Binnenland

NOS Jeugdjournaal maakt kinderen warm voor microchip in brein

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je vaccinaties in één adem noemt met het implanteren van microchips dan is de kans groot dat je uitgemaakt wordt voor complotdenker. Toch doet het NOS Jeugdjournaal alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De jeugdige kijkers worden alvast voorbereid op een tijd waarin ze rondlopen met een chip in hun brein en vaccins krijgen toegediend die eruitzien als een soort pleister. Een enthousiaste presentator moet ervoor zorgen dat deze technologische ontwikkelingen positieve associaties oproepen bij de kinderen.

Hoe ziet de wereld er over 20 jaar uit? Presentator Benjamin Kat: “In de toekomst kun je een chip in je hoofd laten plaatsen waarmee je van alles kunt doen door er alleen maar aan te denken. Zoals: je wekker zetten en je favoriete playlist aanzetten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

En verder: “Je kunt [bij de huisarts] een vaccin halen tegen het nieuwe coronavirus: Covid-40. Gelukkig is daar al lang geen prik meer voor nodig, maar krijg je gewoon een pleister met ultradunne naaldjes die het vaccin in je lichaam spuiten. Pijn doet het niet, alleen een beetje jeuk misschien.”

Hele klus

De makers van de chip hopen dat uiteindelijk iedereen hem gaat gebruiken, zegt Kat enthousiast. Wat kun je er verder mee? Googelen, in één keer dingen leren door ze te downloaden zonder dat je hoeft te oefenen en met elkaar praten, een soort telepathie.

“Het NOS Jeugdjournaal laat kinderen geloven dat het chippen van de mens de normaalste zaak van de wereld is en dat het natuurlijk ook nog eens supertof is!” reageert Debora Ramakers. “Het wordt nog een hele klus je kinderen ervan te overtuigen dat deze tools te ver gaan.”

2.5 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ben
ben
3 jaren geleden

zouden alle overheden op deze wereld al geïmplanteerd zijn met deze chip ?
dat zou iig de idiotie van de laatste 6 maanden verklaren ?

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Voorlichting aan je eigen Kids is belangrijk. Maar sowieso niet dit soort tv laten kijken.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Vergelijk het in de tijd van paarden met NU. Over 10 jaar gaat men niet kunnen geloven hoe ons computer uit zag. Wij gaan straks in heel nieuwe tijdperk in, de technology die we ingaan is wel OUT OF THE WORLD.
Forum voor Democratie laat een klein stukje zien 2040: Onze visie op de toekomst van Nederland
https://www.youtube.com/watch?v=5NWh_AzTQXg

andré
andré
3 jaren geleden

ongelofelijke/schandalige “sluikpropaganda” voor vaccins …waarom hebben we niet over 40 jaar een Super Afweersysteem dankzij gezonde biologische voeding ?! (uit eigen tuin bijvoorbeeld !)

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x