Mens en Dier

Johan Derksen: ongevaccineerden staan over half jaar volledig buiten de maatschappij

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteravond kwam in het tv-programma De Oranjezomer de verplichte coronavaccinatie voor zorgmedewerkers in Frankrijk ter sprake. René van der Gijp wees erop dat er heel veel mensen zijn, ook van in de 60 en 70, die kerngezond zijn en die helemaal niet zitten te wachten op een spuit.

“Daar kan ik me alles bij voorstellen,” zei hij. “Ik ben ook kerngezond, ga ik van uit. Ik heb het gewoon gedaan omdat ik dacht van: ik ga gewoon mee, ik doe gewoon mee. Het moet zo snel mogelijk opgelost zijn deze onzin.”

Derksen: prikbewijs is dadelijk goud waard

Johan Derksen reageerde hierop: “Ja, maar als we een half jaar verder zijn en je hebt je niet laten vaccineren, dan sta je volledig buiten de maatschappij. Je komt geen café, geen restaurant, geen theater, geen voetbalstadion meer in.”

“Dan kun je wel principieel zijn, maar je doet niet meer mee in de samenleving,” vervolgde Derksen. “Ik denk dat het bewijs dat wij hebben, dat wij twee prikken gehad hebben, dadelijk goud waard is.”

Die man is echt de weg kwijt

De voetbalanalist krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. “Kunnen we hem niet met pensioen sturen?” vraagt Noortje. Daan vraagt zich af: “Hoeveel krijg jij hiervoor betaalt?” Emiel haakt hierop in: “Derksen die betaald wordt als influencer? In tijden van nood weet je precies op wie je wel en niet kunt bouwen.”

Josephine schrijft: “Derksen heeft nu het dieptepunt bereikt, wat mij betreft.” En Eleonora reageert: “Die man is echt de weg kwijt.”

4.6 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
245 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjors
Sjors
11 maanden geleden

Zo begon t met de joden ook.

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Ik denk dat de pseudogevaccineerden over een paar jaar buiten de maatschappij staan namelijk dat zij tussen zes planken liggen door de giftige werking van die injectie (ten overvloede maar even erbij vermeld).

Verder ging Jensen nog even helemaal los in zijn laatste show op Derksen & Co. Zie jensen.nl

Ellie
Ellie
11 maanden geleden

Als we dit allemaal toelaten wat er nu al anderhalf jaar gebeurt en niet met zijn alle opstaan voor het te laat is, dan zou die man wel eens gelijk kunnen krijgen!!!

Bibi
Bibi
11 maanden geleden

Ik krijg kortsluiting in mijn brein van dit soort mensen
Hoe is het mogelijk dat deze man uberhaupt nog serieus genomen wordt. . . . .
Daarom kijk ik al jaren niet maar naar het pulp op de MSM
Manikale Mensen Media

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

245
0
We lezen graag je reactie!x