Graancirkels

Graancirkel in zuiden Rusland verbaast dorpsbewoners

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een dorp in het zuiden van Rusland is een mysterieuze graancirkel verschenen. Sommige bewoners menen dat er bezoek is geweest van buitenaardsen. De formatie heeft een doorsnee van ongeveer 40 meter en is op donderdag opgemerkt in een zonnebloemveld in de regio Krasnodar, meldt nieuwssite Svet Mayakov.

Op zondag werd een video van de graancirkel op het populaire Russische sociale netwerk Vkontakte geplaatst. Te zien is dat de formatie bestaat uit een aantal vierkanten en rechthoeken die middels een bepaald patroon met elkaar verbonden zijn.

Het was niet meteen duidelijk hoe het patroon is ontstaan, hoewel één lokale bewoner aan 9 TV vertelde dat dorpsbewoners in het weiland een ongeïdentificeerd object hadden zien opstijgen. Het object zou het omringende gebied met een lichtbundel hebben verlicht.

Een camera op de boerderij pikte geen ongewone activiteit op. Ook is er niemand in het weiland gezien op het moment dat de formatie moet zijn ontstaan, aldus nieuwssite Svet Mayakov.

Veertig procent van alle Russische graancirkels verschijnt in de regio Krasnodar. Graancirkelenthousiastelingen reisden afgelopen maand nog af naar het gebied om te zoeken naar bewijs van het ongewone fenomeen.

Er zijn echter ook mensen die twijfelen aan het bovennatuurlijke aspect van graancirkels. “Ik zag ten eerste heel veel insecten en hagedissen in het veld,” vertelde Sergei Frolov aan de krant Komsomolskaya Pravda. “Ten tweede waren de stengels gebroken. Normaal gesproken zijn ze gebogen. Ook zijn er op verschillende plaatsen in het veld voetsporen te zien.”

[The Moscow Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richie Cunningham
Richie Cunningham
8 jaren geleden

Er word niet van boven gefilmd helaas.
Ik heb ze complexer gezien.
Beetje man made achtig.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Graancirkels zijn de voorbodes van het Paradijs op Aarde en waar geen huidige mens toegang toe heeft.

hader
hader
8 jaren geleden

Gebroken stengels? Man made. Bij de echte graan cirkels zijn ze gebogen.

Nexes
Nexes
8 jaren geleden

Zou handig zijn als jullie hierbij een foto van genomen bij doen..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x