CoronaMens en Dier

Marion Koopmans waarschuwt voor nieuwe coronavarianten en wordt overspoeld met kritiek: ‘We luisteren niet meer’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!

De coronavaccins werken mogelijk minder goed tegen twee nieuwe omikronvarianten die in Zuid-Afrika zijn ontdekt, zei OMT-lid Marion Koopmans in het radioprogramma Sven Op 1. Het gaat om de BA.4- en BA.5-variant.

De viroloog zei: “Het zou kunnen zijn dat de bescherming waar je mee rekent, en die meebepaalt hoelang het goed blijft gaan, sneller lager wordt.” Als het ‘slecht uitpakt’, kan dat volgens haar weer een flinke golf gaan geven in het najaar.

Negatief

“Zodra je aanwijzing krijgt voor toenemende circulatie, zou dat reden kunnen zijn dat je bijvoorbeeld sneller moet boosteren, meer moet boosteren of anders moet boosteren,” zei Koopmans.

Onder een tweet die het radioprogramma donderdag plaatste over het gesprek met Koopmans staan al meer dan 1000 reacties, die vrijwel allemaal negatief zijn.

Lekker belangrijk

Het OMT-lid wordt overspoeld met kritiek. “We luisteren niet meer, mevrouw Koopmans,” schrijft auteur en spreker Hans van Tellingen, die ervoor pleit om het OMT te ontbinden.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Vaccins werken sowieso minder goed dan was verteld. Je moet nu een driemaandelijks abonnement. Ben benieuwd hoeveel goedgelovige mensen daar nog intrappen.”

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) trekt fel van leer. “Lekker belangrijk! Koopmans wil ook weer cashen op de volgende ronde griep en verkoudheid. Weer prikken! Nee dus, want die vaccins werken niet en hebben nooit gewerkt. Integendeel, je weerstand verdwijnt ervan,” stelt De Graaff.

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
173 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joka
Joka
3 maanden geleden

wanneer verdwijnt deze demoon eens

Jeroen
Jeroen
3 maanden geleden

Welke jurist wil mij eens helpen met ’t opzetten van een aangifte tegen Marion K.?

Jaco
Jaco
3 maanden geleden

Nog nooit geluisterd! Gewoon negeren mensen leef je leven zo goed als maar kan.

Robert1952
Robert1952
3 maanden geleden

De enige gevaarlijke variant is dit knettergekke wijf zelf. Zo snel mogelijk van het toneel verdwijnen en de zgn.pandemie inclusief alle zgn.virussen zijn dan direkt verdwenen!!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

173
0
We lezen graag je reactie!x