Paranormaal

Kinderen zien zwarte entiteiten in Volendam

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“We willen het graag bespreekbaar maken,” pogen enkele Volendamse ouders het uit de taboesfeer te halen. Zij hebben kinderen die ‘iets’ zien.

Kinderen die vaak ziek waren, onhandelbaar werden. Problemen waarvan de wortel op een ander vlak bleek te liggen, dieper dan tot waar arts en ziekenhuis gaan, zo schrijft de krant Nieuw-Volendam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze kwamen in aanraking met Bénazir, nationaal bekend staand als contextuoloog. Zij deed een heftige ontdekking: “In Volendam krioelt het van de zwarte entiteiten; geesten van overledenen die nog niet ‘over’ zijn gegaan.” De moeders knikken bevestigend. Ze delen hun belevingen, hun verhaal. Nu nog in kleine kring, maar ze willen meer mensen in de gemeenschap meegeven dat er andere oplossingen zijn voor gezondheidsklachten van kinderen.

Bénazir heeft het vermogen om direct in contact te komen met het onderbewustzijn van de mens, waar vele onbewuste processen zijn opgeslagen, waaronder angsten, woede, verdriet en blokkades. Haar specialisatie is het telepathisch communiceren met met name kinderen die slaapproblemen, angststoornissen, woedeaanvallen, concentratieproblemen en onverklaarbare klachten hebben.

“Het kind laat zelf zien wat het probleem is, waardoor het vaak op een eenvoudige manier opgelost kan worden.” Ze trad al vele (spook)huizen, zoals zij het noemt, binnen, maar nooit eerder in Volendam, toen zij in 2009 voor het eerst gevraagd werd ergens op onderzoek te gaan. Er hing een grijze sluier over het dorp heen. Volendam staat te boek als een gesloten gemeenschap.

Dolende zielen

“Veel mensen denken dat de situatie met de vele entiteiten met de nieuwjaarsbrand in De Hemel heeft te maken, maar dat is maar een klein stukje,” legt Bénazir uit. “Ik zie veel dolende zielen uit de zeventiende eeuw. Ik vermoed dat er toen veel gebeurd is hier. Het is een vergaarbak, maar veel mensen van toen zijn na hun dood niet ‘over gegaan’. Dat brengt veel negativisme met zich mee en daar trekken entiteiten naar toe.

Alles heeft met energie te maken en dat is juist waar die entiteiten op afgaan en dat zuigen ze op. Het gaat in kleding zitten, in knuffels. De entiteiten halen energie bij mensen weg en dat zorgt aanvankelijk voor vermoeidheid, pijnlijke buik en maag, maar daarna voor hartkloppingen en stemmingswisselingen.

Wanneer kinderen het medische traject ingaan, merk je vaak dat er verkeerde diagnoses worden gesteld. Niet dat je bijvoorbeeld het stempel autisme eraf kunt halen, maar ze kunnen na de behandelingen van Bénazir en haar team wel weer perfect functioneren in de maatschappij.

Kinderen kunnen de entiteiten zien. Tot hun zevende levensjaar is de fontanel open en daar zit de achtste chakra, waarmee ze paranormale waarnemingen kunnen doen. Als ze te klein zijn kunnen ze het nog niet wijzen of benoemen, maar er wel veel problemen mee hebben. Sommige kinderen belanden daardoor zelfs in het ziekenhuis. Na het zevende jaar sluit de fontanel. Dan kun je niet meer in bepaalde dimensies komen, maar sommige mensen blijven ze waarnemen, zo legt de voormalige columniste van het blad Vriendin uit.

“Foto’s vertonen zwarte plekken,” zegt één van de moeders. “Dat is het bewijs.” De werkwijze van Bénazir is reeds doorgedrongen tot in de hospitalen. “Ik werk veel samen met ziekenhuizen. Artsen hebben er geen verklaring voor dat een ziek kind binnen één dag opgelapt is,” zegt ze. “Gelukkig staan er steeds meer medici voor open nadat de medische wetenschap altijd zoiets had van: wat ben je aan het doen?”

