Binnenland

‘NOS is de grootste complotzender in Nederland’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

YouTube heeft – waarschijnlijk tot grote vreugde van de NOS-redactie – het kanaal van Lange Frans verwijderd. Dat gebeurde kort na de uitzending van Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach de hiphopartiest door het slijk haalde. Frans werd in de hoek van de ‘complotgekkies’ gedrukt. Volgens de videosite is het kanaal offline gehaald vanwege ‘de aangescherpte regels op het gebied van bijvoorbeeld haat, intimidatie en (medische) misinformatie’. YouTube Nederland schrijft in een reactie op Twitter dat ‘het tegengaan van video’s met misinformatie en gevaarlijke samenzweringstheorieën een uitdaging is’.

Enkele dagen geleden verwijderde YouTube zijn video Lockdown (Fall Cabal), die al 6 maanden op YouTube stond en ruim een miljoen keer was bekeken, vanwege het ‘schenden van de communityrichtlijnen’.

Het besluit van YouTube om het populaire kanaal te verwijderen, maakt veel los. “Censuur, Noord-Korea aan de Noordzee!” reageert Pim Braakhuis. Het Twitteraccount Volendam Foto’s voegt toe: “Wanneer je Lange Frans gaat verwijderen, ga je wel een beetje toegeven dat het waar is. Zo veel complotten staan al jaren op YouTube en dit moet weg? YouTube krijgt hier vast opdracht voor. Van de rijke machthebbers.”

Trap na

“Ik vind het heel jammer en ik vind het ook niet fair dat al mijn 59 video’s zijn verwijderd. Censuur is heel reëel aan het worden deze dagen,” zei Frans, die bijna 100.000 abonnees had, tegen de NOS. De publieke omroep gaf de rapper nog een trap na door hem een ‘complotdenker’ te noemen.


Sietske Bergsma liet het er niet bij zitten en kwam voor hem op: “De grootste complotzender in Nederland is de NOS, op de voet gevolgd door verder iedereen in de mainstream media.” Vervolgens noemde ze een aantal voorbeelden van gevaarlijke misinformatie die de NOS zelf verspreidde:


Hoe ‘onafhankelijk’ en ‘onbevooroordeeld’ de NOS is, blijkt vandaag maar weer eens:

3.4 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem Teunisse
Willem Teunisse
1 jaar geleden
Roberto
Roberto
1 jaar geleden

Terecht dat die rommel wordt verwijderd. Muziek hadden ze moeten laten staan en het account ook.

Michiel Slegten
Michiel Slegten
1 jaar geleden

Alle video’s van Lange Frans te vinden op: https://www.bitchute.com/newsearch/?query=Lange+Frans&kind=video

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Paniek beleid van NOS en YouTube.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x