begonnen experiment met een niet zo vredelievende ‘beschaving’ uit de galaxi, waarbij de vrije wil voor iedereen werd ingevoerd. Daardoor ontstonden onvoorziene situaties waarbij niet ingegrepen kon worden vanwege die vrije wil.
  Dat is nu ten einde en schijnt contractueel vastgelegd met de Schepper. Alles wordt nu via legale weg afgerond zoals banken, Vaticaan en illuminatie door justitie. Maar er wordt tegengewerkt om de macht te houden. Uiteindelijk wordt ingegrepen door Lightforces omdat hun tijd om is.
  Dat is wat ik ervan heb begrepen.[/quote]

  Dankjewel nature 🙂

  0 likes
 • Jer schreef:

  [quote name=”Cathy”][quote name=”Jer”]Duizend jaar vredesrijk? Bedoelen ze dan dat de aarde dan alleen voor duizend jaar in vrede leeft? En als die duizend jaar voorbij zijn, begint dan de ellende weer?

  Iemand graag antwoord op mijn reactie!!![/quote]
  Jer wat ik er uit haal is als je naar 4d gaat ….Ga dan naar de midden 4d want de lagere 4d is een valkuil daar waar ook de negatieven zitten en proberen u te be-invloeden .Als het kan ga dan naar 5d net als de aarde 4d is toch niet zo goed als wat blijkt te zijn .en dan komt het niet meer terug want 4d moet je beschouwen als een grens en er kan op een grens van alles gebeuren toch zo zou je het kunnen zien .Luisterd naar je gevoel en vraag dit aan uw hogere zelf die sturen je naar waar je moet zijn naar onvoorwaardelijke liefde en dit is wat wij zijn …daar past baas spellen,afkatten niet bij alle negatieven van een mens ..En zeker niet het trouw zweren aan een ander en het niet doen .[/quote]

  Dankjewel Cathy. Nu weet ik ieder geval waar ik naar uit kan kijken.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”nature”][quote name=”Artist”]@ Edwin: Jouw berichtjes zijn leuk om te lezen. Een psychiater heb je niet nodig, want je weet juist op leuke manier sommige mensen hier juist een spiegel voor te houden (met af en toe een vleug humor, daar hou ik van).
  Dus ga zo door. ;-)[/quote]
  Geen idee waar Janet Ossebaard ineens vandaan kwam bij mijn vorige reactie. Maar ik wil dit toch herhalen, Edwin:
  Luisteren af en toe kan ook geen kwaad.
  Je komt over als een zelfbenoemde goeroe. Maar niet iedereen zit daar op te wachten. Luister af en toe eens naar de stilte.[/quote]
  Dat heb je al gezegd hoor, je lijkt wel een goeroe die me iets probeert bij te brengen wat ik zelf al weet.
  Ps: “goeroe” zijn jouw woorden, niet de mijne. Ik voel me niet goeroepen om als goeroe op te treden.Dan heb ik ook het recht om te zeggen dat ik geen gechanneld materiaal meer lees, omdat ik persoonlijk vindt dat die channelaars zich als een soort verkapte goeroes/profeten opstellen, en dus om die reden alleen nog naar mijn innerlijke stem luister.

  Het is niet slim tegen mij te praten om me te vragen naar de stilte te luisteren alsof jij zeker weet dat ik dat niet doe.
  Ik heb van mijn mammie geleerd om te reageren als er tegen mij gesproken wordt, dus als je iets tegen mij zegt, reageer ik dus netjes terug.

  Iao Abraxas

  0 likes
 • chuen schreef:

  [quote name=”Cathy”]Jullie snappen het precies niet .Nee hulp komt er niet niet voor ons wel voor de aarde zelf …Want in 3d daar is de aarde nutteloos (olie boren ) en al die dingen wat zij met haar doen dit klopt wel .Daarom gaat zij naar 5d hier zitten veel mensen op te wachten .Daarom zijn er rampen (zuivering) [/quote]

  Het klopt wat je zegt Cathy.
  Zo zie ik het ook.

  Als je je intuitie gebruikt, dan voel je wat er komen gaat.
  De creator laat ons echter niet aan ons lot over.
  De inheemse volkeren weten (in grote lijnen) wat er met ons gaat gebeuren.
  Gewoon luisteren naar wat deze wijze mensen te vertellen hebben.

  Ze noemen dit niet voor niets de purificatietijd.(voorspeld door hun voorvaderen)

  Hun boodschap is duidelijk >
  We gaan naar een ‘5D’ wereld, een wereld van vrede..
  Dit is door niemand tegen te houden…
  Onze ‘3D’ wereld zie je langzaam afbrokkelen..
  Onze systemen werken niet meer..
  Overal onrust, ons klimaat is uit balans met grote gevolgen als we niet willen luisteren.

