Buitenaards

Buitenaardsen komen eraan!

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Jullie hoeven niet bang te zijn,” zegt graancirkeldeskundige Janet Ossebaard tijdens haar lezing in Huis De Beurs in Groningen over de aanstaande komst van buitenaardse wezens.

Toen 300 jaar geleden de eerste graancirkel werd gevonden door een boer uit Engeland, was dat volgens velen het werk van de duivel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De boer trof in 1678 platgedrukt graan aan in zijn weiland. Dat moest wel het werk van de duivel zijn. Drie eeuwen later verschenen er opnieuw graancirkels, dit keer bij heiligdommen zoals Stonehenge en Silbury Hill.

Biofysische afwijking

Er zijn inmiddels vele duizenden graancirkels verschenen. Er zijn in de loop der tijd ook veel verklaringen voor dit fenomeen verschenen. Sommigen denken dat ze het werk zijn van grappenmakers of dat het gaat om reclamestunts.

Ossebaard stelt dat ze worden gemaakt door buitenaardse wezens. De graancirkelspecialiste heeft zelfs contact gehad met deze ‘cirkelmakers’, die volgens haar in vrede komen.

Volgens Ossebaard kun je gemakkelijk zien wanneer een graancirkel mensenwerk is en wanneer niet. In het laatste geval is er namelijk een biofysische afwijking te herkennen in het gewas.

Het jaar 2013 was een bizar graancirkeljaar omdat het seizoen erg laat begon. Normaal gesproken begint het in april, dit jaar pas in juni. Het gewas bleef achter door de kou. Eigenlijk was 2013 de anticlimax van 2012, aldus Ossebaard.

Lichtwezens

Het begon allemaal in 1997, toen Ossebaard op een avond naar het huis ging van haar toenmalige vriend. Hij keek naar een golfwedstrijd op tv, dus ze ging alvast naar de slaapkamer. Daar kwamen plotseling zo’n 15 tot 20 lichtwezens van een meter lang met wapperende kledij uit de muren.

De wezens lieten haar de geheimen van de kosmos zien en zweefden tegelijkertijd door haar lichaam. Of deze wezens de cirkelmakers zijn kan Ossebaard niet met zekerheid zeggen. Ook lichtbollen of vliegende schotels zouden verantwoordelijk kunnen zijn voor de geometrische patronen in de akkers.

“Ze hebben een hoger plan voor ons,” vertelt Ossebaard. “Het duizendjarige rijk van vrede is in aantocht.” De overvolle zaal – zo’n 100 mensen – knikt enthousiast. Volgens de graancirkeldeskundige willen de buitenaardsen ons vertellen dat we te veel bezig zijn met ons ego. Ze brengen emotionele en spirituele groei die ons leert ons ego te overstijgen.

Bron: Studentenkrant.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Redice
Redice
10 jaren geleden

daar zitten we nu al jaren op te wachten..
denk dat het eerder zal zijn als in the earth stood still, dat ze de mensparasiet komen uitroeien omdat we toch geen respect kunnen opbrengen voor de aarde en wat erop leeft!
zou ik in ieder geval logischer vinden dat dat ze ons nog meer technologie en dergelijke zouden geven om nog meer om zeep te helpen!!

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

De aanvang,s tekst moet natuurlijk zijn. Zij zijn er al.En altijd al geweest.Met het duizend jarige vredesrijk,zal bedoelt worden. Het voor de planeet Gaia eeuwige vredesrijk.En het goede nieuws is.Het staat voor de deur.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

Ossebaard stelt dat ze worden gemaakt door buitenaardse wezens. De graancirkelspecialiste heeft zelfs contact gehad met deze ‘cirkelmakers’, die volgens haar in vrede komen,,Of deze wezens de cirkelmakers zijn kan Ossebaard niet met zekerheid zeggen.
—————————————–
dus wat ist nou,, cirkelmakers of niet.??

Twanno
Twanno
10 jaren geleden

Ik geloof zeer zeker dat wij niet de enigen zijn in dit heelal. Dat zou wel heel naïef zijn. Maar ik hoor al zo lang “ze komen eraan, binnenkort is het zover”. Maar in/over welk (aardelijk) tijdsbestek, hoor ik niemand.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x