Financieel

We leven in een financiële oorlog: wees voorbereid

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door: Wesley Feijth, Android-Privacy.com

In deze wereld wordt je mate van vrijheid met name bepaald door je financiële situatie. Indien je controle wilt over de hoeveelheid vrijheid die mensen/groepen hebben, is het dus essentieel om deze mensen financieel te raken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In Klaus Schwab’s woorden: “you’ll own nothing, and be happy”. Financiële oorlogvoering lijkt dan ook een steeds groter en bekender fenomeen te worden.

We zagen dit bijvoorbeeld bij de Canadese truckers, waarbij donatiewebsite ‘GoFundMe’ besloot om miljoenen aan gedoneerd geld weg te houden van de truckers. En we zien het ondertussen ook in de geopolitieke onrust tussen het westen en het oosten, waarbij westerse landen besloten hebben om Rusland de toegang tot het SWIFT systeem (de Westerse financiële infrastructuur) te ontzeggen.

Daarnaast hebben we natuurlijk gezien hoe de Russische multimiljardairs nergens hun geld meer mogen spenderen en vanuit die wanhoop allen hun vloot in Dubai aanleggen.

Een waarschuwing aan alle MKB-ondernemers

Ook bij de MKB-ondernemers lijken we steeds meer deplatforming en cancelling door payment providers en banken te zien. Op het discussieplatform Reddit stromen de afgelopen maanden dagelijks berichten binnen van ondernemers die zonder gegronde reden plotseling van het Stripe-betaalplatform verwijderd worden. Bij payment providers als PayPal hebben we dit in het verleden ook zien gebeuren.

Alsof dit nog niet erg genoeg is, houden ze voor langere tijd grote geldbedragen vast. Zo kom je als ondernemer in de problemen, waarbij je klanten je betaald hebben, maar je dit geld zelf nog niet hebt ontvangen.

Ook bij Android-Privacy.com hebben we dit de afgelopen tijd helaas aan den lijve ondervonden. Payment provider Stripe heeft ons account geblokkeerd vanwege een ’te hoog risicoprofiel voor onze klanten´. Dit terwijl we al meer dan een jaar hetzelfde product verkopen en onze reviews en klanttevredenheid van hoog niveau zijn. Absolute nonsens dus.

Het resultaat is dat Stripe een flinke som geld bij ons weghoudt en nauwelijks nog met ons communiceert. Bestaande klanten hoeven zich geen zorgen te maken: we gaan ons hier doorheen slaan. Orders zullen gewoon uitgeleverd worden.

Het ironische is nu juist dat we ons altijd bewust zijn geweest van de macht van payment providers. Juist om die reden hebben we altijd cryptocurrency geaccepteerd als betaalmethode.

Wij denken graag in oplossingen!

Het probleem is echter dat veel mensen nog niet bekend zijn met cryptocurrency. Het lijkt voor veel mensen nog te technisch. En zelfs al begrijp je de techniek, hoe weet je dan in hemelsnaam welke keuzes je moet maken in dat enorme woud van duizenden verschillende digitale currencies en wallets?

Bij elke analyse hanteren wij onze kernwaarden: privacy, veiligheid, open-source en decentralisatie van consensus. Open-source is zeer gebruikelijk bij crypto. Iedereen kan in elkaars code kijken, waardoor de leercurve exponentieel groeit.

Daardoor ontwikkeld het veiligheidsniveau zich ook in een rap tempo. Top dus! Daarnaast zijn werkelijke blockchainprojecten vaak gedecentraliseerd. Iets wat voor een financieel systeem ontzettend belangrijk is.

Het grote probleem ontstaat echter wanneer we ons gaan focussen op privacy. Wist je dat de Bitcoin blockchain voor iedereen openlijk zichtbaar is? Overheden investeren in bedrijven als Chainalytics, die op hun beurt de Bitcoin blockchain volledig inzichtelijk maken. Zo kunnen overheden zeer nauwkeurig te weten komen wie welke hoeveelheid Bitcoins in bezit heeft.

Iedereen die ook maar een beetje bekend is met de monetaire geschiedenis, weet dat in het verleden goud van de gewone man geconfisqueerd is om zo het financiële systeem ’te redden’. Wie zegt dat zo’n situatie zich niet opnieuw kan voordoen?

Financiële privacy is een must

Daarnaast is er nog het fungibiliteit- en censuurprobleem: aangezien elke Bitcoin een transactiegeschiedenis aan zich gebonden heeft, kan dit de waarde van je Bitcoin beïnvloeden. Er kan namelijk getraceerd worden of de Bitcoin ooit met criminelen in aanraking is geweest, zonder dat jij je daarvan bewust bent. Het is natuurlijk onmogelijk om dit zelf allemaal te checken. Als gevolg komt je Bitcoin op een blacklist bij een exchange en hebben we weer te maken met censuur.

