Great ResetBinnenland

118 Nederlandse gemeenten gaan Vlaggendag organiseren voor doelen Great Reset

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Op 25 september wordt de ‘verjaardag’ van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) gevierd. Deze doelen zijn het moreel kompas voor The Great Reset.

Gemeenten spelen een voortrekkersrol in het realiseren van deze zogeheten Global Goals in Nederland. Inmiddels maken 118 gemeenten werk van het behalen van de doelen waar Nederland zich in 2015 aan heeft gecommitteerd.

Vlag

Volgende maand, op 23 september om precies te zijn, hijsen zoveel mogelijk gemeenten de Global Goals-vlag aan het gemeentehuis. Dit gaat gepaard met een openbare toespraak of uiting van een gemeentebestuurder over de Global Goals.

Aangezien de verjaardag van de Global Goals dit jaar in het weekend valt, wordt de vlag op vrijdag gehesen. Onder meer de gemeenten Nijmegen, Hoorn, Schiedam en Opsterland doen mee aan de Vlaggendag.

Mooi niet!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft geen goed woord over voor de actie. “Een feestdag dus voor het globalisme, die verderfelijke technocratische, vrijheidsberovende, antidemocratische ideologie,” schrijft hij op Twitter.

Van Houwelingen roept op: “Mooi niet! We verwerpen het verachtelijke globalisme en deze walgelijke vlag die daar het symbool voor is. Hijs 23 september dus onze Nederlandse vlag en hang hem op zijn kop want ons land is in nood!”


4.7 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 maanden geleden

Communisme Dag? You Will Own Nothing And Be Happy -dag?

henk
henk
7 maanden geleden

het wordt met de dag maffer in nederland

Zacky
Zacky
7 maanden geleden

WALGELIJK ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Gene
Gene
7 maanden geleden

Zo, de Nederlandse gemeenten gaan de veroorzakers van de huidige genocide op zovele Nederlandse inwoners vieren. Indertijd stonden de Nederlandse gemeenten ook fier aan de kant van ene Hitler…de heimwee is te groot blijkbaar!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x