UFO

“UFO-drone is bewijs voor oude beschaving op Mars”

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aliens bestaan, zo claimen UFO-jagers na het bekijken van een aantal foto’s van een ongeïdentificeerd object, dat volgens sommigen een UFO-drone is. De foto’s verschenen afgelopen zondag op YouTube, zo meldt het Russische persbureau Sputnik.

Hoewel de foto’s dateren van enkele jaren geleden, zijn ze nu bewerkt om het ongeïdentificeerde object duidelijker in beeld te krijgen. Op de foto’s, die zijn gemaakt door een Marsrover van NASA, is een object te zien dat doet denken aan een onderdeel van een machine. Het object ligt in de buurt van Marskrater Gale.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens UFO-jager Paranormal Crucible blijkt uit de foto’s dat het object een ‘intelligent ontwerp’ heeft en dat het een UFO-drone is. “Dit object is naar mijn mening een buitenaardse drone, die mogelijk vervaardigd is door de oorspronkelijke bevolking,” zei Paranormal Crucible. “Of het object is ingezet door een buitenaards ras dat het Marsoppervlak verkende.”

Andere UFO-jagers zeggen dan weer dat het object geen UFO-drone is, maar een onderdeel van een veel groter ruimteschip.

Er wordt gezegd dat er lang geleden een beschaving was op Mars die is verwoest door een gewelddadig ras dat beschikte over geavanceerde technologie. De Amerikaanse natuurkundige dr. John Brandenburg, verbonden aan de Universiteit van Californië, stelt dat de vijandige aliens de inheemse beschaving hebben vernietigd door middel van een aantal krachtige thermonucleaire apparaten.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x