Great ResetBinnenland

118 Nederlandse gemeenten gaan Vlaggendag organiseren voor doelen Great Reset

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Op 25 september wordt de ‘verjaardag’ van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) gevierd. Deze doelen zijn het moreel kompas voor The Great Reset.

Gemeenten spelen een voortrekkersrol in het realiseren van deze zogeheten Global Goals in Nederland. Inmiddels maken 118 gemeenten werk van het behalen van de doelen waar Nederland zich in 2015 aan heeft gecommitteerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Vlag

Volgende maand, op 23 september om precies te zijn, hijsen zoveel mogelijk gemeenten de Global Goals-vlag aan het gemeentehuis. Dit gaat gepaard met een openbare toespraak of uiting van een gemeentebestuurder over de Global Goals.

Aangezien de verjaardag van de Global Goals dit jaar in het weekend valt, wordt de vlag op vrijdag gehesen. Onder meer de gemeenten Nijmegen, Hoorn, Schiedam en Opsterland doen mee aan de Vlaggendag.

Mooi niet!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft geen goed woord over voor de actie. “Een feestdag dus voor het globalisme, die verderfelijke technocratische, vrijheidsberovende, antidemocratische ideologie,” schrijft hij op Twitter.

Van Houwelingen roept op: “Mooi niet! We verwerpen het verachtelijke globalisme en deze walgelijke vlag die daar het symbool voor is. Hijs 23 september dus onze Nederlandse vlag en hang hem op zijn kop want ons land is in nood!”


4.7 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Communisme Dag? You Will Own Nothing And Be Happy -dag?

henk
henk
1 jaar geleden

het wordt met de dag maffer in nederland

Zacky
Zacky
1 jaar geleden

WALGELIJK ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Gene
Gene
1 jaar geleden

Zo, de Nederlandse gemeenten gaan de veroorzakers van de huidige genocide op zovele Nederlandse inwoners vieren. Indertijd stonden de Nederlandse gemeenten ook fier aan de kant van ene Hitler…de heimwee is te groot blijkbaar!

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x