Homepagina » Binnenland » NOS Jeugdjournaal maakt kinderen warm voor microchip in brein
nos jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal maakt kinderen warm voor microchip in brein

Als je vaccinaties in één adem noemt met het implanteren van microchips dan is de kans groot dat je uitgemaakt wordt voor complotdenker. Toch doet het NOS Jeugdjournaal alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De jeugdige kijkers worden alvast voorbereid op een tijd waarin ze rondlopen met een chip in hun brein en vaccins krijgen toegediend die eruitzien als een soort pleister. Een enthousiaste presentator moet ervoor zorgen dat deze technologische ontwikkelingen positieve associaties oproepen bij de kinderen.

Hoe ziet de wereld er over 20 jaar uit? Presentator Benjamin Kat: “In de toekomst kun je een chip in je hoofd laten plaatsen waarmee je van alles kunt doen door er alleen maar aan te denken. Zoals: je wekker zetten en je favoriete playlist aanzetten.”

En verder: “Je kunt [bij de huisarts] een vaccin halen tegen het nieuwe coronavirus: Covid-40. Gelukkig is daar al lang geen prik meer voor nodig, maar krijg je gewoon een pleister met ultradunne naaldjes die het vaccin in je lichaam spuiten. Pijn doet het niet, alleen een beetje jeuk misschien.”

Hele klus

De makers van de chip hopen dat uiteindelijk iedereen hem gaat gebruiken, zegt Kat enthousiast. Wat kun je er verder mee? Googelen, in één keer dingen leren door ze te downloaden zonder dat je hoeft te oefenen en met elkaar praten, een soort telepathie.

“Het NOS Jeugdjournaal laat kinderen geloven dat het chippen van de mens de normaalste zaak van de wereld is en dat het natuurlijk ook nog eens supertof is!” reageert Debora Ramakers. “Het wordt nog een hele klus je kinderen ervan te overtuigen dat deze tools te ver gaan.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ben schreef:

  zouden alle overheden op deze wereld al geïmplanteerd zijn met deze chip ?
  dat zou iig de idiotie van de laatste 6 maanden verklaren ?

  0 likes
 • Stay Positive schreef:

  Voorlichting aan je eigen Kids is belangrijk. Maar sowieso niet dit soort tv laten kijken.

  0 likes
  • Mikkel schreef:

   Dat doet de school wel.

   0 likes
  • Casper schreef:

   Mooi advies! Maar waarom kijken jullie nog TV? Ik stel de vraag nu voor de tweede keer.
   Waarom kun je niet je t.v. abbo opzeggen? Ben je verslaafd aan t.v. kijken? Is het je nr 1 bezigheid in de avond als je klaar bent met werken? Je houdt de t.v. macht zelf in stand. De eerste keer dat ik dit in een reactie vroeg, waren en 0 reacties. Dit land zit al zo vol met hypocriete mensen. Ook op deze pagina? Ik ben benieuwd. Waarom beoefen je nog steeds de dagelijkse bezigheid om met de kin op je knietjes naar de t.v. te kijken? Heb je niks anders te doen?

   0 likes
   • berry schreef:

    Televisie is een mooi medium, maar ook een gevaarlijk medium. Als je er mee weet om te gaan (kritisch kijken) kun je zelf bepalen wat je er mee doet. En zo zie ook wat ze met je van plan zijn, een gewaarschuwd mens telt voor twee.

    0 likes
    • Joeri schreef:

     Ik kijk naar leuke programma’s want die zijn er genoeg zonder dat er kwade bedoelingen achter steken. Ik kijk kritisch naar de actualiteiten vooral ook om op de hoogte te blijven waar ik voor uit moet kijken en alert op moet zijn, een gewaarschuwd mens telt voor twee. Reclames gaan op mute , ik doe boodschappen op eigen inzicht, die filter ik al heel mijn leven. Vind het van de gekke dat tv liefhebbers als ik door mede complotdenkers word weggezet als misdadig, absoluut niet eerlijk en onnodig. Maar weet ergens wel dat een mens beter af is zonder dit propaganda apparaat, gelukkig sta ik hier boven, de propaganda en verkeerde beïnvloeding, echt: het kan !