  De natives hebben een simpele tip.
  Vergeet het verleden en blijf in je hart.. It is about love..
  De mensen die dit begrijpen gaan het redden…….

  “Those who return to the ways given to us in the original teachings, and live a natural way of life will not be touched by the coming of the Purifier. They will survive and build the new world. Only in the ancient teachings will the ability to understand the messages be found

  http://youtu.be/nCgqqpAVu74

  0 likes
 • SytseFlyge schreef:

  Twijfelde verder niemand aan de geloofwaardigheid van dit verhaal toen er stond “Hij keek naar een golfwedstrijd op tv”?

  Wie kijkt er nou een golfwedstrijd op TV?

  Zijn ze er al bijna trouwens? Anders draai ik nog ff een wasje.

  0 likes
 • kwibus schreef:

  [quote name=”chuen”][quote name=”Cathy”]Jullie snappen het precies niet .Nee hulp komt er niet niet voor ons wel voor de aarde zelf …Want in 3d daar is de aarde nutteloos (olie boren ) en al die dingen wat zij met haar doen dit klopt wel .Daarom gaat zij naar 5d hier zitten veel mensen op te wachten .Daarom zijn er rampen (zuivering) [/quote]

  Het klopt wat je zegt Cathy.
  Zo zie ik het ook.

  Als je je intuitie gebruikt, dan voel je wat er komen gaat.
  De creator laat ons echter niet aan ons lot over.
  De inheemse volkeren weten (in grote lijnen) wat er met ons gaat gebeuren.
  Gewoon luisteren naar wat deze wijze mensen te vertellen hebben.

  Ze noemen dit niet voor niets de purificatietijd.(voorspeld door hun voorvaderen)

  Hun boodschap is duidelijk >
  We gaan naar een ‘5D’ wereld, een wereld van vrede..
  Dit is door niemand tegen te houden…
  Onze ‘3D’ wereld zie je langzaam afbrokkelen..
  Onze systemen werken niet meer..
  Overal onrust, ons klimaat is uit balans met grote gevolgen als we niet willen luisteren.

  http://youtu.be/nCgqqpAVu74%5B/quote%5D

  5D? Ze dachten vast ‘we slaan deze keer 4D maar over’.
  We leven gewoon in een omgeving 3D omdat het makkelijk is wiskundig te berekenen. Denk je nu ineens 5D onzichtbaar is? Sorry maar dat is gewoon een extra as in een grafiek naast de z-as. En weet je ik kan wel oneindig veel assen in een dimensionale grafiek tekenen. Hoe jullie erbij komen dat 5D ineens een andere wereld is mag Joost weten maar ‘do your homework!’ . 1d, 2d,3d,4d zijn slecht wiskundige definities. Geen onzichtbare werelden die door een of andere miep met teveel drugs op heeft verzonnen.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”SytseFlyge”]Twijfelde verder niemand aan de geloofwaardigheid van dit verhaal toen er stond “Hij keek naar een golfwedstrijd op tv”?

  Wie kijkt er nou een golfwedstrijd op TV?

  Zijn ze er al bijna trouwens? Anders draai ik nog ff een wasje.[/quote]

  Ik ken er één die dat graag doet. Destijds zond Eurosport het regelmatig uit, tegenwoordig heb je zelfs speciale zenders. Gelukkig is een verhaal als deze niet ineens waar op basis van enkele details die kunnen kloppen. Het gaat immers om de uitzonderlijke beweringen.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Edwin”][quote name=”days of our lives”][quote name=”Janet Ossebaard”]Wat een slecht verslag… Ik zeg niet dat alle graancirkels door ETs worden gemaakt, het begon voor mij niet in 1997, de Lichtwezens identificeerden zich wel degelijk als de Cirkelmakers, 2013 was geen anti-climax…
  Lieve mensen van de Studentenkrant, misschien is het wijs om voortaan even de boel kort te sluiten met de lezinggever? Ik kreeg alleen van jullie de vraag of er gebruik mocht worden gemaakt van mijn foto’s (waarvoor ik natuurlijk mijn toestemming heb gegeven), maar inhoudelijk is dit te triest voor woorden…
  Lieve mensen van Niburu.nl, zouden jullie dit artikeltje willen verwijderen? Graag met ingang van nu direct… 🙂
  Hartelijke groet van Janet[/quote]

  Ik vind het een prima verslag. Ik was er niet bij maar het verhaal loopt prima in de pas met wat vele duizenden mensen op het internet hebben geplaatst. Je verhaal is, net als bij die anderen, verstoken van enig bewijs, dus ook op dat punt heb je een prima verhaal. We moeten het maar weer “geloven” hè.

