Homepagina » Binnenland » ‘NOS is de grootste complotzender in Nederland’
nos
Foto: Wouterjan Stikkel CC BY-SA 3.0

‘NOS is de grootste complotzender in Nederland’

YouTube heeft – waarschijnlijk tot grote vreugde van de NOS-redactie – het kanaal van Lange Frans verwijderd. Dat gebeurde kort na de uitzending van Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach de hiphopartiest door het slijk haalde. Frans werd in de hoek van de ‘complotgekkies’ gedrukt. Volgens de videosite is het kanaal offline gehaald vanwege ‘de aangescherpte regels op het gebied van bijvoorbeeld haat, intimidatie en (medische) misinformatie’. YouTube Nederland schrijft in een reactie op Twitter dat ‘het tegengaan van video’s met misinformatie en gevaarlijke samenzweringstheorieën een uitdaging is’.

Enkele dagen geleden verwijderde YouTube zijn video Lockdown (Fall Cabal), die al 6 maanden op YouTube stond en ruim een miljoen keer was bekeken, vanwege het ‘schenden van de communityrichtlijnen’.

Het besluit van YouTube om het populaire kanaal te verwijderen, maakt veel los. “Censuur, Noord-Korea aan de Noordzee!” reageert Pim Braakhuis. Het Twitteraccount Volendam Foto’s voegt toe: “Wanneer je Lange Frans gaat verwijderen, ga je wel een beetje toegeven dat het waar is. Zo veel complotten staan al jaren op YouTube en dit moet weg? YouTube krijgt hier vast opdracht voor. Van de rijke machthebbers.”

Trap na

“Ik vind het heel jammer en ik vind het ook niet fair dat al mijn 59 video’s zijn verwijderd. Censuur is heel reëel aan het worden deze dagen,” zei Frans, die bijna 100.000 abonnees had, tegen de NOS. De publieke omroep gaf de rapper nog een trap na door hem een ‘complotdenker’ te noemen.


Sietske Bergsma liet het er niet bij zitten en kwam voor hem op: “De grootste complotzender in Nederland is de NOS, op de voet gevolgd door verder iedereen in de mainstream media.” Vervolgens noemde ze een aantal voorbeelden van gevaarlijke misinformatie die de NOS zelf verspreidde:


Hoe ‘onafhankelijk’ en ‘onbevooroordeeld’ de NOS is, blijkt vandaag maar weer eens:

3.4 7 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem Teunisse
Willem Teunisse
1 maand geleden
mikkie
mikkie
Reactie op  Willem Teunisse
1 maand geleden

Is Lubachs uitzending ook van You Tube gehaald ivm agressieve taal naar Lange Frans?

Roberto
Roberto
1 maand geleden

Terecht dat die rommel wordt verwijderd. Muziek hadden ze moeten laten staan en het account ook.

Koos
Koos
Reactie op  Roberto
1 maand geleden

Dus meningen die jou niet aanstaan moeten maar verwijderd worden,dit is zo jaren dertig ven de vorige eeuw.

Elise
Elise
Reactie op  Roberto
1 maand geleden

Waarom weg? Ik sta ook niet helemaal achter wat Frans zegt. Ik ben bv. geen Trump aanhanger.
Maar eh, dit is wel allemaal tot stand gekomen, omdat kritiek/ervaring of andersdenkenden geen platform hebben kunnen krijgen.

De Metselaar
De Metselaar
Reactie op  Roberto
1 maand geleden

Ooit gehoord van vrijheid van meningsuiting? Een gemeen goed in NL, voor zover de democratie nog bestaat hier……..,

Michiel Slegten
Michiel Slegten
1 maand geleden

Alle video’s van Lange Frans te vinden op: https://www.bitchute.com/newsearch/?query=Lange+Frans&kind=video

Petrus
Petrus
1 maand geleden

Paniek beleid van NOS en YouTube.

Anne
Anne
1 maand geleden

Kijk al heel lang niet meer naar die zenders.
Alleen maar dat linkse geluid.

Rob
Rob
1 maand geleden

NOS is de helft van PDD-NOS. Ik denk dat de NOS er de afgeleide van is. Dat het propaganda van de elite is wat er verkondigd wordt is allang en bij velen bekend. Ze draaien in die kringen altijd alles om. Ze maken anderen uit voor wat ze zelf zijn. Of beter gezegd, het zijn degenen die in het complot zitten die anderen complotdenkers noemen. Dat zou ook als een compliment gezien kunnen worden. Het complot wordt duidelijk voor degenen die kunnen nadenken. Degenen die in het complot zelf zitten kunnen niet zelf nadenken. Die laatste zijn de bruikbare idioten van de elite en daar zijn er veel van, niet alleen bij de (PDD-)NOS.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

NOS =
een stelletje terroristische groep…
Abonnement opzeggen !!

cor
cor
1 maand geleden

En dat om onjuiste informatie tegen te gaan. De enige die nu onjuiste informatie verstrekken zijn de officiële nieuwsbronnen. Keer op keer komen er bewijzen van de leugens die de grote media verspreiden. En als er dan mensen opstaan die anders zeggen dan zijn het complotdenkers. Het verwijderen van deze mensen geeft juist aan dat ze gelijk hebben. Eens komt de waarheid boven, maar vooralsnog leven we in een wereld van leugens en bedrog.

rop
rop
1 maand geleden

Eigenlijk moet iedereen geen TV van de NOS gaan kijken, dat word dan piepen voor ze..zo,n complot zender moet men niet langer in het Zadel houden en dat kan door er niet meer op af te stemmen ze zenden dan iets uit maar niemand geeft er aandacht aan, en aandacht daar leven ze Van dan sterft deze zender gewoon.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  rop
1 maand geleden

Dat maakt niets uit. Ze worden betaald door de overheid (door de bevolking dus) en kijkcijfers kunnen worden gemanipuleerd. Pardon, laat dat ‘kunnen’ maar weg. Alsof je op basis van 1250 kastjes, die ook nog eens bij alleen geïnteresseerden in huis staan, een eerlijke berekening kan maken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 maand geleden

Ja zo begint de c-newspeak 1984. Eerst wordt je stem verwijderd, over een tijdje worden de mensen zelf verwijderd. NPO kan zich scharren in een illuster rijtje van de lugenpresse. Goebels zou ronduit trots zijn geweest.

x

Check Also

expert

Expert: ‘Grootste fraude’ uit Amerikaanse geschiedenis, tot 300.000 nepstemmen in Arizona

In de Amerikaanse staat Arizona is maandag ...

baudet

Baudet: ‘De coupplegers zijn opgestapt. Dat is goed nieuws’

Het is al enige tijd onrustig bij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x