CoronaMens en Dier

Marion Koopmans waarschuwt voor nieuwe coronavarianten en wordt overspoeld met kritiek: ‘We luisteren niet meer’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!

De coronavaccins werken mogelijk minder goed tegen twee nieuwe omikronvarianten die in Zuid-Afrika zijn ontdekt, zei OMT-lid Marion Koopmans in het radioprogramma Sven Op 1. Het gaat om de BA.4- en BA.5-variant.

De viroloog zei: “Het zou kunnen zijn dat de bescherming waar je mee rekent, en die meebepaalt hoelang het goed blijft gaan, sneller lager wordt.” Als het ‘slecht uitpakt’, kan dat volgens haar weer een flinke golf gaan geven in het najaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Negatief

“Zodra je aanwijzing krijgt voor toenemende circulatie, zou dat reden kunnen zijn dat je bijvoorbeeld sneller moet boosteren, meer moet boosteren of anders moet boosteren,” zei Koopmans.

Onder een tweet die het radioprogramma donderdag plaatste over het gesprek met Koopmans staan al meer dan 1000 reacties, die vrijwel allemaal negatief zijn.

Lekker belangrijk

Het OMT-lid wordt overspoeld met kritiek. “We luisteren niet meer, mevrouw Koopmans,” schrijft auteur en spreker Hans van Tellingen, die ervoor pleit om het OMT te ontbinden.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Vaccins werken sowieso minder goed dan was verteld. Je moet nu een driemaandelijks abonnement. Ben benieuwd hoeveel goedgelovige mensen daar nog intrappen.”

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) trekt fel van leer. “Lekker belangrijk! Koopmans wil ook weer cashen op de volgende ronde griep en verkoudheid. Weer prikken! Nee dus, want die vaccins werken niet en hebben nooit gewerkt. Integendeel, je weerstand verdwijnt ervan,” stelt De Graaff.

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joka
Joka
2 jaren geleden

wanneer verdwijnt deze demoon eens

Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Welke jurist wil mij eens helpen met ’t opzetten van een aangifte tegen Marion K.?

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Nog nooit geluisterd! Gewoon negeren mensen leef je leven zo goed als maar kan.

Robert1952
Robert1952
2 jaren geleden

De enige gevaarlijke variant is dit knettergekke wijf zelf. Zo snel mogelijk van het toneel verdwijnen en de zgn.pandemie inclusief alle zgn.virussen zijn dan direkt verdwenen!!!!!

Back to top button
171
0
We lezen graag je reactie!x