  Maar je zal er vast een aardig centje mee verdienen en daar gaat het om. Hoe is het met Robbert?[/quote]
  Waarom vraag je het hemzelf niet?
  Of ben je bang dat ie misschien iets bij je oppikt wat je liever verborgen houdt?
  Gniffel.

  Iao Abraxas[/quote]

  Hij mag alles oppikken, volgens mij waren we het in een eerdere discussie al eens over het feit dat mijn zielsberoerselen voor anderen niet interessant zijn. Maar aangezien Janet hier reageert en dikke vriendjes is met Robbert, dacht ik: ach waarom zou ik het niet even terloops vragen?

  0 likes
 • nora schreef:

  @75SytseFlyge
  ja ik twijfelde meteen.ik dacht aan de film Time Bandits-daar komen ook wezens van een meter door de muur en laten een jongen het universum zien.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”days of our lives”]
  Hij mag alles oppikken, volgens mij waren we het in een eerdere discussie al eens over het feit dat mijn zielsberoerselen voor anderen niet interessant zijn. Maar aangezien Janet hier reageert en dikke vriendjes is met Robbert, dacht ik: ach waarom zou ik het niet even terloops vragen?[/quote]
  Vragen staat vrij, toch?
  Kijk wel uit met Robbert dat ie niet oppikt wat je pincodes zijn, ter bescherming kan je dan misschien het beste zo’n hoed van aluminium opzetten.Ook niet teveel aan hem denken, want dan is er telepathisch contact (moet ik zelf natuurlijk ook niet doen) en dan helpen die aluminium hoedjes ook niet meer.Maar volgens mij ben je snugger genoeg om dat niet te laten gebeuren, toch?

  Iao Abraxas

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#70 nature: Ik zou niet alles hier te zwaar opvatten. Ieders bijdrage hier vind ik een waarde hebben. Zelfs de debunkers hebben af en toe nog nuttige toevoegingen, tenzij ze alleen maar in de herhaling vallen. In mijn opmerking naar Edwin bedoelde ik met het spiegelen niet zijn schrijven naar jou. (mocht dat misschien zo zijn over gekomen omdat je mijn bericht citeerde) Channelingen zijn zeker niet verkeerd, maar kritisch blijven is belangrijk. Daarom is het ook goed als we hierover discussies kunnen voeren met mensen die elkaar de ruimte bieden daar bepaalde visies bij te hebben. Sommigen komen hier om alles te blijven ontkrachten, zonder open te staan voor de beleving van anderen hierbij. Je vraagt je dan af wat die mensen er toe drijft om elke keer terug te keren hier als een soort obsessie om artikelen te ontkrachten. In mijn optiek erg nutteloos, omdat de meeste ‘positieve’ mensen hier terecht zijn gekomen zijn omdat ze zelf iets ervaren hebben en zo hun persoonlijke zoektocht zijn begonnen. In plaats van dit los te laten en op het internet iets op te zoeken waar ze wel interesse in hebben, blijven ze hier terugkomen. Dat vind ik ook enorm interessant. En Edwin hield bij één van deze mensen (in mijn optiek) een spiegel voor. Daarnaast vond ik zijn eerdere berichtjes ook leuk en i.p.v. te sneren naar diegene die vindt dat Edwin een psychiater nodig heeft, dacht ik: Ik bied wat tegenwicht met mijn mening in de vorm van een compliment.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  Mede door mijn bde’s heb ik leren inzien dat we allemaal een en hetzelfde bewustzijn zijn, tijdloos en gewoonweg niet en in woorden te vatten. Ik zie dus geen verschillende zielen meer, maar Een en dezelfde ziel zichzelf uitdrukkend in miljoenen vormen. Het doet me letterlijk pijn als ik mensen andere mensen zie benaderen op een manier van “ik weet het beter dan jou”, of “Ik zit al in 5D, maar jij nog in 3D”,in wat voor een jasje we het ook gieten: het is sektarisch denken.Ik heb herhaaldelijk ook gezegd: wat je over een ander zegt , zeg je over jezelf,simpelweg omdat die ander waar we onze aandacht op richten voor ons als waarnemer nooit had bestaan als we onze aandacht er niet op hadden gericht.Ik zie geen afscheiding tussen binnenwereld en buitenwereld, ik zie nog maar EEN veld van bewustzijn en dit zal nooit meer veranderen. daar waren die bde’s te heftig voor.Ik geloof dat “aardebewoner” eens heeft gezegd: “veel spirituele mensen lopen veel te veel op hun tenen”,ik kon me volledig in die uitspraak vinden.Veel spirituele mensen praten over het “bereiken” van een eenheid in een of andere toekomst, ik kan er niets aan doen als ik daar mijn vraagtekens achter zet,simpelweg omdat ik iedereen hier en waar dan ook al als EEN zie.Wees gewoon jezelf, zeg ik altijd,vergeet het idee dat je “er” nog niet bent, en geniet en wees dankbaar voor hoe het leven zich aan je voordoet, met al z’n UPS en Downs.Niemand, maar dan ook niemand is beter of zuiverder of verder ontwikkeld dan de ander, we zijn Licht en Duister, Goed EN slecht.

