CoronaBinnenland

Van Haga roept Tweede Kamer op om groeiende groep vaccinatieslachtoffers te erkennen en te helpen

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

De coronavaccins, die volgens de overheid veilig en effectief zijn, hebben voor een onbekend aantal mensen grote gevolgen gehad. Zij hebben ernstige en langdurige gezondheidsklachten die hun dagelijks functioneren enorm belemmeren.

Zij hebben pijn, kunnen niet meer werken en voor hun gezin zorgen, geen sociaal leven meer onderhouden en komen soms niet eens de deur meer uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Slechts 10 procent van de werkelijke bijwerkingen wordt gemeld en het aantal meldingen ligt al 16 keer hoger dan het Lareb had verwacht.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Van groot belang

Dat betekent dat er in Nederland duizenden mensen lijden aan post-vaccinaal syndroom. Voor deze mensen is er geen erkenning, geen hulp, geen onderzoek en geen behandeltraject.

Het is van groot belang dat er een separate diagnose komt voor post-vax patiënten, zodat zij medische hulp, behandelingen of medicatie vergoed krijgen door de zorgverzekering, zegt BVNL-voorman Wybren van Haga in een video.

Oproep

Namens de groeiende groep post-vax patiënten en betrokken burgers roept hij de Nederlandse overheid op om de diagnose post-vaccinaal syndroom te erkennen.

“De coronacrisis heeft grote schade aangericht en vele slachtoffers gemaakt. Zij hebben allemaal recht op erkenning en ondersteuning. De overheid mag hen niet aan hun lot overlaten,” benadrukt Van Haga.

Het oud-Kamerlid heeft hiertoe een petitie gelanceerd, die je hier kunt tekenen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wilma
Wilma
2 maanden geleden

Het lijkt me geen goed idee om dit door de ziektekostenverzekering te laten vergoeden want dan wordt die nog flink duurder. Laat de overheid schuld bekennen en het zelf vergoeden!

Joop Visser
Joop Visser
2 maanden geleden

Fout Van Haga. Injecties zijn mede mogelijk onderzocht met belastinggeld (subsidies), daarna uitgedeeld met belastinggeld en nu ook nog de schade vergoeden met belastinggeld? Dat is teveel. Civielrechtelijk vervolgen, schade verhalen en uitkeren aan injectieslachtoffers.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
2 maanden geleden

Verantwoordelijkenpersoonlijk aansprakelijk stellen, voordat en mits dit ooit behandeld gaat worden ,de verantwoordelijken het uit eigen zak laten betalen. Maar mocht het zover komen, zal er wel gezegd worden dat deze zaken ‘verjaard’ zijn, iets wat nu min of meer ook bij de toeslagenaffaire volgens mij het geval is nu ,ambtenaren kunnen niet vervolgd worden.

Ria
Ria
2 maanden geleden

Het zijn de exacte woorden die al begin van de coronavaccinatie schade zijn geuit door de Alle leden van de FVD, Thierry, Pepijn, en nu Gideon van Meijeren. Waarom zou het nu wel lukken? Wybren van Haga, u heeft gelijk, maar waarom in Godsnaam na 3 jaar ellende en waarschuwingen vanuit de FVD. Zij zijn diegene die tot op de dag van vandaag zich hard maken, maar werden keer op keer weggezet dat dit desinformatie was, ze werden zelfs vervolgd en geschorst. Had samen blijven werken, ook al was u het niet altijd met alles eens. Nu het steeds meer waarheid wordt, en er enorm veel slachtoffers zijn en nog steeds meer slachtoffers bijkomen, gaan we het nog maar eens proberen. Bovendien zijn er ook heel veel dodelijke slachtoffers gevallen, die hebben niets meer aan deze erkenning en de nabestaande zitten voor altijd hun leven lang met een verdriet die nooit meer overgaat. Ook is ondertussen wel gebleken dat er NIETS, MAAR DAN OOK NIETS wordt gedaan met al die petities die al zijn aangeboden op allerlei zaken en regeltjes waar de bevolking aan onderdoor gaat. Net ook weer gekeken naar een duidelijk geëmotioneerde Marcel de Graaf (FVD) tijdens een speech in het Europarlement, over het satanische misbruik van baby’s en jonge kinderen. Verschrikkelijk hoe deze geweldige Man wordt weggezet. IEDEREEN DIE MAAR DE WAARHEID VERKONDIGD, WORDT GEWOON GEDEMONISEERD. Zelf heb ik al 4 relatief jonge gezonde familieleden afgestaan in één jaar, allemaal driedubbel gevaccineerd. Het maakt mij niet allen heel verdrietig maar ben BOOS BOOS BOOS. Kan geen debat meer zien, ze maken elkaar alleen maar uit voor alles en nog wat, zal het hier maar niet noemen, kleine kinderen luisteren nog beter naar elkaar. DIT KABINET HEEFT ALLEEN MAAR MENSENLEVENS GEKOST EN ZE GEVEN ELKAAR DE SCHULD MET SCHELDPARTIJEN, EN WAAR ZE ZO DIK VOOR WORDEN BETAALD, ZE LOSSEN NIETS OP. ZE DENKEN ALLEEN MAAR AAN HUN ZELF. om kotsmisselijk van te worden en ze eindigen met de woorden, we gaan over tot de orde van de dag. ????, dat kan dan ook wel als je tijdens de debatten in de kamer kijkt, van de 150 zetels zitten zijn er hooguit 10 bezet!! en zelfs die maken elkaar het leven zuur!!

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x