Homepagina » Buitenland » Bizar: Amerikaanse tiener overleeft aanslagen in Brussel, bomaanslagen in Boston én aanslagen in Parijs
Bizar: Amerikaanse tiener overleeft aanslagen in Brussel, bomaanslagen in Boston én aanslagen in Parijs

Bizar: Amerikaanse tiener overleeft aanslagen in Brussel, bomaanslagen in Boston én aanslagen in Parijs

Dinsdag zijn drie Mormoonse zendelingen ernstig gewond geraakt tijdens de aanslag op het Brusselse vliegveld Zaventem. Voor één van hen is het de derde keer dat hij op de verkeerde tijd op de verkeerde plek is.

Mason Wells (19) raakte gisteren zwaargewond tijdens de aanslag op de luchthaven van Zaventem. De zendelingen hadden zojuist een collega op het vliegtuig gezet, toen de bom afging. Ook bij de aanslagen in Parijs en Boston was de tiener in de buurt toen het noodlot toesloeg.

Operatie

Tijdens de marathon in 2013 in Boston ging een bom af die gevuld was met granaatscherven. Wells (foto, links) moest toen een operatie ondergaan. Tegen NBC News zegt zijn familie dat hij ook in Parijs was tijdens de aanslagen enkele maanden geleden.

De jongeman werd geraakt door rondvliegende projectielen uit een spijkerbom en ook liep hij tweede- en derdegraadsbrandwonden op aan zijn gezicht en handen.

Zegen

“Dit is de derde aanslag die Mason overleeft,” vertelde zijn vader aan nieuwszender ABC. “We waren in 2013 samen in Boston toen een blok verder bij de aankomst van de marathon twee bommen ontploften.”

Volgens de familie was Mason op 13 november vorig jaar ook in Frankrijk toen negen terroristen toesloegen in Parijs. “Dat hij al drie keer een aanslag overleefde, zien we als een zegen van God en niet als een vloek,” voegde zijn vader toe.

[Nieuwsblad]


Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. het is de zoveelste hoax weer. maar toch de angst regeert pfff ff logish nadenken mensen kom op.

  voor toelichting over dit acteer werk verwijs ik jullie naar deze artikel

  http://www.beyondthematrix.nl/2016/03/22/doden-en-gewonden-bij-aanslag-luchthaven-zaventem-en-metrostation-maalbeek-in-brussel/

  19 likes
  • Och jee, daar kon je op wachten, Martin Vrijland is weer bezig…

   5 likes
   • O ja Roy, kijk ff naar de datum;

    a. March 21-22 – Goddess Ostara – Note: Easter is the first Sunday after the first new moon after Ostara. March 21 is one of the Illuminati’s Human Sacrifice Nights

    http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm

    Zie je de datum 22-3-2016, in de US 2016322. 322 = Skulls & Bones 322

    En deze dan, is net naar buiten gekomen de connectie Skulls & Bones 322 lid G.W. Bush. Volgens Franse inlichtingendienst.

    http://beforeitsnews.com/alternative/2016/03/bush-ordered-paris-attack-us-flag-officers-report-3323913.html

    Oeps hoe was het ook alweer met Eagles of Death Metal en de link naar satanisme en verering van Lucifer met al hun tekens.

    21 likes
    • Fantasie heb je in ieder geval genoeg Loki

     6 likes
     • tja, Roy.
      Hoe verklaar jij het dan? Iemand voor fantast uitmaken en je dan omdraaien, werkt niet. Sterker nog, als ik dat soort onder de gordel opmerkingen lees, denk ik altijd aan een troll, of een mens met een waardeloze moraal.
      Dus, Roy, kom voortaan met een verklaring, en niet met een “wat heb je gerookt?” achtig commentaar. Want dat slaat nergens op.
      Hij komt tenminste nog met getallen, en met terechte vragen. Jij komt alleen maar met een afbraakopmerking.

      4 likes
     • Et contactee, in zijn opmerking staat geen enkele vraagteken, geen vraagteken is geen vraag. Verder valt er niets te verklaren, getallen zijn maar getallen. Bij elke datum is wel wat te verzinnen. Als er vandaag een aanslag was gepleegd was er wel wat verzonnen rond de getallen van de datum van vandaag..

      3 likes
    • Let op het tijdstip van de aanslag 9.11 dit kun je niet bedenken.

     9 likes
   • Voor Roy is het waarschijnlijk moeilijk en te ingewikkeld om te begrijpen dat er mensen zijn die niet alles domweg voor waar aannemen, maar die willen weten wat er zich vooral achter de schermen precies afspeelt.