  Iao Abraxas

  0 likes
 • Edwin schreef:

  Vervolg:
  De reden dat ik mijn vraagtekens achter channelings heb geplaatst is deze: waarom moeten al die entiteiten zich voordoen met een of andere belangrijke naam zoals Sananda, Kuthumi,Maitreya, etc? Als ze beweren dat alles EEn is zouden ze toch moeten weten dat namen onbelangrijk zijn, en er juist geen aandacht op willen vestigen?
  Waarom, als ze weten dat alles en iedereen EEN is, praten over het bereiken van een EENHEID in een of andere toekomst,terwijl ze eveneens praten in termen dat tijd niet eens bestaat? Dit staat in tegenspraak met zichzelf, en maakt het dus allemaal voor MIJ onbetrouwbaar.
  Voor mij is hier iedereen een leraar, de ene persoon die tegen mij is, of beter gezegd: lijkt te zijn, helpt me net zoveel verder in dit leven als degenen die zich positief tegenover mij opstellen.Als ik geen weerstand zou ondervinden in het leven, hoe zou ik dan ooit in kracht kunnen groeien?Mensen hoeven mij niet lief of aardig of positief te vinden, ze mogen mij ronduit gestoord vinden als ze dat zo willen zien, nogmaals: door al die negatieve weerstand en bespotting neem ik alleen maar meer en meer in kracht toe.
  Laat ik eens dit voorbeeld geven: als je een zaadje in losse grond plaatst, zal het snel ontspruiten en als een stammetje boven de grond verschijnen, met een hele zwakke wortelstructuur.Zou je hetzelfde zaadje echter in een rotsachtige bodem plaatsen, dan zou het langer duren voordat het boven de grond komt(het moet namelijk al die obstakels onderweg overwinnen om boven te komen). Echter: zodra het boven is gekomen, heeft het tegelijkertijd een veel sterkere wortelstructuur ontwikkeld dan het plantje dat in los zand groeide, en is veel beter tegen allerlei weersinvloeden beschermd.

  Dus net zoals dat tweede zaadje, kan ik van negatief commentaar en bespotting alleen maar sterker worden, en op die manier maak ik van iets schijnbaar negatiefs, iets positiefs dat mij verder helpt.
  Iao Abraxas

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#83 Edwin: Ik denk dat in de channelingen ook meer bedoeld wordt: de bewustwording van iedereen van deze éénheid op dit niveau. Dat dat niet in een omslag kan, wordt vertaald naar tijd- om die beleving/ervaring mee te krijgen. Maar goed het wordt ook zo vaak op verschillende manieren beschreven, dat interpretatie ook kan gaan verschillen. Waar ik wel vaak over nadenk is vrije wil tegenover het plan, wat raar is als je in de theorie mee gaat dat tijd niet bestaat en zij buiten tijd kunnen ‘sturen/ helpen’. Dan zou je toch verwachten dat ze de boel strakker in de hand zouden hebben of juist sneller een omwenteling zouden kunnen maken om een verandering te bewerkstelligen. Wellicht voegen de channelingen wat toe aan de mensen die het net ontdekken om het vervolgens wellicht los te laten en zo weer bij andere dingen terecht komen. Ach ja, het blijft een fascinerend geheel.

  0 likes
 • chuen schreef:

  [quote name=”Edwin”]Vervolg:
  Voor mij is hier iedereen een leraar, de ene persoon die tegen mij is, of beter gezegd: lijkt te zijn, helpt me net zoveel verder in dit leven als degenen die zich positief tegenover mij opstellen.Als ik geen weerstand zou ondervinden in het leven, hoe zou ik dan ooit in kracht kunnen groeien?Mensen hoeven mij niet lief of aardig of positief te vinden, ze mogen mij ronduit gestoord vinden als ze dat zo willen zien, nogmaals: door al die negatieve weerstand en bespotting neem ik alleen maar meer en meer in kracht toe.
  [/quote]

  Geen speld tussen te krijgen.

  Ancient wisdom:
  Not One is Chosen, We Are All Healers, Masters and Teachers

  http://youtu.be/XJKDAd1g-Vo

  Lakota Instructions for Living

  Friend do it this way – that is,
  whatever you do in life,
  do the very best you can
  with both your heart and mind.

