Homepagina » Binnenland » NOS Jeugdjournaal maakt kinderen warm voor microchip in brein
nos jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal maakt kinderen warm voor microchip in brein

Als je vaccinaties in één adem noemt met het implanteren van microchips dan is de kans groot dat je uitgemaakt wordt voor complotdenker. Toch doet het NOS Jeugdjournaal alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De jeugdige kijkers worden alvast voorbereid op een tijd waarin ze rondlopen met een chip in hun brein en vaccins krijgen toegediend die eruitzien als een soort pleister. Een enthousiaste presentator moet ervoor zorgen dat deze technologische ontwikkelingen positieve associaties oproepen bij de kinderen.

Hoe ziet de wereld er over 20 jaar uit? Presentator Benjamin Kat: “In de toekomst kun je een chip in je hoofd laten plaatsen waarmee je van alles kunt doen door er alleen maar aan te denken. Zoals: je wekker zetten en je favoriete playlist aanzetten.”

En verder: “Je kunt [bij de huisarts] een vaccin halen tegen het nieuwe coronavirus: Covid-40. Gelukkig is daar al lang geen prik meer voor nodig, maar krijg je gewoon een pleister met ultradunne naaldjes die het vaccin in je lichaam spuiten. Pijn doet het niet, alleen een beetje jeuk misschien.”

Hele klus

De makers van de chip hopen dat uiteindelijk iedereen hem gaat gebruiken, zegt Kat enthousiast. Wat kun je er verder mee? Googelen, in één keer dingen leren door ze te downloaden zonder dat je hoeft te oefenen en met elkaar praten, een soort telepathie.

“Het NOS Jeugdjournaal laat kinderen geloven dat het chippen van de mens de normaalste zaak van de wereld is en dat het natuurlijk ook nog eens supertof is!” reageert Debora Ramakers. “Het wordt nog een hele klus je kinderen ervan te overtuigen dat deze tools te ver gaan.”

2.5 8 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ben
ben
8 maanden geleden

zouden alle overheden op deze wereld al geïmplanteerd zijn met deze chip ?
dat zou iig de idiotie van de laatste 6 maanden verklaren ?

Ahmed
Ahmed
Reactie op  ben
8 maanden geleden

Tuurlijk zijn ze niet gechipt. Zieke psychopaten zijn het al, daar hebben ze geen chip voor nodig.

Tigron
Tigron
Reactie op  ben
8 maanden geleden

Nee Ben,
Die hebben waarschijnlijk ‘n grote zak geld gekregen en/of een mooi carrière vervolg na gedane zaken.
Dat zijn dingen waar veel mensen voor warm lopen, politici in het bijzonder.

Stay Positive
Stay Positive
8 maanden geleden

Voorlichting aan je eigen Kids is belangrijk. Maar sowieso niet dit soort tv laten kijken.

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Stay Positive
8 maanden geleden

Dat doet de school wel.

Margie
Margie
Reactie op  Mikkel
8 maanden geleden

Alweer een goede reden voor home schooling…

Casper
Casper
Reactie op  Stay Positive
8 maanden geleden

Mooi advies! Maar waarom kijken jullie nog TV? Ik stel de vraag nu voor de tweede keer.
Waarom kun je niet je t.v. abbo opzeggen? Ben je verslaafd aan t.v. kijken? Is het je nr 1 bezigheid in de avond als je klaar bent met werken? Je houdt de t.v. macht zelf in stand. De eerste keer dat ik dit in een reactie vroeg, waren en 0 reacties. Dit land zit al zo vol met hypocriete mensen. Ook op deze pagina? Ik ben benieuwd. Waarom beoefen je nog steeds de dagelijkse bezigheid om met de kin op je knietjes naar de t.v. te kijken? Heb je niks anders te doen?

berry
berry
Reactie op  Casper
8 maanden geleden

Televisie is een mooi medium, maar ook een gevaarlijk medium. Als je er mee weet om te gaan (kritisch kijken) kun je zelf bepalen wat je er mee doet. En zo zie ook wat ze met je van plan zijn, een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Joeri
Joeri
Reactie op  berry
8 maanden geleden

Ik kijk naar leuke programma’s want die zijn er genoeg zonder dat er kwade bedoelingen achter steken. Ik kijk kritisch naar de actualiteiten vooral ook om op de hoogte te blijven waar ik voor uit moet kijken en alert op moet zijn, een gewaarschuwd mens telt voor twee. Reclames gaan op mute , ik doe boodschappen op eigen inzicht, die filter ik al heel mijn leven. Vind het van de gekke dat tv liefhebbers als ik door mede complotdenkers word weggezet als misdadig, absoluut niet eerlijk en onnodig. Maar weet ergens wel dat een mens beter af is zonder dit propaganda apparaat, gelukkig sta ik hier boven, de propaganda en verkeerde beïnvloeding, echt: het kan !

Jerry
Jerry
Reactie op  Casper
8 maanden geleden

Al ongeveer 10 jaar kijk ik geen tv meer. Echt geweldig, kan het iedereen aanraden. Geen sterren dansen met dit en dat of albert verlinde die een goede film voor 45min. onderbreekt. Gewoon het nieuws van internet en een film kijken als ik zelf wil zonder reclame.

Hans
Hans
Reactie op  Jerry
3 maanden geleden

Ik ook al 10 jaar niet meer nu……bevalt me uitstekend ook. Ik wil nooit meer terug!