    Roy neemt liever hetgeen hij krijgt voorgeschoteld door de mainstream en de politici voetstoots aan voor waar en doet daarnaast graag mensen, die beschikken over een gezonde dosis intuïtie, intellect en vooral achterdocht, ridiculiseren, omdat deze proberen waarheid en leugen van elkaar te scheiden.

    Roy is vast en zeker iemand die als zovelen het graag ziet hoe onder valse voorwendselen oorlogen worden gestart, waarbij miljoenen mensen hun leven moeten laten en neemt daarbij gemakshalve afstand van de waarheid dat bijv. de meermalen bewezen false flag aanval op Irak een regelrechte oorlogsmisdaad was van de VS.

    Dat de VS, de EU en vele rijke MO oliestaten tot op heden nog steeds onder valse voorwendselen de meest afschuwelijke misdaden verrichten tegen de mensheid is voor Roy en velen met hem geen reden om ook aanslagen en terreurdreigingen in de wereld eens vanuit een geheel ander perspectief te bekijken.

    Liever heeft Roy en velen met hem dat leugens, moord en doodslag door blijven gaan, met als doel de totale controle, onderwerping en macht over de gehele wereldbevolking? Waartoe, ironisch genoeg, Roy en velen van zijn soort ook zullen behoren. Maar zoals de geschiedenis vele malen heeft bewezen zullen er altijd weer mensen zijn die, net als Roy, zich moreel of menselijkerwijs totaal niet bezwaard voelen en die zich eenvoudigweg gewetenloos zullen aansluiten, onderwerpen of zelfs als verraders overgeven (als ze dat al niet hebben gedaan) aan de neofascistische en monetaire corporatistische machten die deze wereld in een steeds onmenselijker en nietsontziende heviger wordende strijd veroveren en uiteindelijk alles op hun pad zullen vernietigen. De macht, de serpent die zijn eigen staart opvreet? Uiteindelijk wel, want de mens vernietigd zichzelf, mede door onnozele, goedgelovige, arrogante onderdanen, de slaven die hun meester dienen.

    De grote verdrukking en zelfdestructie zou er allang zijn geweest, ware het niet dat er nog steeds heldere mensen zijn die zich verdiepen in zaken en die vooral voorbij de prostituees van de mainstream media en de steeds zieliger wordende marionetten leugenaars, die zichzelf oprechte volksvertegenwoordigers durven noemen, kijken.

    10 likes
    • Ik zou het korthouden Sputnik.
     Ik ben realistisch en ben niet zo argwanend als o.a. jou.
     Waar ik (volgens jou) aan de Mainstream hang, wat overigens totaal niet waar is hangen jij en andere met jou aan de alternatieve media.
     Alles wat jullie via de alternatieve media inhaleren (onzin of niet, want of het waar is maakt natuurlijk niet uit) voedt jullie bitterheid tegenover de grote boze mensenwereld/v.s./eu.

     Vertrouw ik politici? voor geen meter, geloof ik alles van de MSM? zekers niet. Geloof ik alles van de Alternatieve Media? No way!

     Er kan tegenwoordig geen aanslag meer gepleegd worden waarvan niet geroepen wordt dat het een false flag is (inclusief acteurs, nepdoden etc etc).. Dat is echt een mode beeld geworden onder de alternatieve media gangers. Men is aan het zoeken en aan het zoeken. en niet eens naar de waarheid, maar naar een rede om hun gezamenlijke vijand (de grote boze V.S. en de EU) de schuld te geven.

     Heeft de VS zich schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden? Dit zal ik nooit ontkennen noch goedkeuren, echter gebeurt dit ook door landen zoals o.a. Rusland.. Jij vind misschien dat je wakker bent, ik vind dat je bevooroordeeld bent..

     6 likes
     • lLETOP, wat probeer jij te suggeren?

      Je bericht slaat als een tang op een varken namelijk..

      Maar ja, ik ben niet helemaal achterlijk, waarschijnlijk heb jij “ontdekt” dat wij allemaal 1 en dezelfde persoon zijn. Mocht dit zo zijn wil ik je bedanken, aangezien dat meteen aantoont (zoals ik al zei) hoe argwanend sommige van jullie zijn..

      Ik heb geen pseudoniemen nodig om mijn mening te ventileren, dat lukt me heel goed onder mijn eigen naam.

      5 likes
     • Henk001
      22 maart 2016 06:30 op 06:30

      Ph
      Ik zal het net zo “kort”houden 🙂

      Roy
      24 maart 2016 09:06 op 09:06

      Ik zou het korthouden Sputnik.