Het is onmogelijk om een financieel systeem te bouwen op een transparante ledger. Hoe kan je aankopen doen bij je leverancier terwijl je concurrent kan zien welke prijsafspraak je gemaakt hebt? Hoe kun je doneren aan een goed doel, waarvan de politieke overtuiging niet matcht met je geliefde die dit openlijk kan zien?

Financiële privacy is geen ‘nice to have’, het is een must have! Met behulp van deze inzichten kom je al snel tot de conclusie dat privacy coins de enige cryptocurrency zijn die werkelijk een alternatief kunnen gaan bieden voor ons huidige financiële systeem. Geen tracking, geen censuur en dus geen cancel culture-taferelen!

“Wanneer je gebruikmaakt van Bitcoin, Ethereum en vele andere cryptocurrencies, kan ik precies zien wat er gebeurt in je wallet. Dus ook hoeveel geld er binnenkomt en er weer uit gaat.

Stel dat een loodgieter naar je huis komt om je goot te repareren. Jij besluit vervolgens om te betalen met een bankoverschrijving. Stel dan dat jouw loodgieter met je bankrekeningnummer naar de bank kan gaan en vervolgens kan navragen hoeveel geld er op je rekening staat. Niet alleen dat, hij kan ook vragen om gealarmeerd te worden wanneer er geld binnenkomt, uit gaat en van/naar welke rekening precies.

Zou je blij zijn wanneer dit gebeurt? Natuurlijk niet! Dit is echter wel de staat van een groot deel van cryptocurrency. Privacy coins lossen dit probleem op!”

– John McAfee

De Ultieme Privacy Crypto Cursus: financiële privacy = vrijheid

Vanuit deze inzichten zal Android-Privacy.com de Ultieme Crypto Privacy Cursus lanceren! In deze Nederlandse cursus leren we je hoe je met behoud van je privacy in de meest geavanceerde privacy cryptocurrencies kunt investeren.

Onze analyses zijn puur fundamenteel en daarom gebaseerd op de langere termijn. We kijken naar het grote plaatje: vanuit ons wereldbeeld en onze fundamentele analyse van de technologie kan het volgens ons niet anders dan dat deze projecten in de (nabije) toekomst heel groot gaan worden.

Hoe vaak hoor je iemand wel niet zeggen; “ik zou willen dat ik Bitcoin had gekocht voor 3 dollar”. We zijn nog zo ontzettend vroeg in de ontwikkeling van blockchaintechnologie, dat wij ervan overtuigd zijn dat deze kansen zich de komende jaren nogmaals voor gaan doen. Het is daarbij wel ontzettend belangrijk om het kaf van het koren te kunnen scheiden. Wij nemen onze financiële privacy ontzettend serieus en helpen je daar graag bij!

In onze cursus leer je welke privacy crypto-/blockchainprojecten de meeste groeipotentie hebben. Daarnaast leren we je hoe je deze technologie nu al kunt gebruiken om je financiële privacy en je vermogen zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo ben je optimaal voorbereid op de hectische tijden die er aan komen.

Laat je mailadres achter voor lancering van de cursus

Heb je interesse in de cursus? Laat je mailadres dan achter via onderstaande knop. Wanneer de cursus gelanceerd wordt ontvang je namelijk een geheime link via de mail. Alleen via deze link kun je toegang verkrijgen tot de cursus.

LAAT JE MAILADRES ACHTER OP DE CURSUSPAGINA

2.5 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Fiat geld is slechts gebakken Lucht…iets gecreëerd uit niets, gebaseerd op VERTROUWEN…Als dat vertrouwen weg is, is die Euro hélémáál niks meer waard…En waarom moeten we trouwens Rente betalen over iets dat uit niets wordt gecreëerd? Beter gewoon weer terug naar de Goudstandaard, alleen zo jammer dat Amerika al het Nederlandse Goudvin Fort Knox al verkocht heeft aan Rusland & China…Nederland heeft dus geen Goud meer…Dat wordt weer gewoon ouderwetse Ruilhandel…veel beter & je hoeft daarover ook nog eens 0% belasting te betalen…Wie zijn de Makers & de Bouwers? We hebben die Wall Street Banksters & Elite-Parasieten helemaal niet nodig…

Frans Peeters
Frans Peeters
2 jaren geleden

Die nu nog (veel) geld (en dit in euro) op de bank heeft is wel wat lang aan het slapen geweest

Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Goud en zilver!

Nomen Ignotum
Nomen Ignotum
2 jaren geleden

Investeren in roebels kan ook niet meer. Da’s jammer want dan had je flinke winsten kunnen maken.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x