Mens en Dier

Kaag laat zien: zo groot is de kloof tussen het plebs en de boven ons gestelden

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen vragen zich af waar Sigrid Kaag gebleven is. Juist nu velen zo geïnteresseerd zouden zijn in wat ze te zeggen heeft, zie of hoor je haar ineens bijna nergens meer in de media, merkt politicus Henk Krol op. Hij voegt toe dat diezelfde media haar twee weken geleden nog nagenoeg onophoudelijk aan het woord lieten.

Het Utrechtse Statenlid René Dercksen (PVV) twittert: “Vanavond voor het eerst sinds 1968 geen D66’er bij de praatprogramma’s Beau en Op1. Hoe kan dat nou?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Twee weken geleden was Kaag nog in een filmpje te zien met Sander Schimmelpenninck. Graaf Schimmelpenninck welteverstaan. De video laat goed zien hoe groot de kloof is tussen het plebs en de boven ons gestelden.

Vrijheid ‘herwinnen’

D66-leider Kaag vroeg hem hoe het afgelopen jaar voor hem was. Wat hem vooral stoorde: ‘kritische geluiden – en dan heb ik het natuurlijk niet over de wappies en de mensen die de meest verschrikkelijke complottheorieën aanhangen, maar gewoon een fair gesprek over de balansact die je moet voeren tussen het beschermen van oud en de vrijheid van jonge mensen – werden toch wel gesmoord’. “Dat je niet zoveel andere smaken had dan óf de coronaconsensus óf het extremistische geluid van FVD,” zei hij.

Kaag zei dat we ‘gelijke vrijheden moeten opzoeken en kunnen verkrijgen op een veilig en verantwoorde manier’. Daarbij moet je denken aan een vaccinatiepaspoort voor diegenen die gevaccineerd zijn ‘zodat je weer die vrijheid kunt herwinnen’.

Mensen reageerden erg fel op het voorstel van D66 om een vaccinatiepaspoort in te voeren. Dat komt volgens Schimmelpenninck omdat het in Nederland ‘heel heftig’ is met de ‘wappies en complotten’. Kaag benadrukte dat ‘je al je rechten blijft behouden’.

Laat me je sneltest zien

Zo tegen het einde van het filmpje staat het tweetal nog wat te ginnegappen over de maatregelen. “De volgende keer komen we dichter bij elkaar want dan hebben we allemaal een paspoort,” zegt Schimmelpenninck, terwijl Kaag begint te lachen. Al lachend zegt ze op een haast spottende toon: “Laat me je sneltest zien.”

Terwijl ondernemers failliet gaan, de jeugd met burn-outklachten thuiszit en ouderen vereenzamen, giert Kaag het uit: “Hahaha! Laat me je sneltest zien.”


Dit is de minister die de Grote Reset coördineert in Nederland. De plannen van D66 sluiten vrijwel naadloos aan op die van het World Economic Forum, dat de wereldbevolking warm maakt voor een vaccinatiepaspoort door middel van filmpjes en artikelen. Het is dan ook niet vreemd dat de demissionaire minister in de raad van toezicht van het WEF zit. “Ik ben lid van een stroom van denkers bij het World Economic Forum,” zei Kaag tijdens een recente zoom-vergadering.

Het ging op een gegeven moment ook over de Reset. Ze zei in dat verband: “Ik ben de minister die SDGs moet coördineren op nationaal niveau.” Deze zogeheten Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen zijn door de VN vastgesteld als de nieuwe ontwikkelingsagenda voor 2030. De Grote Reset en SDGs zijn nauw met elkaar verweven.

Maar volgens Schimmelpenninck zijn dit de meest verschrikkelijke complottheorieën.

4 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Het wordt wel gesteld dat Kaag laat zien dat er een gigantische kloof is tussen het gepeupel en de elite, echter ik meen van Hannah Arendt te hebben begrepen dat juist het gepeupel én de elite zich aangetrokken voelt om bij het totalitaire regiem te horen maar dat de massa overtuigd moet worden door propaganda.

iam
iam
3 jaren geleden

ik ga niet testen geen vaccin ik vertouw op mijn immuunsysteem

W Appie??
W Appie??
3 jaren geleden

Ze coördineren wereld wijde ondergang voor eigen gewin Deze paria’s hebben geen greintje mededogen met de mensen op aarde Macht is hun hoogste goed geld een bijzaak empathie kennen ze niet en liefde haten ze??Dus ?houden ??

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Volgens mij sluiten de plannen van D66 helemaal aan op afdeling VOLT. Een nieuwe politieke beweging die inmiddels in 30 EU lidstaten actief is.

Op de vraag is VOLT door de Europese commissie zelf opgericht om de doeleinden versneld binnen te halen? heb ik vooralsnog geen antwoord.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x