      Kan natuurlijk toeval zijn, dat bestaat toch niet?

      3 likes
  • die vrijland neemt natuurlijk 1 foto waarop hij beslist dat het allemaal acteurs zijn, kijk dan naar de volgende foto’s (allemaal genomen op een fractie van een seconde) van net gebeurd tot en met de hulpverlening (en let dan maar op hoe dat knuffelend koppel ook aan het helpen zijn)

   http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/2654534/2016/03/22/Niet-iedereen-zag-de-foto-s-na-dit-schrijnende-beeld.dhtml

   2 likes
    • @blissellen

     Wat -weer– eens een hele slechte kwaliteit video, het zijn wel vaker Low Definition beelden die je krijgt te zien bij dergelijke aanslagen. In deze tijd mag je toch verwachten dat dergelijke video’s scherp worden opgenomen in High Definition, want bijna iedere GSM beschikt tegenwoordig wel over een HD camera.

     Verder verwacht ik binnenkort beelden van bewakingscamera’s die laten zien hoe de terroristen met een AK-47 staan te knallen en zichzelf vervolgens opblazen….Deze beelden moeten er zijn…..Hadden de terroristen de bomgordels al om toen ze de vertrekhal binnenliepen of hebben ze deze daar omgedaan? Op de gepubliceerde foto van de terroristen kan ik namelijk niet zien of ze een bomgordel (ergens onder) dragen.

     En waarom waren de terroristen niet vermomd, want één van de terroristen werd gezocht voor betrokkenheid bij de aanslagen in Parijs? Niet vermomd over straat naar je laatste terreurdaad? Dan nam deze terrorist toch wel een groot risico, want de kans op herkenning op een bewaakt vliegveld lijkt me toch redelijk groot.

     1 likes
     • ….Verder is het vreemd dat de derde gevluchte terrorist zo opvallend is gekleed. Is het niet toevallig een Mossad mannetje?

      1 likes
  • Bedankt voor het plaatsen van je reacite en je link atomnics.

   1 likes
  • mensen ik neem mijn woorden terug, heel stom van mij om gelijk zon conclusie te trekken. een hoax/false vlag is waar, maar ondertussen is er daadwerkelij een aanslag is gepleegd en er zijn doden gevallen. kijk bijvoorbeeld naar mh17 of 9/11 twin towers komen ze ook met beelden die nep zijn enzo je kent het wel. maar ondertussen is het wel gebeurt en hebben mensen levens gekost. een heel gerafineerd spelletje wordt er gespeeld en er wordt poep in onze ogen gesmeerd zodat het echte verhaal niet naar buiten komt. waarom ze dit doen is om het spelletje verdeel en heers te spelen. waar ik met mn dome kop ben in getrapt. volg altijd jezelf mensen vertrouw niemand, vertrouw op jezelf. ik zeg dit omdat ik besef dat ik er zo naast zit met mijn snelle conclusies en ik geef het toe.

   1 likes
 2. Met andere woorden: het kan zijn dat hij telkens is ingezet en nu het ontdekt is moet hij wel met een verhaal komen.

  49 likes
 3. Ja en de echte oplichters zijn weer bezig he Roy !!

  De Boston Marathon oa was een Hoax !! onmogelijk dus dat hij door spijkers gewond geraakt is!!

  De naam die er gebruikt wordt MASON zegt jullie nog niet genoeg, recht in je gezicht Mensen !!

  En jullie voelen niet meteen aan dat dit gewoon niet kan dat hij op al die plaatsen was geweest net toevallig dat er een ramp gebeurt is .

  Boston, Parijs, Brussel hoe kan het he , ja hoe kan het?!!

  Deze moet in het Guinness Book of records !!

  Doe maar een check up naar zijn naam MASON Wells dan is het Fraude bewijs zo gevonden, heerlijk vinden ze het om ons deze dingen te laten geloven en de mensen trappen erin net als met de beelden van Nasa.
  Mensen zijn nu eenmaal goed gelovig (was ik ook ) en dat is triest genoeg dat je alles van de andere kant moet bekijken om tot de echte werkelijkheid te moeten komen.

  # Dat hij al drie keer een aanslag overleefde, zien we als een zegen van God en niet als een vloek,” voegde zijn vader toe.

  Tuig van de eerste richel en een Smerige leugenaar is die vader, die natuurlijk niet eens zijn Vader is voeg ik TOE !!!

