Mens en Dier

Gideon van Meijeren haalt uit naar minister Grapperhaus: ‘Op een dag moet hij zich verantwoorden’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De speciale VN-rapporteur op het gebied van marteling, Nils Melzer, heeft uitgehaald naar het optreden van de Nederlandse politie bij coronademonstraties. Hij noemt beelden van agenten die een betoger aftuigen met hun wapenstok ‘één van de meest walgelijke voorbeelden van politiegeweld sinds George Floyd’.

“Deze agenten en hun leidinggevenden moeten worden vervolgd voor martelpraktijken,” schrijft Melzer op Twitter.

‘Uiterst beheerst en adequaat’

Toen Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) demissionair minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid begin juni vorig jaar confronteerde met dit buitensporige politieoptreden, noemde hij het ‘uiterst beheerst en adequaat’.

“Is de minister het ermee eens dat er niet meer moet worden opgetreden tegen demonstraties in de buitenlucht onder het mom van de volksgezondheid, terwijl dit risico zich nooit voor blijkt te doen en er wel degelijk zeer grof fysiek geweld gebruikt wordt tegen vreedzame demonstranten?” vroeg Van Meijeren hem.

Verantwoorden

“Ik distantieer mij van de gedachte dat er zeer grof fysiek geweld gebruikt wordt tegen demonstranten,” antwoordde Grapperhaus. “Ik herhaal dat onze politie zich uiterst beheerst en adequaat opstelt.”

Van Meijeren schrijft op Twitter: “Op een dag moet hij zich verantwoorden.”

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
4 maanden geleden

Die grappenmaker moet zijn muil houden hij dekt de politie af net zoals hij de pedofielen afdekt
Al eerder gezegt deze overheid barst van de corruptie het is een terroristisch organisatie geworden waar geen hond brood van lusten

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
4 maanden geleden

Voor de mensen van de Gestapo zijn dit normale en dagelijkse praktijken en waarschijnlijk zijn het sadisten die dit gedrag goedkeuren.

M.a.w. zij genieten van elk moment dat iemand in de kreukels wordt geslagen.

Ik hoef hier niet uit te legen dat het scenario van mensen in elkaar slaan, duidelijk in het programma van Rockefeller Lockstep 2010 staat en daar komt bij dat zij die dit programma uitvoeren, zelfs mensen mogen vermoorden.

Gelukkig hebben wij dit nog niet al te vaak gezien.

Toch zijn er al wel enkele slachtoffers en dan denk ik aan Kary Mullis, de uitvinder van de PCR-test, Phil Schneider die het programma van de Deep State in publieke lezingen heeft geopenbaard en Andreas Noak die de werking van grafeen hydroxide in de vaccins uitlegt.

Petrus
Petrus
4 maanden geleden

Grapperhaus is en blijft een ongeloofwaardige maar zéér gevaarlijke minister van justitie met maar één missie in opdracht van Schwab en Rutte: onderdrukking van het Nederlandse volk ten koste van alles.

De Verandering
De Verandering
4 maanden geleden

Die kale gluipert en vriend van Klaus zit dan allang ergens op een warm eiland van zijn geld te genieten wat ie krijgt om ons land zo naar de t*f*’s te helpen, samen met die andere pannekoeken….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x