     0 likes
   • Jerry schreef:

    Al ongeveer 10 jaar kijk ik geen tv meer. Echt geweldig, kan het iedereen aanraden. Geen sterren dansen met dit en dat of albert verlinde die een goede film voor 45min. onderbreekt. Gewoon het nieuws van internet en een film kijken als ik zelf wil zonder reclame.

    0 likes
   • Karel V schreef:

    Op de lagere school wordt het “betrouwbare nieuws” van het jeugdjournaal gebruikt in het vak ¨nieuwsbegrip”. Ze leren daar ook dat een koe een olympisch zwembad aan water drinkt, en dat je beter vega kunt zijn, net als de hippe presentatoren. Ze worden geprimed, deze week over voedseltekorten en fantastisch nepvlees..

    0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  Vergelijk het in de tijd van paarden met NU. Over 10 jaar gaat men niet kunnen geloven hoe ons computer uit zag. Wij gaan straks in heel nieuwe tijdperk in, de technology die we ingaan is wel OUT OF THE WORLD.
  Forum voor Democratie laat een klein stukje zien 2040: Onze visie op de toekomst van Nederland
  https://www.youtube.com/watch?v=5NWh_AzTQXg

  0 likes
 • andré schreef:

  ongelofelijke/schandalige “sluikpropaganda” voor vaccins …waarom hebben we niet over 40 jaar een Super Afweersysteem dankzij gezonde biologische voeding ?! (uit eigen tuin bijvoorbeeld !)

  0 likes
 • Monique schreef:

  Vooruitgang van technologie is niet erg, wel wat het jeugdjournaal doet, dat is wel een verschil en heel wat anders dan wat FvD laat zien. Geen jeugdjournaal meer laten kijken zou ik zeggen, maar ja die van mij zijn al groot!

  0 likes
 • Lullo schreef:

  Ik hoef geen chip…hou het ouderwets bij paprika chips

  0 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Ik raak er meer en meer van overtuigd, dat het genoeg is geweest met alle ICT ontwikkelingen. AL die not-so-smart phones, koppelingen, monitor en controle systemen, en de pure luiheid die de mens voorgeschoteld krijgt, leidt maar tot een uitkomst: een AI die heel snel door gaat hebben dat de mens de zwakste schakel is en uit de vergelijking dient gehaald te worden.
  Het huidige pad naar meer ICT ontwikkelingen dient verlaten te worden, op z’n minst bevroren voor een generatie of twee, om ook de psychologische effecten in kaart te krijgen.
  Dit is geen hang naar nostalgie of angst voor de toekomst. Dit is pure redenatie en logica.
  Het gaat fout aflopen met de mensheid in z’n geheel, als hier niet snel iets aan gedaan wordt.

  0 likes
  • Jets schreef:

   Ieder normaal denkend mens zou op deze gedachte zijn gekomen, maar dat is het helaas niet. Er zijn tegenwoordig meer schapen, dan wat anders.

   Als oud-ICT’er geef ik U groot gelijk :-)))

   0 likes
 • Perry schreef:

  Ik heb werkelijk met verontwaardiging en open mond gekeken. Ongelooflijk dat dit wordt aangepraat aan onze kinderen. Alsof dit allemaal maar heel normaal is. Het moet zelfs leuk zijn.

  Ziek, ziek ziek..

  0 likes
  • Ontkenner schreef:

   Dan adviseer ik je om een keer aar het echt jeugdjournaal te kijken. Komme tenen krijg je ervan. In een uitzending wordt zeker 30x de 1.5 meter genoemd.
   Puur brainwashen van een groep die er niet tegen bestand is.

   0 likes
 • Gaston schreef:

  Die chip die komt er. Onder het mom van gemak en zo. Maar wee als je iets verkeerd denkt, iets tegen de regering hebt, tegen big brother, dan gaat er een signaal naar de geheime staatspolizei en wacht je een heropvoedingskamp.