  10 likes
  • “Doe maar een check up naar zijn naam MASON Wells dan is het Fraude bewijs zo gevonden”

   Hier heb je zijn facebook pagina

   https://www.facebook.com/mason.wells.984?fref=ts

   Hier de facebook pagina van zijn vader

   https://www.facebook.com/chad.wells.798

   en hier van zijn neef

   https://www.facebook.com/wells.nick

   Ik zou zeggen, wees een bikkel en zeg even op hun facebookpagina’s dat het oplichters zijn. Ik ben benieuwd wat ze je te melden hebben. Laat je het even weten??

   “De Boston Marathon oa was een Hoax !! onmogelijk dus dat hij door spijkers gewond geraakt is!!”

   Zucht, als je goed (begrijpend leest) had je geweten dat hij deze keer door scherven gewond is geraakt en niet tijdens de Boston aanslag. De andere keren is hij niet gewond geraakt.

   7 likes
   • Facebookpagina , Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar krijg ik te zien bij beide jongens,, we zullen eens zien hoe lang dat dit zo zal zijn.

    Fraude is het op zeker dat voel je op je klompen aan en sommige (mensen) deinzen nergens voor $ terug.

    http://www.dcclothesline.com/2015/01/03/sandy-hook-child-victim-noah-pozner-killed-twice-also-victim-pakistan-taliban-shooting/

    Sandy Hook daar werden Facebook pagina,s gemaakt voor donaties nog voordat de hoax had plaatsgevonden.
    Welk normaal denkend mens vraagt donaties als zijn kind overleden is, dat is daar op grote schaal gebeurt!

    En ja de meeste aanslagen daar prik je dwars doorheen, mits je het bestudeerd en meestal gaan de bellen al rinkelen als er teveel tegenstrijdigheden naar voren komen die simpelweg niet mogelijk zijn.

    Nog meer mensen die op meerdere incidenten waren op hetzelfde tijdstip

    Crisis actress appears 3 different times; 1. Sandy Hook 2. Boston Bombing 3. Police Chase
    .https://www.youtube.com/watch?v=JeXG3uQu8ZU

    En hier in de onder geplaatste link kun je zien dat het (slachtoffer) MASON WELLS met dezelfde naam en foto een TOTAAL ANDER PERSOON IS ?!!!!

    Alleen al Kwa kansberekening onmogelijk dat deze persoon daar was in drie verschillende landen nu net op dat moment?!

    Boston, Parijs, Brussel: ‘Mason (19) overleeft drie aanslagen

    http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/boston-parijs-brussel-mason-19-overleeft-drie-aanslagen

    De meeste aanslagen of beschietingen zijn False Flags en vandaar dat velen op hun hoede zijn en logisch dat we sceptisch zijn, niet raar naar mijn idee.

    1 likes
    • “Facebookpagina , Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar krijg ik te zien bij beide jongens,, we zullen eens zien hoe lang dat dit zo zal zijn.”

     waarschijnlijk heb jij zelf geen facebook en kan je het niet zien.
     Ik kan ze hier allemaal gewoon openen.

     Mason is al vanaf 2009 actief op facebook, net als zijn neef, zijn vader vanaf 2010. Dit zijn gewoon legitieme facebook sites/mensen, wat voor een verhaal men er ook omheen probeert te verzinnen.

     Als de facebook pagina’s speciaal voor deze aanslagen zijn opgezet zijn ze deze aanslag dus al 6 jaar aan het plannen. Klinkt niet heel reëel toch?

     “En hier in de onder geplaatste link kun je zien dat het (slachtoffer) MASON WELLS met dezelfde naam en foto een TOTAAL ANDER PERSOON IS ?!!!!”

     Dat komt omdat die slimme mensen van RTL een foto van de verkeerde Mason Wells geplaatst hebben, er zijn meer hondjes die Fikkie heten..
     De foto die RTL geplaatst heeft is een Mason uit Arkansas, de bewuste Mason komt uit Utah. Dat is maar 2300 km van elkaar vandaan.

     “Crisis actress appears 3 different times; 1. Sandy Hook 2. Boston Bombing 3. Police Chase”

     🙂 Ja die vrouwen lijken op elkaar en als je op een telefoon kijkt zou je misschien ook nog denken dat het dezelfde vrouw is, maar dat zijn toch echt andere vrouwen.. de tweede heeft een haakneus, de eerste niet (of de crisisacteurs gaan ook nog even langs de plastisch chirurg) de derde heeft een litteken rechts bij haar bovenlip en hele andere tekeningen/groeven in haar gezicht. Wat ik al eerder zei, mensen zoeken niet naar de waarheid maar naar dingen om hun geloof in iets te versterken.

     4 likes
 4. De jongen genaamd “Mason” als in freemason.
  Wel toevallig weer.

