CoronaBuitenland

Kijk: zo zag dit 12-jarige meisje eruit na haar eerste Pfizer-vaccin

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Een gezond 12-jarig meisje uit Thailand zonder onderliggende aandoeningen kreeg twee dagen na haar eerste Pfizer-vaccin last van koorts en keelpijn. Op de zesde dag na het vaccin verschenen er allerlei pijnlijke plekken op haar borstkas, die zich verspreidden naar haar gezicht, handpalmen en voetzolen.

Ze werd gediagnosticeerd met toxische epidermale necrolyse, een zeer ernstige huidziekte waarbij grote delen van de huid en ook de slijmvliezen kunnen loslaten. De aandoening kan zelfs dodelijk aflopen, door verlies van vocht en eiwit of door infectie van de grote open wonden die ontstaan. Het meisje werd onmiddellijk opgenomen op de ic.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Klik op ‘bekijken’ in onderstaande tweet:

Huid begon los te laten

Haar lippen waren bedekt met pijnlijke bloederige korsten. Daarnaast begon op veel plekken de huid los te laten. De hartslag van het meisje was 120 slagen per minuut.

Ze kreeg immunoglobuline intraveneus toegediend en ook gaven artsen haar vloeistoffen, elektrolyten en voedingsstoffen. Al snel begon het meisje op te knappen. De koorts zakte af en er ontstonden geen nieuwe plekken meer op haar huid. Een week na de start van de behandeling begon de huid zich te herstellen. Na 18 dagen was het meisje volledig hersteld en mocht ze het ziekenhuis verlaten.

Onderzoekers schrijven over deze case in het tijdschrift Pediatric Dermatology. Zij beweren dat de aandoening ‘extreem zeldzaam’ is en dat ‘de voordelen van vaccinatie groter zijn dan de risico’s’.

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Ik zeg dit keer gewoon helemaal niks.

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Waar heb ik dat meer gehoord.
Een herhaling van zetten.
Die prikken zijn zwaar giftig.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

We hebben gezien dat de voordelen van “vaccinatie” zeer groot zijn, ze beschermde de “gevaccineerden” niet tegen besmetting en voorkwam ook niet het doorgeven van de besmetting. Elke dag nieuwe berichten van “onverklaarbaar overlijden” van mensen van alle leeftijden en sinds de “vaccinatiecampagne” hebben we er nu ook nog het “sudden adult death syndroom” bijgekregen. Het is overduidelijk dat de doelen van kill Gates langzaam maar zeker gehaald gaan worden. Diegenen die dat nu nog niet inzien wens ik veel succes in hun verdere leven!

La Fini
La Fini
1 jaar geleden

Oorzaak??
Hittegolf
Droogte
Stress
CO2
Ouders
Maar gelukkig is het zeker niet de prik.

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x