Mens en DierCorona

Advocaat hoopvol over hoger beroep: ‘We kunnen evident aantonen dat die coronapas echt volledig kul is’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Advocaat Bart Maes laat weten dat hij druk bezig is met de dagvaarding voor het hoger beroep tegen de uitspraak van 6 oktober jongstleden inzake de coronapas.

“Ik heb net de stukken van ons team ontvangen en daaruit blijkt dat we op basis van de laatste data en onderzoeken evident kunnen aantonen dat die coronapas echt volledige kul is en slechts gevaarlijke schijnzekerheid biedt aan gevaccineerden en dat ongevaccineerden over het algemeen geen negatieve invloed hebben op opname in ziekenhuizen en ic’s,” schrijft Maes. “Ouderen en mensen met onderliggend lijden hebben dat wel.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Snoeiharde discriminatie

“Het enige ‘nut’ van de coronapas lijkt het opkrikken van de vaccinatiegraad. Daar was-ie niet voor bedoeld en een vaccinatieplicht (en daaraan grenzende dwang en drang) is verboden,” vervolgt de advocaat.

“Wat overblijft is snoeiharde discriminatie. We hebben overigens nog wat andere zaken ontdekt bij het onderzoek in voorbereiding op deze dagvaarding en dat zal niet per se goed nieuws zijn voor bepaalde mensen,” waarschuwt hij.

Gedrocht

Maes hekelt het feit dat men ‘dit nutteloze, maar o zo discriminerende en segregerende gedrocht’ breder wil gaan inzetten zonder enige valide wetenschappelijke of medische basis. “Sterker nog, de pas kan zelfs averechts werken,” zegt de advocaat.

Mensen met een coronapas die besmet raken, houden hun groene vinkje. Zelfs ic-baas Diederik Gommers zegt nu: “We dachten dat als je gevaccineerd bent, je niet besmettelijk bent. Maar dat blijkt helaas wel zo. Inmiddels komt ongeveer 50 procent van de besmettingen bij gevaccineerden vandaan.”

4.8 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tom
Tom
2 jaren geleden

Bart Maes, goed mens, wel naïef. Geen enkele “rechter” zal hem laten winnen, de belangen zijn te groot. Bewijzen hebben geen nut, we leven in een feitenvrije wereld op dit moment.

Piet vergiet
Piet vergiet
2 jaren geleden

Heeft geen nut het rechts systeem is corrupt tot op het bot dat zou die advocaat moeten weten dus tja is weer zo iets

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Toen een paar maanden geleden zelfs het NOS 13.”0 journaal openlijk toegaf dat:

GEVACCINEERDEN NET ZO BESMETTELIJK ZIJN ALS ONGEVACCINEERDEN

Wist ik al: Dit is Einde Oefening voor dat héle QR-COVID1984-Totale-Controle-Social-Credit-System-VacciNazi-Paspoort & ALLE OVERIGE Divide et Impera, Autocratische-Dictatoriale Staat van Beleg Tutsi-Hutu-Haat & Tweedracht zaaiende Stigmatiseringbeleid van Führer Rüttler’s Totalitaire Dystopische Apartheids-Paradijs…

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Ik weet niet of mr Maes de hoger beroepen va viruswaarheid heeft aanschouwd want daaruit is gebleken dat de rechtelijke macht tot op het bot gecorrumpeerd is.
Ook deze zaak zal hij niet winnen, niet alleen hij is de verliezer maar de 5 tot 30% wakkerden met hem.
De overgrote gedeelte van de massa 70% of meer vindt de QR pas geweldig. Zolang deze hysterische massa niet wakker is, is vluchten naar Florida een beter idee, en zover komt het nog wel.

Maar de artsen zijn nog gecorrumpeerder met uitzondering van een paar individuele artsen.
De artsen raggen de injectie erin. De artsen dreigen hun patiënten dat zij niet worden geholpen als zij de injectie niet nemen.
Dan vraag ik mij af: wie is het kwalijkste. De rechtelijke macht of de artsen?

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x