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  Ach in de jaren 70 wilde ik een robot worden. Maar nu is het ernst. MSM criminelen die willen alleen propaganda voeren. Vaccinatie pushen is iets voor volwassenen laat kinderen in de kinderwereld. MSM echter is de duivel die de geesten van jonge kinderen zo snel mogelijk ziek moet maken.

  NPO moet op alle mogelijke legale manieren kapot . Het is een staatspropaganda machine die zich voordoet alsof ze het Nederlandse volk vertegenwoordigd. Niets is minder waar ! Ander geluid mag niet,ongehoord. De elite zit er warmpjes bij. Vooruitdenken doen ze niet want nederland staat op ramkoers. Mocht het plan doorgaan dan zal ook de gooise hap eraan moeten geloven want niet de elite zal van distopia 2030 profiteren maar slechts de superelite. Een handje vol dictators blijft over in een steriele wereld zonder hoop. Voelt nu al alsof ik in soylent green leef. Euthenasie voor ouderen die het corona vaccin weigeren ? Wat als iemand dit had voorspelt ? Wacht het is voorspelt maar niemand luisterde , het werd gecensureerd….

  Tijd om naar de stem van het gezonde verstand te luisteren.

  0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  En totaal niet de kwade bedoelingen bespreken van zo chip.
  Dit is toch het ultieme bewijs dat NOS wordt aangestuurd door een heel eng clubje mensen.
  Tegen de NOS zou je massaal in opstand moeten komen.

  0 likes
 • Jets schreef:

  @ben

  Nee, de de VN heeft alle landen uitgenodigd om een verklaring te tekenen van de “World Horror Orginazation” EN NIET TE VERGETEN
  “Human Rights Watch” waar enkele jaren geleden de voorzitter uit Saudi Arabië kwam.

  Zo gaat er aan toe bij de VN. Trouwens, Afrika als continent heeft afstand genomen van bijna alle partijen, waaronder dus ook “World Trade Organization” en de “International Criminal Court” hier in Nederland.

  0 likes
 • Judith schreef:

  Ik heb er geen woorden voor dat dit de kinderen in Nederland wordt voorgeschoteld. Pure indoctrinatie van het hoogste niveau. Het zou me niets verbazen als dit ook terug te vinden is in de lesstof van de basisschoolleerlingen.
  Dit zou voor mijn kinderen het allerlaatste jeugdjournaal ooit zijn.
  Onze kinderen moeten beschermd worden tegen deze hersenspoeling.
  In wat voor een wereld leven we? Chip-implantaten ?
  En alsof (dit soort) vaccinaties vanzelfsprekend zijn!
  Het lijkt wel alsof een mens geboren wordt zonder immuunsysteem.
  Alsof we alleen nog ziekten kunnen overwinnen dankzij vaccinaties?
  We worden potverdorie geboren met een prachtig juweel; een immuunsysteem. Mogen we hier alsjeblieft nog op vertrouwen?
  Nergens in de MSM wordt hierover gesproken of over natuurlijke ondersteuningsvormen hiervan.
  Lang leve het zelfbeschikkingsrecht.
  Laten we ervoor strijden om dit te behouden.
  Ik hoop dat zooo veel meer mensen dit soort nieuws gaan doorzien en er voorgoed afstand van doen…. Dan is er nog hoop voor de toekomst.

  0 likes
 • Pieternella schreef:

  Compleet van het padje af!

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  Geweldig, een chip in je hoofd. Waarom dan nog een grijze massa behouden? Haal dat ook maar weg, dan heb je echte gechipte leeghoofden.

  0 likes
 • Edwin Vissers schreef:

  Onze Vader heeft ons gewaarschuwd ,God is liefde ,maar je moet wel zijn wil doen en je kruis opnemen en Christus volgen

  0 likes
  • Ikke schreef:

   Heb lief
   Heb geduld
   Lees een goed boek
   Lees de de Bijbel
   Maakt je zeker van je zaak
   Een ding is zeker, iedereen leeft voor eeuwig! Waar? Dát heb jezelf in de hand!

   0 likes
 • PREDATOR schreef:

  Dit zegt toch heel veel over NOS…en zeker over Debora…

  0 likes
 • Wil schreef:

  Zouden er nog echte mensen werken bij de NPO of zijn het computersimulaties?