Wonderen bestaan, zo om- en onderschrijven de ouders het. Ze blijven liever anoniem omdat hun kinderen anders een sensatie-object worden. De meeste ouders zijn moegestreden en uitgeput omdat hun kinderen nauwelijks sliepen en zoveel aandacht nodig hadden én omdat ze radeloos waren van het zoeken naar een oplossing.

Loterij

Eén van de ouders: “Vijfenhalf jaar lang was één van mijn kinderen elke nacht wakker. Onhandelbaar, huilend van angst. En wij ook. Dat sloopt je. Sinds Bénazir ons huis heeft schoongemaakt is het kind niet meer ’s nachts wakker geweest. Wij hebben echt een ander leven gekregen. Je kunt gerust stellen dat we de loterij hebben gewonnen.”

De andere moeders knikken bevestigend, ten teken dat de ‘hoofdprijs’ ook bij hen op de deurmat ‘binnenkwam’. “Mijn kind was altijd panisch,” zegt een andere moeder. “Overal kleefde het kind aan ons, zo bang. We gingen van de huisarts naar de kinderpsycholoog. Niets hielp.” Na de behandelingen gaat het goed met kind en gezin. Buiten de problemen met het kind gebeurde het dat er vogeltjes dood op de achterstraat lagen, apparatuur stopte en een op afstand bestuurbare auto vanzelf door de kamer ging rijden.

Kinderen kunnen het vaak zelf niet vertellen. Kijken langs je heen als ze zo’n entiteit zien. Dat terwijl er genoeg oplossingen voorhanden zijn. Een dergelijke wijze van ‘genezen’ wordt echter nog vaak ontvangen met scepsis en is het niet bij de vrouwen, dan zeker bij de mannen.

Bron: Nieuw-Volendam (pdf)

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet Swart
Piet Swart
11 jaren geleden

Lulverhaal, in de krant NIVO is hier niets van bekend, laat staan geplaatst.

white wizzard
white wizzard
11 jaren geleden

Entiteiten willen ook naar hun geestelijke land, zij zitten hier “vast” door allerlei oorzaken zoals geloofsovertuigingen en familie banden en weten dat vaak. Ze willen weg en dat maken ze kenbaar door te gaan “zieken” zodat er aandacht voor komt en ze eindelijk verder kunnen. Dat 1 verhaal van de achtergebleven zielen van de brand. Er zijn verder nog talloze verhalen over andere bewuste intelligente energieën, de meeste hebben toch te maken met de bewoners die iets niet los kunnen laten of ergens een groot probleem mee hebben. Het onderwerp is bijna net zo breed als je kunt bedenken.

Odette
Odette
11 jaren geleden

[quote name=”Piet Swart”]Lulverhaal, in de krant NIVO is hier niets van bekend, laat staan geplaatst.[/quote]
Wat een trage reactie, na tien maanden???

Anoniem
Anoniem
11 jaren geleden

Wauw, het doet me rillingen om dit te lezen omdat ik toen ik een jaar of 5-6 was dit zelf 1 keer mee heb gemaakt, ik lag toen ik mijn bed in een flat in zwolle en toen werd ik wakker (het zal wel 1 uur geweest zijn) en toen ik rond keek in mijn kamer zag ik naast mijn kast een zwarte gedaante stijf stil staan en toen ik “Hallo?” zij deed hij niks gewoon stijf stil staan, toen ben ik maar onder mijn deken gaan liggen en weer gaan slapen maar nu ik dit verhaal lees maakt is het toch wel vaal want in die tijd had ik ook altijd angst aanvallen en hoorde ik mensen de trap opkomen maar die bleven maar de trap opkomen en kwamen nooit boven en ik ijlde veel, nu ben ik 14 en heb ik dit nooit meer maar het is toch wel een soortvan eng om dit nu te lezen.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x