Homepagina » Binnenland » Kijk: Markuszower gaat tekeer tegen pedofielen die zich ‘tot in de hoogste kringen van Nederland hebben ingewurmd’
markuszower
Foto: Gidi Markuszower (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Kijk: Markuszower gaat tekeer tegen pedofielen die zich ‘tot in de hoogste kringen van Nederland hebben ingewurmd’

Klokkenluider Huig Plug werd voor de rechter gedaagd omdat hij meerdere keren met een megafoon naar het huisadres van een raadsvrouw bij het gerechtshof in Amsterdam was gegaan en daar had omgeroepen dat haar man zijn drie kinderen heeft misbruikt en de baby van zijn dochter Lisa, die daarvan het gevolg zou zijn geweest, heeft begraven in de Scheveningse Bosjes.

Plug wilde in de rechtszaal het verhaal van Lisa vertellen, maar dat mocht niet. Hij gooide het verhaal buiten de rechtbank op straat. Lisa beweert onder andere te zijn verkracht door Joris Demmink, de voormalig topambtenaar van Justitie. Plug plaatste berichten hierover op Twitter, met als gevolg dat Demmink meer dan 72 uur trending was. “Dat is nog nooit eerder voorgekomen,” twitterde de klokkenluider.

Twitteraar Vrouw van de Vrijheid plaatste vervolgens een filmpje waarin PVV-Kamerlid Gidi Markuszower zich in de Tweede Kamer uitspreekt over pedofilie in hoge kringen. Plug zegt over dit Kamerlid: “Gidi gaat soms behoorlijk tekeer tegen de pedofielen (bij Justitie). Gidi stelde op 21 september 2020 Kamervragen over mij, [minister] Dekker loog erop los. Dekker beschermt Demmink.”

Een ander woord dan kwaadaardig kan ik niet op dit Openbaar Ministerie plakken

“Gatverdamme. Wat een smerigheid, wat een vunzigheid, wat een onrecht. Wat nou, een rechtsstaat. En wat een laffe duiker van een minister hebben wij. Waar is die CDA-minister Grapperhaus nu? De minister durft zich gewoon niet te verantwoorden voor het kwaadaardige Openbaar Ministerie,” zei Markuszower op 5 november 2019 tijdens het vragenuur.

“Want een ander woord dan kwaadaardig kan ik niet op dit Openbaar Ministerie plakken. Hoe moet ik het anders noemen? Een ring van 11 agressieve, op seks beluste misbruikers, pedofielen, die jonge kinderen verleiden, ontucht met hen plegen, chanteren, misleiden, verkrachten. Tien van die gevaarlijke viezeriken zijn vervolgd en veroordeeld. Eentje niet. Vincent Leenders niet. Vincent Leenders.”

“Die officier van Justitie. Hij is niet alleen een oud-lid van de jongerenpartij van de VVD, maar vooral ook werknemer van Grapperhaus, de grote duiker Grapperhaus. Die pedofiel werkte niet alleen bij het Openbaar Ministerie. Hij was plaatsvervangend hoofdofficier van Justitie. Hij was niet alleen een grote pedofiel, niet alleen een grote misdadiger, maar ook een grote jongen binnen het Openbaar Ministerie. Hij was nota bene de tweede man op het functioneel parket in Amsterdam. Gatverdamme. Zijn OM-vriendjes hebben deze pedofiel laten lopen,” vervolgde Markuszower.

De rechtbank in Den Haag heeft Leenders eerder dit jaar vijf maanden onvoorwaardelijke celstraf opgelegd voor het plegen van ontucht met een minderjarige. Het OM had 11 maanden geëist.

Face the truth. Ga eens kijken naar de waarheid

Op 20 november 2019 zei Kamerlid Markuszower tijdens een debat: “Ik stel gewoon vast dat je, als je hoog in de kaste zit, als je hoog genoeg in dat Openbaar Ministerie zit, met alles wegkomt. Dan kan je de fractievoorzitter van de tweede partij van Nederland vervolgen. Dan kan je met pedofilie wegkomen.”

“Ik merk altijd dat als mensen de inhoud vervelend vinden, als mensen het moeilijk vinden om de inhoud te adresseren, als mensen de waarheid lastig vinden, dan gaan ze zeuren, dan gaan ze ziederen, dan gaan ze huilen over de toon,” zei Markuszower.

“Dat is altijd Nederland op z’n best. Het CDA op z’n best. De toon. Praat eens over de inhoud. Face the truth. Ga eens kijken naar de waarheid,” aldus Markuszower.

Op 25 november vorig jaar zei het PVV-Kamerlid: “Natuurlijk zijn de vieze, verkrachtende kindermisbruikers van Nederland niet alleen maar buitenlanders. Soms zijn ze gewoon oud-hoofdbestuurslid van de jongeren-VVD en werken ze als hoofdofficier van Justitie voor Grapperhaus en Dekker. Tot in de hoogste kringen van Nederland heeft de drek, dat kindermisbruik is, zich weten in te wurmen.”

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
7 dagen geleden

Foute opbouw in volgorde van de realiteit.
De drek heeft zich niet tot de hoogste kringen weten in te wurmen, het is de omgedraaide versie. Pandora’s Box en Epstein zullen licht laten schijnen door het Rabbit hol.

Engelbracht
Engelbracht
7 dagen geleden

Dit is Nederland,nooit geweten dat het zo erg en gewetenloze schoften ,in de hoogste kringen van het wettelijk gezag zaten,is dit misschien ook de redenen,dat de schoften ons willen vergiftigen met het nep vaccin,de ploerten komen overal mee weg,wij leven in de hel op aarde

Geen schaap
Geen schaap
7 dagen geleden

Nederland is het pedofielen centrum van de wereld.

J. L.
J. L.
7 dagen geleden

De beerput gaat beetje bij beetje OPEN!

x

Check Also

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

duits

In deze Duitse deelstaat mogen supermarkten ongevaccineerden WEIGEREN

In de Duitse deelstaat Hessen is een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x