  And if you do it that way,
  the Power Of The Universe
  will come to your assistance,
  if your heart and mind are in Unity.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”Artist”]@#83 Edwin: Ik denk dat in de channelingen ook meer bedoeld wordt: de bewustwording van iedereen van deze éénheid op dit niveau. Dat dat niet in een omslag kan, wordt vertaald naar tijd- om die beleving/ervaring mee te krijgen. Maar goed het wordt ook zo vaak op verschillende manieren beschreven, dat interpretatie ook kan gaan verschillen. Waar ik wel vaak over nadenk is vrije wil tegenover het plan, wat raar is als je in de theorie mee gaat dat tijd niet bestaat en zij buiten tijd kunnen ‘sturen/ helpen’. Dan zou je toch verwachten dat ze de boel strakker in de hand zouden hebben of juist sneller een omwenteling zouden kunnen maken om een verandering te bewerkstelligen. Wellicht voegen de channelingen wat toe aan de mensen die het net ontdekken om het vervolgens wellicht los te laten en zo weer bij andere dingen terecht komen. Ach ja, het blijft een fascinerend geheel.[/quote]
  Ik ben blij dat je het onderwerp ” vrije wil” versus goddelijk plan ter sprake brengt. Als ik nu zeg dat deze tweedeling ook een illusie is, dat alles wat we uit vrije wil beslissen onderdeel is va dit goddelijk plan? Wat denk je, is God een statisch wezen met een vastomlijnde wil/plan of is God in evolutie, en evolueerd deze door middel van ons bewustzijn?

  Voor mij is God in een eeuwige staat van evolutie , geen statisch gegeven, maar een dynamisch proces van ” trial and error”. Vanuit die optiek gezien is alles wat ik zie een levende uitdrukking van dit eeuwige dynamische principe.
  Dank voor jouw insteek en meedenken , dit soort diepgang zorgt ervoor dat ik als een eigenwijze dondersteen keer op keer hier naar Niburu terugkom .
  Iao Abraxas

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#86 Edwin: Deel 1: Ik kom hier ook omdat ik graag met mensen over hun beleving en ervaringen praat.
  Vanuit mijn ervaringen ben ik overtuigd dat dit (in ieder geval voor mij) een soort leerschool is. Dat baseer ik hoe het leven zich tot nu toe heeft uitgepakt, hoe ik inzie dat de nare dingen toch ook weer schakels waren naar hele positieve dingen en doordat ik een periode heb mogen meemaken waarbij ik tijd heb mogen doorbrengen met iemand waar ik hele aparte ervaringen mee had en later mijn tweelingziel bleek. Er is meer, maar hoe steekt het in elkaar?
  Je hebt vast ook weleens gehoord van die meerdere realiteiten die alternatieve paden volgen van je leven, waardoor vrije wil heel goed samenkan met dat goddelijk plan en eigenlijk een illusie is omdat je 1 versie bewust leeft, maar onderbewust ben je met alles tegelijk bezig.
  Vond ik op zich aannemelijk en logisch, omdat je als ziel toch ook de uitkomsten zou willen weten van de alternatieven. Hoe zouden channelaars, de buitenaardsen en illuminati hier onderdeel van zijn?
  Er is een theorie dat buitenaardsen zich zo weinig mogelijk mengen met ons omdat dit een leerproject is en dat vond ik erg aannemelijk. Maar vanuit verschillende bronnen kwam ook naar voren dat zij zich met ons tot op zekere hoogte mochten bemoeien als een grens werd overschreden in het project wat gevaar zou opleveren voor de planeet Aarde. (Dolores Cannon was één van deze die dit heeft gezegd – ik weet niet of de naam je iets zegt, maar interessante vrouw). In die theorie is het project uit de hand gelopen (Illuminati)en is een ingreep nabij.
  Kan, past goed in de verhalen van de channelingen, al kun je dan vraagtekens zetten bij de – even plat gezegd- uitstel procedures en beloftes.
  Zie verder deel 2