Karel V
Karel V
Reactie op  Casper
8 maanden geleden

Op de lagere school wordt het “betrouwbare nieuws” van het jeugdjournaal gebruikt in het vak ¨nieuwsbegrip”. Ze leren daar ook dat een koe een olympisch zwembad aan water drinkt, en dat je beter vega kunt zijn, net als de hippe presentatoren. Ze worden geprimed, deze week over voedseltekorten en fantastisch nepvlees..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Vergelijk het in de tijd van paarden met NU. Over 10 jaar gaat men niet kunnen geloven hoe ons computer uit zag. Wij gaan straks in heel nieuwe tijdperk in, de technology die we ingaan is wel OUT OF THE WORLD.
Forum voor Democratie laat een klein stukje zien 2040: Onze visie op de toekomst van Nederland
https://www.youtube.com/watch?v=5NWh_AzTQXg

andré
andré
8 maanden geleden

ongelofelijke/schandalige “sluikpropaganda” voor vaccins …waarom hebben we niet over 40 jaar een Super Afweersysteem dankzij gezonde biologische voeding ?! (uit eigen tuin bijvoorbeeld !)

Monique
Monique
8 maanden geleden

Vooruitgang van technologie is niet erg, wel wat het jeugdjournaal doet, dat is wel een verschil en heel wat anders dan wat FvD laat zien. Geen jeugdjournaal meer laten kijken zou ik zeggen, maar ja die van mij zijn al groot!

Margie
Margie
Reactie op  Monique
8 maanden geleden

FvD…het lijkt op een sprookje! Rattenvanger van Hamelen
De slang met twee tongen!!!

Niets is wat het lijkt beste Monique

https://youtu.be/ubk4aVAtDuw

Ze vallen allemaal door de mand…

Lullo
Lullo
8 maanden geleden

Ik hoef geen chip…hou het ouderwets bij paprika chips

Gea Breuker
Gea Breuker
8 maanden geleden

Ik raak er meer en meer van overtuigd, dat het genoeg is geweest met alle ICT ontwikkelingen. AL die not-so-smart phones, koppelingen, monitor en controle systemen, en de pure luiheid die de mens voorgeschoteld krijgt, leidt maar tot een uitkomst: een AI die heel snel door gaat hebben dat de mens de zwakste schakel is en uit de vergelijking dient gehaald te worden.
Het huidige pad naar meer ICT ontwikkelingen dient verlaten te worden, op z’n minst bevroren voor een generatie of twee, om ook de psychologische effecten in kaart te krijgen.
Dit is geen hang naar nostalgie of angst voor de toekomst. Dit is pure redenatie en logica.
Het gaat fout aflopen met de mensheid in z’n geheel, als hier niet snel iets aan gedaan wordt.

Jets
Jets
Reactie op  Gea Breuker
8 maanden geleden

Ieder normaal denkend mens zou op deze gedachte zijn gekomen, maar dat is het helaas niet. Er zijn tegenwoordig meer schapen, dan wat anders.

Als oud-ICT’er geef ik U groot gelijk :-)))

Perry
Perry
8 maanden geleden

Ik heb werkelijk met verontwaardiging en open mond gekeken. Ongelooflijk dat dit wordt aangepraat aan onze kinderen. Alsof dit allemaal maar heel normaal is. Het moet zelfs leuk zijn.

Ziek, ziek ziek..

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  Perry
8 maanden geleden

Dan adviseer ik je om een keer aar het echt jeugdjournaal te kijken. Komme tenen krijg je ervan. In een uitzending wordt zeker 30x de 1.5 meter genoemd.
Puur brainwashen van een groep die er niet tegen bestand is.

Gaston
Gaston
8 maanden geleden

Die chip die komt er. Onder het mom van gemak en zo. Maar wee als je iets verkeerd denkt, iets tegen de regering hebt, tegen big brother, dan gaat er een signaal naar de geheime staatspolizei en wacht je een heropvoedingskamp.

RayOfLight
RayOfLight
8 maanden geleden

Ach in de jaren 70 wilde ik een robot worden. Maar nu is het ernst. MSM criminelen die willen alleen propaganda voeren. Vaccinatie pushen is iets voor volwassenen laat kinderen in de kinderwereld. MSM echter is de duivel die de geesten van jonge kinderen zo snel mogelijk ziek moet maken.

NPO moet op alle mogelijke legale manieren kapot . Het is een staatspropaganda machine die zich voordoet alsof ze het Nederlandse volk vertegenwoordigd. Niets is minder waar ! Ander geluid mag niet,ongehoord. De elite zit er warmpjes bij. Vooruitdenken doen ze niet want nederland staat op ramkoers. Mocht het plan doorgaan dan zal ook de gooise hap eraan moeten geloven want niet de elite zal van distopia 2030 profiteren maar slechts de superelite. Een handje vol dictators blijft over in een steriele wereld zonder hoop. Voelt nu al alsof ik in soylent green leef. Euthenasie voor ouderen die het corona vaccin weigeren ? Wat als iemand dit had voorspelt ? Wacht het is voorspelt maar niemand luisterde , het werd gecensureerd….

Tijd om naar de stem van het gezonde verstand te luisteren.

x

Check Also

de jonge

De Jonge beweert dat cijfers goede kant opgaan dankzij vaccinatie: ‘Pure propaganda’

De cijfers gaan de goede kant op, ...

prinses

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Prinses Michael van Kent is al een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

46
0
We lezen graag je reactie!x