Mens en Dier

Gideon van Meijeren haalt uit naar minister Grapperhaus: ‘Op een dag moet hij zich verantwoorden’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De speciale VN-rapporteur op het gebied van marteling, Nils Melzer, heeft uitgehaald naar het optreden van de Nederlandse politie bij coronademonstraties. Hij noemt beelden van agenten die een betoger aftuigen met hun wapenstok ‘één van de meest walgelijke voorbeelden van politiegeweld sinds George Floyd’.

“Deze agenten en hun leidinggevenden moeten worden vervolgd voor martelpraktijken,” schrijft Melzer op Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
‘Uiterst beheerst en adequaat’

Toen Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) demissionair minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid begin juni vorig jaar confronteerde met dit buitensporige politieoptreden, noemde hij het ‘uiterst beheerst en adequaat’.

“Is de minister het ermee eens dat er niet meer moet worden opgetreden tegen demonstraties in de buitenlucht onder het mom van de volksgezondheid, terwijl dit risico zich nooit voor blijkt te doen en er wel degelijk zeer grof fysiek geweld gebruikt wordt tegen vreedzame demonstranten?” vroeg Van Meijeren hem.

Verantwoorden

“Ik distantieer mij van de gedachte dat er zeer grof fysiek geweld gebruikt wordt tegen demonstranten,” antwoordde Grapperhaus. “Ik herhaal dat onze politie zich uiterst beheerst en adequaat opstelt.”

Van Meijeren schrijft op Twitter: “Op een dag moet hij zich verantwoorden.”

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
2 jaren geleden

Die grappenmaker moet zijn muil houden hij dekt de politie af net zoals hij de pedofielen afdekt
Al eerder gezegt deze overheid barst van de corruptie het is een terroristisch organisatie geworden waar geen hond brood van lusten

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Voor de mensen van de Gestapo zijn dit normale en dagelijkse praktijken en waarschijnlijk zijn het sadisten die dit gedrag goedkeuren.

M.a.w. zij genieten van elk moment dat iemand in de kreukels wordt geslagen.

Ik hoef hier niet uit te legen dat het scenario van mensen in elkaar slaan, duidelijk in het programma van Rockefeller Lockstep 2010 staat en daar komt bij dat zij die dit programma uitvoeren, zelfs mensen mogen vermoorden.

Gelukkig hebben wij dit nog niet al te vaak gezien.

Toch zijn er al wel enkele slachtoffers en dan denk ik aan Kary Mullis, de uitvinder van de PCR-test, Phil Schneider die het programma van de Deep State in publieke lezingen heeft geopenbaard en Andreas Noak die de werking van grafeen hydroxide in de vaccins uitlegt.

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

Grapperhaus is en blijft een ongeloofwaardige maar zéér gevaarlijke minister van justitie met maar één missie in opdracht van Schwab en Rutte: onderdrukking van het Nederlandse volk ten koste van alles.

De Verandering
De Verandering
2 jaren geleden

Die kale gluipert en vriend van Klaus zit dan allang ergens op een warm eiland van zijn geld te genieten wat ie krijgt om ons land zo naar de t*f*’s te helpen, samen met die andere pannekoeken….

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x