UFO

“UFO-drone is bewijs voor oude beschaving op Mars”

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aliens bestaan, zo claimen UFO-jagers na het bekijken van een aantal foto’s van een ongeïdentificeerd object, dat volgens sommigen een UFO-drone is. De foto’s verschenen afgelopen zondag op YouTube, zo meldt het Russische persbureau Sputnik.

Hoewel de foto’s dateren van enkele jaren geleden, zijn ze nu bewerkt om het ongeïdentificeerde object duidelijker in beeld te krijgen. Op de foto’s, die zijn gemaakt door een Marsrover van NASA, is een object te zien dat doet denken aan een onderdeel van een machine. Het object ligt in de buurt van Marskrater Gale.

Volgens UFO-jager Paranormal Crucible blijkt uit de foto’s dat het object een ‘intelligent ontwerp’ heeft en dat het een UFO-drone is. “Dit object is naar mijn mening een buitenaardse drone, die mogelijk vervaardigd is door de oorspronkelijke bevolking,” zei Paranormal Crucible. “Of het object is ingezet door een buitenaards ras dat het Marsoppervlak verkende.”

Andere UFO-jagers zeggen dan weer dat het object geen UFO-drone is, maar een onderdeel van een veel groter ruimteschip.

Er wordt gezegd dat er lang geleden een beschaving was op Mars die is verwoest door een gewelddadig ras dat beschikte over geavanceerde technologie. De Amerikaanse natuurkundige dr. John Brandenburg, verbonden aan de Universiteit van Californië, stelt dat de vijandige aliens de inheemse beschaving hebben vernietigd door middel van een aantal krachtige thermonucleaire apparaten.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x