CoronaMens en Dier

Kijk: zorgminister Ernst Kuipers spreekt zichzelf tegen over WHO-pandemieverdrag

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Heel veel Nederlanders maken zich zorgen over het pandemieverdrag dat binnenkort getekend gaat worden. Als de Wereldgezondheidsorganisatie dan een pandemie uitroept, kunnen ze ons gezondheidsbeleid gaan dicteren, waarschuwt Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Volgens minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers is er niets aan de hand en blijven we autonoom wat ons gezondheidsbeleid betreft. “U gaat een pandemieverdrag sluiten met de WHO en de Europese Unie. Klopt het dat dat kan betekenen dat zodra de WHO zegt: er is een pandemie, dat de WHO in de toekomst rechtstreeks ook via het Europees recht een deel van ons gezondheidsbeleid kan gaan bepalen?” vroeg Van Houwelingen.

“Nee, dat klopt niet,” antwoordde Kuipers. “Wij zijn autonoom in ons gezondheidsbeleid.”

We hebben er steeds minder over te zeggen

In antwoord op Kamervragen van Forum voor Democratie geeft diezelfde minister Kuipers te kennen dat dat niet het geval is. Begin deze maand schreef de minister namelijk: “Als Nederland partij wordt bij een dergelijk pandemie-instrument dan kan het inderdaad zijn dat specifieke bepalingen na ratificatie van het instrument door het Nederlandse parlement, via aanpassing van Europese regelgeving direct of indirect hun werking zullen hebben in nationale wetgeving wanneer het maatregelen betreft waar een exclusieve EU-competentie voor geldt.”

“Kortom: we zijn helemaal niet meer in controle. De globalisten gaan erover, de Europese Unie gaat erover, de WHO gaat erover. Wij hebben er steeds minder over te zeggen hier in deze Tweede Kamer,” verzucht Van Houwelingen.

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 maanden geleden

Ontneem die minister zijn bevoegdheden.
Hij is tegen het volk. Tegen ons Nederlanders.
Want wat heeft het volk aan zo’n verdrag?
Niets.

H.J
H.J
9 maanden geleden

Dus schaart Kuipers zich gewoon in het rijtje leugenaars.
Deze kerel moet worden opgepakt en het land uit worden gezet.

Eugeen
Eugeen
9 maanden geleden

Ach laat ons eerlijk zijn, de EU had het in zich om een Moloch te worden en is het ook geworden wegens zwakke politici…allemaal advocaatjes die géén privé-praktijk aankunnen. Op dit ogenblik is 80% van de Nederlandse wetgeving, en ook die van alle EU-landen, Europees geworden en de natiestaten hebben géén sikkepit meer te vertellen. De EU moet afgebroken worden, het is een dodelijke tumor geworden voor welke democratie dan ook! De EU moet omgevormd worden tot een confederatie van natiestaten, dan is het gedaan met leeghoofden als Ursula V.D.Leyen en C. Michel..wat een niksers die boel!

Fietje
Fietje
9 maanden geleden

Ja, natuurlijk gaat dit zo.
Er is niemand die vraagt: waarom tekent NL dan dat verdrag??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x