  20 likes
 5. Zo zo zo
  Deze 3 hadden meer pech en ik voel een samenzwering aankomen!!!
  https://jdreport.com/toeval-drie-brandweermannen-911-overlijden-op-zelfde-dag/

  5 likes
  • Slaap jij nog maar lekker door. We worden overgenomen door een club mensen die het niet goed met ons voor hebben. Wil graag de lijntjes van de veiligheidsdiensten/overheden/data(top dus) nu wel eens weten.
   Jij begrijpt toch wel dat alles(macht) met het financieel systeem te maken heeft. Ook ISIS. Wie leidt die club? Hoe komt men aan wapens? Wie koopt die olie? En de banken weten niet hoe de geldstromen lopen? Olie productie uit balans, zodat een vat minder waard is. Dat dit de perfecte manier is om de dollar te laten crashen. Inside Job om cash geld te laten verdwijnen. Wie beheert de databanken/centra/technologie? Globalswitch. Cern Zwitserland. Eigenaren: De Ruben brothers/ 1ste stam op de Hebreeuwse borstplaat. Zij gaan zorgen voor de Niburu. Een ander tijdperk.
   Please wake up.

   14 likes
 6. Dan heeft Magere Hein dus toch een oogje op hem.
  Ik zou maar uitkijken als ik hem was want Hein is na drie missers behoorlijk pissed off lijkt mij.

  14 likes
  • Inderdaad. Lijkt erop dat het de vierde keer raak zal zijn. Overigens was hij in Boston wel vlakbij, maar raakte niet gewond, in Parijs in een ander stadsdeel en nu inderdaad “raak”.

   Bericht is bovendien tegenstrijdig:
   “Tijdens de marathon in 2013 in Boston ging een bom af die gevuld was met granaatscherven. Wells (foto, links) moest toen een operatie ondergaan.”

   en

   ““We waren in 2013 samen in Boston toen een blok verder bij de aankomst van de marathon twee bommen ontploften.””

   Lijkt iets teveel op de claim van een engeltje…

   2 likes
 7. of een bijzondere werkgever, A.K.A. Jason Bourne 🙂

  13 likes
 8. Aanhangers(mormonen/Sion/Amerika) van de kerk van Jezus Christus van de heiligen der laatste dagen. De club(vrijmetselarij) die de huidige over lijkende gaande agenda/NWO leidt. De club die de Georgia Guidestones heeft neergezet. Voor de onschuldige slachtoffers waren het inderdaad hun laatste dagen.
  Het is gewoon griezelig wat er nu gebeurt. Er zijn mensen die weten wat er allemaal gebeurt en het zelf op 1 of andere manier sturen. Kan gewoon niet anders. Is geen toeval.

  9 likes
 9. Bijzonder ‘ Karma ‘ moet deze ziel hebben.

  6 likes
 10. ja dus goed mogelijk dat deze jongen alle drie de aanslagen heeft gepleegd bij de laatse had ie net iets eerder weg moeten rennen padoem poef

  5 likes
 11. Ramptoerist.

  4 likes
 12. zucht, rampen en aanslagen door de yanks en israel gecreeerd… En nu staat er ook weer een amerikaan vooraan alszijnde de “patriotische overlever” het zijn altijd die oorlogszuchtige amerikanen die overal met hun muil vooraan moeten staan! Aandacht vragende leugenaars zijn het!

  4 likes
 13. Als ik het goed begrijp…. Iemand met de naam Mason was toevallig ook bij andere aanslagen waarvan er voldoende aanwijzingen zijn dat er gelogen is. De aanslag vond plaats op 3-22 en gingen de bommen af om 9-11. De wereld is echt naar de klote.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

  2 likes
 14. Heel vaag dit,.. op facebook gezocht naar Mason Wells kom ik op facebook site :
  Pasquetta con Mason Wells a Ripa Teatina (Chieti)

  Laatste post op die facebook site is van ene Paolo Di Bartolomeo die post in het Italiaans :
  “Si prevede una pasquetta col botto!” : vertaling “Het voorziet in een paasmaandag met een knal””

  0 likes
  • De echte Facebook pagina van deze Mason Wells heb ik al eerder gepost. Die pagina die jij gevonden hebt is gisteren aangemaakt en heeft helemaal niets met zijn pagina te maken, het is een uitnodiging voor een of ander evenement (zal wel door een grapjas aangemaakt zijn)..

   2 likes
 15. Duidelijk dat ze hem boven nog niet willen hebben.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

kamerlid

Kamerlid Tony van Dijck pleit voor Nexit: ‘We willen eruit, weg van de EU’

Geen cent extra naar Brussel, zo riep ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.