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#86 Edwin: Deel 2: Of is de illuminati onderdeel van dat plan en net als de ‘slechte mensen’ in onze eigen levens, een afgesproken rol om te ervaren?
  Of complexeren ze het voor een aantal zielen die zich reëel in dit verhaal vinden (met reptiles, buitenaardse groeperingen etc. ) om uiteindelijk dezelfde eindstreep te behalen als de opersoon die mee gaat in de mainstream media?
  Ik heb ook weleens iemand ontmoet (uit Chilli) die overtuigt was van zichzelf een gereïncarneerde buitenaardse te zijn, die zweerde bij de theorieën van Ashayana Dean ( ze hadden elkaar nooit ontmoet) die op haar beurt weer spreekt van een false new age movement. Die hebben ook weer een eigen visie op dingen, onderbouwd met een complex verhaal waar zoveel namen voorbij schieten dat een normaal mens binnen 10 minuten al de draad kwijt is. En erg apart was ook om bevindingen van iemand te lezen die een partner had gehad die ook zo in elkaar stak. Dat was niet dezelfde persoon, maar de gelijknis in gedrag was opmerkelijk en ze lijken die bizarre info feilloos te onthouden alsof ze het ich weer herinneren. Ik resoneerde daar niet mee, maar was wel onder de indruk dat die mensen dat ongelovelijk complexe verhaal kunnen opdreunen alsof het ook hun dagelijkse realiteit is.
  Het maakte het onderzoek wat complexer, maar ik werd al snel sceptisch bij het feit dat ze verder erg passief zijn in het delen van hun info en hun website alleen toegankelijk is na inloggen.
  En dan is er nog de gedachtenkracht, die ook ongelovelijk veel kan bewerkstelligen (binnen het geplande traject), als ik vanuit mijn levenservaring mag spreken.
  Maar welke rol zou jij buitenaardsen toe bedelen, vanuit jouw ervaringen?

  0 likes
 • Artist schreef:

  @ Edwin: Deel 3: Ja nog effe ter aanvulling, want wellicht kan het te rommelig overkomen lol. Mijn idee was dus dat je wel degelijk je eigen realiteit creëert en alles dus naast elkaar kan plaatsvinden (dus iedereen heeft gelijk! lol), maar vraag mij af of die theorie van 1 tijdlijn dan wel opgaat.
  En uiteraard benieuwd naar jouw visie hier op.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  @ Artist
  Deel 1:
  Om te beginnen zeg ik als eerste WOW! Door deze tekst wordt ik er weer aan herinnerd waarom blij ben dat ik als mens op deze aardkloot mag rondstuiteren.
  Alles wat ik nu ga zeggen is een persoonlijke visie, dus op geen manier ga ik pretenderen DE waarheid te verkondigen.Jouw worstelingen met channellings en de gedachten die daaruit ontstonden zijn ook mijn worstelingen geweest, maar op een gegeven moment zijn al die worstelingen opgebrand toe ik mij mezelf als EEN weer herinnerde.
  Je vroeg:”Of is de illuminati onderdeel van dat plan en net als de ‘slechte mensen’ in onze eigen levens, een afgesproken rol om te ervaren?”
  In plaats van het beantwoorden van deze vraag met “Ja” of “Nee” eerst het volgende:
  Waarschijnlijk heb je mij deze vraag wel eens meer horen stellen, maar had deze realiteit,deze wereld, het Universum met al zijn/haar mooie en lelijke kanten voor jou als waarnemer HIER en NU bestaan, als jij niet HIER en NU had bestaan?

  Hoewel het nu gaat lijken dat ik teveel van het onderwerp ga afwijken het volgende:Stel je ziet een staafmagneet voor je.Het verstand dat in woorden deze magneet probeert te formuleren zegt dan: die staaf magneet heeft twee polen (noord en zuid). Stel nu dat het verstand dit wil concretiseren en de noordpool en zuidpool wil beschouwen als twee van elkaar gescheiden hoedanigheden(of dingen)klopt dat dan? Nee, want zoals je weet ontstaan er aan de uiteinden van beide helften een nieuwe noord en zuidpool als je deze magneet door midden zou breken, niet een losse noord en zuidpool.Bekijk nu eens vanuit dit voorbeeld naar jou als waarnemer als bijvoorbeeld de noordpool en al het zichtbare wat je waarneemt als de zuidpool:zijn dat twee van elkaar gescheiden hoedanigheden? Of hebben we nu te maken met de zo vaak aangehaalde uitspraak van “Alles is EEN”?

  0 likes
 • Edwin schreef:

