Homepagina » Natuur en Milieu » De grote zwendel van de opwarming van de aarde. Bekijk deze controversiële docu over global warming
De grote zwendel van de opwarming van de aarde. Bekijk deze controversiële docu over global warming

De grote zwendel van de opwarming van de aarde. Bekijk deze controversiële docu over global warming

‘De grote zwendel van de opwarming van de aarde’ werd op 8 maart 2007 door Channel 4 op de Britse televisie uitgezonden. In de documentaire uiten wetenschappers, economen en politici kritiek op de film die de Amerikaanse ex-vicepresident Al Gore maakte over global warming.

De documentaire werd in hetzelfde jaar ook door de KRO op de Nederlandse televisie uitgezonden.

Volgens de maker van de film, de Britse tv-producent Martin Durkin, zou global warming weleens ‘de grootste zwendel van deze tijd’ kunnen zijn.

Natuurlijk herstel

Niet menselijke activiteit, maar een verandering in de zonneactiviteit is de belangrijkste oorzaak van klimaatverandering, zo stelt Durkin.

Aan de hand van verschillende bewijzen laten de filmmakers zien dat de opwarming in de afgelopen 300 jaar kan worden verklaard als een natuurlijk herstel van een kleine ijstijd.

De invloed die mensen op het klimaat hebben valt in het niet bij de enorme impact die de natuur heeft op de temperatuur, zeggen zij.

Doorprikt mythes

‘De grote zwendel van de opwarming van de aarde’ doorprikt mythes en ontbloot misschien wel het meest duistere hoofdstuk in de geschiedenis van de mens.

Durkin verzamelde een groep vooraanstaande wetenschappers die stellen dat alles wat je over global warming hebt gehoord, waarschijnlijk niet waar is.

Wetenschappers die kritiek hebben op de bevindingen van het VN-klimaatpanel IPCC worden systematisch genegeerd of zelfs bedreigd door milieuorganisaties, politici en andere wetenschappers.

Angsttactieken

“Milieuactivisten passen angsttactieken toe, wetenschappers willen geen onderzoeksgeld mislopen, politici staan graag in de belangstelling en de media spelen het spelletje graag mee.”

“Niemand durft zich hiertegen uit te spreken uit angst om uitgesloten te worden, geld mis te lopen of de eigen carrière in de waagschaal te leggen.”

Bekijk de documentaire hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. De zoveelste Zwendel !
  Je kunt niet leven op een Globe als er geen kromming te vinden is, de Globe en Global warming is een Religie.
  Waarom deze leugen en waarom het belangrijk is dat de waarheid boven tafel komt wordt hier uitgelegd.

  Flat Earth Explained – Why it Matters
  https://www.youtube.com/watch?v=dtQ12gUL9uQ&feature=youtu.be

  11 likes
  • Het gaat hier over opwarming van de aarde, niet over een kromming van de aarde.
   Erg off-topic dus. Om dit als een religie te beschouwen is al raar, om het onderwerp van een platte aarde hier te bespreken ook. Tenslotte probeer je je religie van een platte aarde te onderbouwen met nietszeggende YouTube filmpjes ipv zelf hard bewijs te verzamelen. Logisch, dat is er ook niet.
   Zodra mijn dochter platte bellen gaat blazen kom ik bij je terug.

   12 likes
   • @ Lennart , De globe is in beide gevallen een geloofsovertuiging, dat betekent het woord Religie.

    2 likes
    • Als de aarde niet krom is….

     Waarom kan ik hier in Nederland dan het topje van de ijfeltoren niet zien?

     Of laat ik het nog hoger nemen, waarom zien we de Rocky Mountains of de Mont Blanc dan niet?

     Als de aarde plat zou zijn, dan moeten IEDEREEN op aarde de toppen van de hoogste bergen zien, want alles is een platte vloer. Waar je op een platte vloer staat maakt niet uit, want alles wat er boven uit steekt kun je op de lager vlakke vloer zien.

     He, hoe kan dat dan. Ik zie hier geen bergen 😉

     4 likes
 2. Het is duidelijk dat milieu lobby vele malen machtiger is dan de biljoenen industrie van de fossiele brandstoffen die sowieso de complete Amerikaanse politiek in de zak heeft.. de useful idiots van de superrijken

  5 likes
 3. De zoveelste Zwendel, fossiele brandstof..

  Oil is NOT Fossil Fuel.. It is an Abiotic – Self Regenerating Compound!
  https://www.youtube.com/watch?v=ck01KhuQYmE

  4 likes
 4. Beste Lezers,

  Wat is aanemelijker? 98% van alle wetenschappers is deel van een internationale hoax of de mens is inmiddels 150 jaar lang intensief miljoenen jaren oude versteenkoolde planten en dieren aan het verbranden waardoor er CO2 in de lucht komt waardoor de aarde opwarmt? Zie het als twee bakken water, één is de koolstof in de lucht (hoe meer koolstof atomen die CO2 vormen hoe warmer de aarde) en
  een van koolstof atomen in de grond in de vorm van kool- waterstof verbindingen. Die twee bakken pompen te gelijkertijd 10 liter naar elkaar. Dat is een balans. Wij mensen gooien nu extra liters in die eerste bak waardoor de aarde opwarmte. Ja, de zon heeft invloed op het climaat maar in voorspelbare cyclussen die niet zo’n groot effect hebben.

  5 likes
 5. @ Lennart, Je snapt het gewoon niet helaas.
  Dit topic begint met de zoveelste zwendel, er wordt fossiele brandstof naar voren gebracht dus ……..
  We zijn allemaal gehersenspoeld, heb wel een leuke uitdaging voor je beste vriend.

  The 10,000 Dollar Baller Challenge
  https://www.youtube.com/watch?v=YWDI10I-efg

  2 likes
 6. Het is de werking van de etherische Christus .
  Een der grootste dwalingen van de materialistische wetenschap !

  Als men spreekt van onverklaarbare verschijnselen , het chaotisch worden van de seizoenen, lente, zomer, herfst , dan is dit is een kosmische daad ,een goddelijke openbaring . Het gebeurt niet vanuit de hemel ,maar vanuit het ‘binnenste van de aarde “ Het zijn geen veranderingen van het klimaat !

  Wanneer de Christus zal wandelen , zich zal voortbewegen IN CONCENTRISCHE CIRKELS in de ruimte , dan zullen er verschijnselen zijn , waar de wetenschap over spreekt als ‘ OZONSTROMINGEN” ….men zal dan van Ozonstromingen spreken , het zal echter het spoor zijn van het schrijden van Christus in een bepaalde bewegingsrichting over de aarde heen ….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

VN

VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...