Mens en DierCorona

Kippenvel: ‘Vorig jaar hield iedereen nog van je zoals je was, nu alleen met QR-code, de coronapas’

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Vorig jaar hield iedereen nog van je zoals je was. En nu alleen met QR-code, de coronapas,” zei een vrouw die in de gemeente Horst aan de Maas gebruikmaakte van een burgerpodium op aanvraag van de partij Belang van Nederland.

“Hoe kunnen wij het verschil maken?” vroeg ze. “Samen, als mensen. Niet als gevaccineerd of ongevaccineerd, tegen het beleid of juist voor dit beleid, maar gewoon samen. Voor onze kinderen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Voorwaardelijk goedgekeurd vaccin

“Het is toch niet meer goed te praten dat de jeugd vanaf 13 jaar in de sportkantine gewoon een QR-code moet laten zien,” zei ze. “Ik vraag mij dus oprecht af: op basis van welke feiten kunnen wij onze kinderen verantwoorden dat we ze laten inenten met een voorwaardelijk goedgekeurd vaccin?”

“Onze kinderen, de toekomst. Jonge, gezonde lichamen met een eigen, goed werkend immuunsysteem, waarvan we hopen dat ze in de toekomst gezond en gelukkig blijven. Kinderen, waar wij als ouders alles aan doen om ze gezond en liefdevol op te laten groeien, vanaf hun geboorte,” zei de vrouw.

Verdomd moeilijk gemaakt

We proberen ze te begeleiden om ze te laten opgroeien als jongvolwassenen die hun eigen keuzes kunnen maken, want ja, je hebt altijd een keuze. Maar met dit beleid wordt het ze wel verdomd moeilijk gemaakt, besloot ze.

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Wil het Nederlandse Volk graag gelet op hun stemgedrag maar ook empirisch waar te nemen dat de restaurants, café’s nog steeds overvol zitten en dat is niet omdat niemand zich aan de coronapastotalitarisme houdt.
De Franse filosoof Étienne de La Boétie schreef er al over in de 16de eeuw.
https://nooit.nl/hoe-we-onszelf-tot-slaaf-laten-maken-en-weer-kunnen-bevrijden/

Arie N
Arie N
2 jaren geleden

En niet alleen voor de kinderen, maar voor iedereen die een beetje kan nadenken en die zich niet laat onderwerpen aan dit soort praktijken.

Eric
Eric
2 jaren geleden

Het IS geen vaccin!

Hier de site van de overheid waarmee tijdelijke toestemming wordt verleend voor het toepassen van een experimenteel genetische manipulatie op mensen (en noemt ook een einddatum) :

https://wetten.overheid.nl/BWBR0044261/2020-10-29

NB; In de tekst van deze regeling wordt niet gesproken over “vaccins” maar over “geneesmiddelen”. De reden daarvoor is dat deze experimentele techniek NIET voldoet aan de vereisten om te kunnen voldoen aan de kwalificatie “vaccin” omdat het op een heel andere wijze te werk gaat.

De regelgeving m.b.t. geneesmiddelen bepaalt dat alle medicatie die niet als “vaccin” beschouwd kan worden altijd kwalificeert als “geneesmiddel” en de goedkeuring en toelating van een nieuw geneesmiddel is strenger dan die voor een vaccin. De reden daarvoor is dat de meeste nieuwe vaccins in de regel kleine modificaties zijn van eerder toegepaste vaccinaties EN omdat ze doorgaans bedoeld zijn om snel een nieuw opkomende mutatie van een virus te pareren. Dat vereist een versnelde doorloopprocedure die voor geneesmiddelen niet nodig en ook niet wenselijk is. Door in de tekst het woord “vaccin” te mijden konden juridische problemen omzeild worden….

Het toont zwart op wit aan dat de overheid zich terdege realiseert dat het hier NIET om een vaccin gaat en dat eenieder die zich van overheidswege uit bedient van dit woord misleiding pleegt.

En hier wat “bijwerkingen” die de fabrikanten /FDA verwachten te gaan zien… Spoiler: bij mijn weten waren dit nimmer de bijwerkingen na consumptie van een frikandel…

Zie pagina 16: https://www.fda.gov/media/143557/download

Ruttehater
Ruttehater
2 jaren geleden

Goed gesproken door deze dame groot gelijk heeft ze, jonge sterke gezonde kinderen moeten niet gevaccineerd worden met een experimenteel vaccin waar niemand de gevolgen van kent en dat geldt ook voor volwassenen.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x