Buitenland

Huisarts trekt aan bel: ‘Dagelijks zie ik jonge zieke covidpatiënten die 4 maanden geleden gevaccineerd zijn’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Belgische coronacommissaris Pedro Facon zei vrijdag tijdens de wekelijkse persbriefing van Sciensano, het Belgische RIVM, dat ‘het vooral niet-gevaccineerde personen zijn die besmet raken met het coronavirus en die recentelijk opgenomen werden in het ziekenhuis’.

Steeds meer Belgische artsen beginnen zich uit te spreken. Zo zegt huisarts Frank Peeters tegen Sciensano: “Dagelijks zie ik vrij jonge zieke covidpatiënten die ongeveer vier maanden geleden dubbel gevaccineerd zijn. De geldigheidsduur van het CST (de coronapas in België, red.) na vaccinatie is één jaar. Nog geen enkele patiënt zag ik die Covid-19 een tweede keer kreeg (gevaccineerd of niet).”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Zonder cijfers weten we niets

“De geldigheidsduur van een CST na infectie en met antistoffen is zes maanden. Kan Sciensano de cijfers vrijgeven van personen die dankzij hun antistoffen een CST hebben en de nieuwe besmettingscijfers van deze groep?” vraagt Peeters.

“Wat is het aantal niet-gevaccineerden en gevaccineerden in de besmettingsgolf die zich nu ontwikkelt? Met die cijfers kunnen we conclusies trekken over de impact van de vaccinatiecampagne op het verloop van de vierde golf. Zonder cijfers weten we niets,” zegt huisarts Peeters.

Onethisch en niet humaan

Ook gepensioneerd huisarts Fons Vanden Berghe spreekt zich uit. “Gezonde mensen en kinderen vanaf 12 jaar blijven vaccineren met een lucratief vaccin dat niet doet wat het belooft, dat daarbij zorgt voor zoveel zware nevenwerkingen, is mijns inziens absoluut niet meer in het belang van de volksgezondheid,” stelt hij.

“Niet-gevaccineerden de schuld geven dat de pandemie maar niet wil verdwijnen, is daarbij de wereld op zijn kop zetten: het is onethisch, niet humaan, wetenschappelijk onjuist, heel contraproductief en past helemaal niet bij de eed van Hippocrates die we als arts hebben afgelegd bij het begin van onze carrière,” benadrukt de gepensioneerde huisarts.

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sherma
Sherma
2 jaren geleden

Nog 2 maanden voor het winter is .. conclusie : dit gaat snel. Zal hier en daar beginnen wringen. Respect voor Jeff, en anderen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dat is de reden waarom ze zo snel mogelijk 90% van de Bevolking in wilden hebben gesloten met de Operatie-Depopulatie Experimentele Gentherapie Vuilnisbak-VacciNazi…Dan was Dit allemaal niet zo opgevallen & was gewoon IEDEREEN ZIEK GEWEEST….Nu heeft Herr Doktor Hugo Mengele een GIGANTISCH GROOT PROBLEEM…Want de 40% Ongevaccineerden in Nederland gaan zéér binnenkort BEWIJZEN dat zijn Experimentele Prikkies voor een Héél ander Duivels Doel dienen….

Jill
Jill
2 jaren geleden

Top!

Exegese
Exegese
2 jaren geleden

Onethisch, niet wetenschappelijk, en niet humaan zoals terecht gesteld in bovenstaand artikel. En toch in heel de wereld toegepast !
We lijken terechtgekomen in een ontzettend slechte B-film. Is iedereen gek geworden of massaal zo corrupt als de neten ik kan het niet meer plaatsen.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x