  @ Artist
  Deel 2
  Een ander voorbeeld:
  Als we naar een regenboog kijken denken we dat deze regenboog samengesteld is uit 7 verschillende kleuren. Maar als we goed naar deze regenboog kijken,IS dat dan zo? Nee, want als we goed zouden kijken, zouden we zien dat deze kleuren niet naast elkaar liggen zoals kleurpotloodjes naast elkaar in een doosje liggen, maar dat de ene kleur geleidelijk overgaat in de andere kleur, ze zijn dus niet daadwerkelijk gescheiden van elkaar.Er bestaat geen “goed” zonder “kwaad”, geen “Licht” zonder “duister”, geen “geboorte” zonder “sterven”, geen “IK” zonder de “ander”, geen “schepping” zonder “vernietiging”.
  Ieder mens, iedere gebeurtenis in je leven symboliseert een aspect van jouw ZIJN, kan je iets leren over wie JIj bent.Duistere machten, noem ze reptilians, noem ze Cabal, noem ze Illuminati…hadden zij voor jou ooit in jouw denkwereld en gevoel bestaan als jij als waarnemer nooit jouw aandacht op hun bestaan had gericht? Nee!
  Kan jij je nog herinneren dat je zei dit leven als een leerschool te zien?
  In het leven kunnen we op twee verschillende manieren iets leren:
  Door voorbeelden hoe we iets WEL willen doen.
  Door voorbeelden hoe we iets NIET willen doen.
  De illuminati, etc, ervaar je in het leven als voorbeelden voor hoe jij NIET wenst te zijn, net zoals je ook mensen hebt in je leven die je bewondert en als rolmodel ziet voor hoe jij ook wenst te zijn.Dus:Positieve leraren, EN negatieve leraren.Niet alleen mensen zijn leraren, de Wind kan je lessen leren, het aanschouwen van een boom kan je lessen leren, het gedrag van dieren, en ga zo maar door..al deze lessen kunnen positief en negatief zijn, maar allen helpen ze je om meer en meer de puzzelstukjes op de juiste plaats te laten vallen van wie JIJ bent.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  @Artist
  Deel 3:
  Daarom hecht ik geen waarde aan de benamingen van wat zich aan mij voordoet, ik interesseer me niet voor de labels die aan dingen worden toegewezen, het boeit me niet of iets als ECHT of als Onecht wordt bestempeld .

  Waar het mij om gaat is de essentie van hetgeen wat ik zie gebeuren, de lessen die ik hieruit kan leren, lessen die soms gewoonweg niet meer in woorden te vatten zijn en alleen nog maar geduid kunnen worden als “weten”, of “aanvoelen”.
  Let wel, natuurlijk geniet ik ook van simpele dingetjes en ga ik niet bij alles filosoferen wat zich in mijn leven voordoet.Als ik een knudde Gnoes met een noodgang op me af zie stormen ga ik me niet afvragen: waarom gebeurt mij dit? Nee, dan is het gewoon:wegwezuuuuuuh! Als ik naar een mooi schilderij kijk of een mooie zonsondergang kijk ga ik me niet afvragen waarom ik dit mooi vindt. Ik ben wel een zweef-teef maar zo gek nog NET niet.(lekker puh).
  Ik zie maar EEN bewustzijn, dus “mijn”bewustzijn=Jouw bewustzijn, of wiens bewustzijn dan ook.
  Daar de ratio in duale uitgangspunten naar de werkelijkheid kijkt, wil onze ratio ons doen geloven dat er dus OOK verschillende van elkaar afgescheiden bewustzijnsvormen zijn, maar ik ervaar dit echter als illusoir, en dit zal nooit meer veranderen.
  Hoe kijk ik naar buitenaardsen?
  In ieder geval niet op een manier alsof ze “verder” of “een hoger bewustzijn” hebben dan ons aardebewoners. Ik vindt het ronduit zelfs gevaarlijk als wij als mensheid op de hulp gaan wachten van buitenaardsen.We moeten het juist met elkaar op zien te lossen, voor zover er iets op te lossen valt, soms moeten we leren om bepaalde gebeurtenissen te verwerken in plaats van ze krampachtig te willen bestrijden.Ja, we kunnen dingen van buitenaardsen leren, maar ik weet zeker dat buitenaardsen ook iets van ons kunnen leren, hoe gek dat ook mag klinken.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  @Artist
  Deel4
  Er is geen gouden toverformule voor hoe we alle ellende kunnen oplossen, we moeten vertrouwen hebben in onszelf en onze medemensen(hoe moeilijk dat ook soms is),willen we tot werkelijke oplossingen komen.Laten we ons alsjeblieft niet leiden door wanhoop en beloftes van channellaars,die beloftes komen op mij over als “iemand een wortel voorhouden”. Ik ga dus niet zitten wachten op Ufo’s of wat dan ook, in feite sta ik er niet eens bij stil of ze wel of niet bestaan, als de tijd zover is, dan zie ik dan wel weer wat ik ga doen.Het hier en nu, de mensen die ik wel zie, daar gaat mijn hart naar uit,de rest valt voor mij in de categorie “wishfull thinking”. Channellings kunnen dan nog zo mooi zijn, maar de alledaagse wijsheid van de mensen die ik in dit leven ontmoet raken mij veel dieper.
  Ik ga nu afsluiten met het volgende:
  Middels een droom heb ik geleerd dat alles in het leven letterlijk als een web met elkaar in verbinding staat (persoonlijk noem ik dit het “INNER-WEB”)
  later kwam ik er achter dat mystici uit verschillende culturen dit web ook zagen.
  De Kelten noemden dit het “Web van Wyrd”,
  in de Vedische geschriften wordt naar dit web gerefereerd als “het net van Indra”
  Hier heb je een linkje:
  http://spirituelefilosofie.blogspot.nl/2011/03/het-parelnet-van-indra.html

  En nu sluit ik echt af.
  Tegen alle lezers die boos zijn op mijn lange tekst, en denken “waarom moet ie toch zoveel kletsen?” kan ik alleen maar zeggen:
  Artist had veel tijd gestoken in zijn tekst naar mij, dus ik vond het niets anders dan billijk om dat ook voor Artist te doen.

