CoronaBuitenland

Kijk: zo zag dit 12-jarige meisje eruit na haar eerste Pfizer-vaccin

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Een gezond 12-jarig meisje uit Thailand zonder onderliggende aandoeningen kreeg twee dagen na haar eerste Pfizer-vaccin last van koorts en keelpijn. Op de zesde dag na het vaccin verschenen er allerlei pijnlijke plekken op haar borstkas, die zich verspreidden naar haar gezicht, handpalmen en voetzolen.

Ze werd gediagnosticeerd met toxische epidermale necrolyse, een zeer ernstige huidziekte waarbij grote delen van de huid en ook de slijmvliezen kunnen loslaten. De aandoening kan zelfs dodelijk aflopen, door verlies van vocht en eiwit of door infectie van de grote open wonden die ontstaan. Het meisje werd onmiddellijk opgenomen op de ic.

Klik op ‘bekijken’ in onderstaande tweet:

Huid begon los te laten

Haar lippen waren bedekt met pijnlijke bloederige korsten. Daarnaast begon op veel plekken de huid los te laten. De hartslag van het meisje was 120 slagen per minuut.

Ze kreeg immunoglobuline intraveneus toegediend en ook gaven artsen haar vloeistoffen, elektrolyten en voedingsstoffen. Al snel begon het meisje op te knappen. De koorts zakte af en er ontstonden geen nieuwe plekken meer op haar huid. Een week na de start van de behandeling begon de huid zich te herstellen. Na 18 dagen was het meisje volledig hersteld en mocht ze het ziekenhuis verlaten.

Onderzoekers schrijven over deze case in het tijdschrift Pediatric Dermatology. Zij beweren dat de aandoening ‘extreem zeldzaam’ is en dat ‘de voordelen van vaccinatie groter zijn dan de risico’s’.

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
5 maanden geleden

Ik zeg dit keer gewoon helemaal niks.

Marrob BE
Marrob BE
5 maanden geleden

Waar heb ik dat meer gehoord.
Een herhaling van zetten.
Die prikken zijn zwaar giftig.

Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

We hebben gezien dat de voordelen van “vaccinatie” zeer groot zijn, ze beschermde de “gevaccineerden” niet tegen besmetting en voorkwam ook niet het doorgeven van de besmetting. Elke dag nieuwe berichten van “onverklaarbaar overlijden” van mensen van alle leeftijden en sinds de “vaccinatiecampagne” hebben we er nu ook nog het “sudden adult death syndroom” bijgekregen. Het is overduidelijk dat de doelen van kill Gates langzaam maar zeker gehaald gaan worden. Diegenen die dat nu nog niet inzien wens ik veel succes in hun verdere leven!

La Fini
La Fini
5 maanden geleden

Oorzaak??
Hittegolf
Droogte
Stress
CO2
Ouders
Maar gelukkig is het zeker niet de prik.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x