  0 likes
 • Cheyenne schreef:

  Welke zieke geesten bedenken deze onzin. Deze mensen moeten opgesloten worden.

  0 likes
 • Willem Peeters schreef:

  al zou het mogelijk zijn, het is uiterst onwenselijk, er zijn echte grenzen aan elke groei, ook de digitale.

  0 likes
 • Elise schreef:

  Feitje: Bernard jr zit in deze sector.

  0 likes
 • Melder schreef:

  Pleister met naaldjes erin… steekt als stel rode mieren hoor ik via kids die ermee uit school kwamen… en dit was nog maar de proef? Stop dit idiote gedoe: want totaal ziek deze hype.

  0 likes
 • remi schreef:

  we are the borg we are going to assimilate you.

  dat pleistertje wat er voor ons ook al aan komt, maar ook met een ouderwetse spuit kan worden toegediend.
  gaat sleutelen in jouw DNA code, waardoor we in een aantal generaties onvruchtbaar zullen worden gemaakt, met synthetisch DNA, xna genoemd.

  https://www.popularmechanics.com/science/health/a7636/xna-synthetic-dna-that-can-evolve-8210483/

  https://www.nemokennislink.nl/publicaties/synthetisch-dna-in-opmars/

  nagenoeg geperfectioneerd, en overerfbaar. met.

  https://www.livescience.com/gene-drive.html

  ingebracht d.m.v. electroporation, G5 technologie?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Electroporation

  waarschijnlijk via de H-Fire techniek.

  https://www.youtube.com/watch?v=YvlaytcltDk&ab_channel=AFPNewsAgency

  verders zal er nog een polymeer worden ingebracht om jouw lichaam te kunnen monitoren.

  https://profusa.com/our-vision/

  https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

  hiermee kunnen ze controleren of de GMO, genetische manipulatie aanslaat, en of anders je weer oproepen.

  gekoppeld straks ook aan een ingeplante micro chip.

  https://www.nowtheendbegins.com/microsoft-patent-buying-selling-cryptocurrency-human-body-device-id2020-mark-of-the-beast-666/

  misschien dat mensen nu pas een beetje gaan snappen wat er werkelijk boven hun hoofden hangt.

  zekers als je hierbij ook zeker beseft dat je niet bij de overgebleven 500 miljoen zult horen.

  fijne avond toegewenst.

  0 likes
 • Wow schreef:

  Haal ze van de staats indoctrinatie opvoedkampen welke men de basisschool noemt, nu het nog kan!!

  0 likes
 • Jan het schaap schreef:

  Heel mooi dat er goed word gelet op de woorden die gebruikt worden.. ‘dit is hoe jouw toekomst er uit KAN komen te zien’ i combinatie met de onderwaterbus.. goed opletten en filteren. Ja jullie wakkeren der wereld. Ik ga niet terug naar de middeleeuwen. Ik hanteer de wetenschap…

  0 likes
 • Imke schreef:

  Echt ongelofelijk dat ze dit stimuleren. Op den duur weten de kids helemaal niks meer. Bij ons geen poes pas aan ons lijf en mijn kids zeker niet!!!

  0 likes
 • johannes schreef:

  Zoals bij alle reclames enkel de voordelen , de nadelen mag je zelf ondervinden en er vervolgens achter komen dat je er nooit meer van af komt…..
  en wow wat een voordelen ook , met je hoofd de wekker zetten , hoe een hersenbeschadiging heb je dan al om maar te zwijgen van die prutchip die niet eens een ingebouwde wekker heeft , maar wie het nooit meer stil in zn hersens wil hebben …..veel plezier met je koppeling aan dat hopeloze door criminelen beheerde internet.

  Bah NOS en de rest van dat gespuis , wat zijn jullie lage types geworden om kinderen zo te misleiden

  0 likes
 • Janna schreef:

  Een corpus alienum (een vreemd lichaam) veroorzaakt kanker in het lichaam.
  Denk maar eens aan die pijnlijke splinter in je vinger die je ongetwijfeld ooit hebt gehad.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  >