  Iao Abraxas

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#93 Edwin: Dank voor je uitgebreide antwoord, je hebt een heel goed punt.
  Ik denk dat je gelijk hebt wat betreft je visie. Ik ga de link eens bekijken. 🙂
  (En ik denk dat verder niemand meer omkijkt naar deze reacties. Meestal storten ze zich op de nieuwe artikelen en kijken naar de oude niet om.);-)

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”Artist”]@#93 Edwin: Dank voor je uitgebreide antwoord, je hebt een heel goed punt.
  Ik denk dat je gelijk hebt wat betreft je visie. Ik ga de link eens bekijken. 🙂
  (En ik denk dat verder niemand meer omkijkt naar deze reacties. Meestal storten ze zich op de nieuwe artikelen en kijken naar de oude niet om.);-)[/quote]
  Graag gedaan!
  Ik was vergeten om jou vraag over eventuele tijdlijnen te beantwoorden (het was ook al behoorlijk laat en mijn oogjes vielen bijna dicht)
  Waarschijnlijk heb je het volgende al uit mijn tekst kunnen opmaken:
  Woorden zoals tijd/ruimte/dimensies etc zijn voor mij allemaal pogingen van de ratio om Eenheid te differentiëren in hapklare brokjes die het kan bevatten.
  Vergeet tevens niet dat denken in termen zoals “oorzaak en gevolg”, het “hoe en waarom” eveneens een manier van de ratio is om de werkelijkheid te kunnen opsplitsen in definieerbare begrippen en dus te be-grijpen. Zoals ik al eerder heb gezegd: Ik heb niets tegen de ratio, sterker nog: ik raad iedereen aan om zijn/haar ratio te waarderen en te gebruiken , maar holistische begrippen zoals Eenheid daar weet de ratio niet mee om te gaan.
  Tijd is een collectieve afspraak die we met zijn allen hebben afgesproken als
  iets dat echt bestaat.
  Maak ik een afspraak met iemand op een bepaald tijdstip, dan zorg ik dat ik netjes mijn afspraken nakom, en ga dan niet zitten trutten van: Tijd is een illusie, dus waar maak ik me druk om? No Sir; Afspraak is afspraak.
  Maar om voor mezelf te gaan zitten filosoferen over : “Zit ik nu in 3d/4d/5d/whatever-D”,of over eventuele tijdlijnen vindt ik nutteloos en zonde van de tijd(die dus lekker niet bestaat,.. hoezo “gestoord”?Lol). In feite zit ik dan alleen maar over woorden te filosoferen die ik eens in mijn leven ergens heb opgepikt, en waarvan ik toen heb aangenomen dat ze daadwerkelijk bestaan.
  Nog een fijne dag verder en geniet van het mooie weer!
  Iao Abraxas

  0 likes
 • Artist schreef:

  @ Edwin: Dank je, jij ook natuurlijk 😉

  0 likes
 • padja schreef:

  [quote name=”Artist”]@#93 Edwin: Dank voor je uitgebreide antwoord, je hebt een heel goed punt.
  Ik denk dat je gelijk hebt wat betreft je visie. Ik ga de link eens bekijken. 🙂
  (En ik denk dat verder niemand meer omkijkt naar deze reacties. Meestal storten ze zich op de nieuwe artikelen en kijken naar de oude niet om.);-)[/quote]

  Zo afentoe vraag me mij af waarom ik op niburu blijf kijken..en jah..hierom!
  Mooie uiteenzetting van alle gedachtensprongen en voortschrijdende inzichten die zo herkenbaar zijn.

  Zonder Yin geen Yang hè.

  Knuf

  ps. grappig…ik kijk vaak juist later zodat ik niet meer midden in de discussies en welles-nietes spelletjes terechtkom. Leuk om reacties te lezen, soms zitten er pareltjes tussen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  hugo de jonge

  Hugo de Jonge wil niet leren van het verleden. Begint alles weer van voren af aan?

  Minister Hugo de Jonge is terug van ...

  minister

  Minister De Jonge gaat quarantaine verplichten: ‘Duivel van de democratie’

  Minister Hugo de Jonge gaat quarantaine voor ...

  >