Binnenland

Kijk: Markuszower gaat tekeer tegen pedofielen die zich ’tot in de hoogste kringen van Nederland hebben ingewurmd’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klokkenluider Huig Plug werd voor de rechter gedaagd omdat hij meerdere keren met een megafoon naar het huisadres van een raadsvrouw bij het gerechtshof in Amsterdam was gegaan en daar had omgeroepen dat haar man zijn drie kinderen heeft misbruikt en de baby van zijn dochter Lisa, die daarvan het gevolg zou zijn geweest, heeft begraven in de Scheveningse Bosjes.

Plug wilde in de rechtszaal het verhaal van Lisa vertellen, maar dat mocht niet. Hij gooide het verhaal buiten de rechtbank op straat. Lisa beweert onder andere te zijn verkracht door Joris Demmink, de voormalig topambtenaar van Justitie. Plug plaatste berichten hierover op Twitter, met als gevolg dat Demmink meer dan 72 uur trending was. “Dat is nog nooit eerder voorgekomen,” twitterde de klokkenluider.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Twitteraar Vrouw van de Vrijheid plaatste vervolgens een filmpje waarin PVV-Kamerlid Gidi Markuszower zich in de Tweede Kamer uitspreekt over pedofilie in hoge kringen. Plug zegt over dit Kamerlid: “Gidi gaat soms behoorlijk tekeer tegen de pedofielen (bij Justitie). Gidi stelde op 21 september 2020 Kamervragen over mij, [minister] Dekker loog erop los. Dekker beschermt Demmink.”

Een ander woord dan kwaadaardig kan ik niet op dit Openbaar Ministerie plakken

“Gatverdamme. Wat een smerigheid, wat een vunzigheid, wat een onrecht. Wat nou, een rechtsstaat. En wat een laffe duiker van een minister hebben wij. Waar is die CDA-minister Grapperhaus nu? De minister durft zich gewoon niet te verantwoorden voor het kwaadaardige Openbaar Ministerie,” zei Markuszower op 5 november 2019 tijdens het vragenuur.

“Want een ander woord dan kwaadaardig kan ik niet op dit Openbaar Ministerie plakken. Hoe moet ik het anders noemen? Een ring van 11 agressieve, op seks beluste misbruikers, pedofielen, die jonge kinderen verleiden, ontucht met hen plegen, chanteren, misleiden, verkrachten. Tien van die gevaarlijke viezeriken zijn vervolgd en veroordeeld. Eentje niet. Vincent Leenders niet. Vincent Leenders.”

“Die officier van Justitie. Hij is niet alleen een oud-lid van de jongerenpartij van de VVD, maar vooral ook werknemer van Grapperhaus, de grote duiker Grapperhaus. Die pedofiel werkte niet alleen bij het Openbaar Ministerie. Hij was plaatsvervangend hoofdofficier van Justitie. Hij was niet alleen een grote pedofiel, niet alleen een grote misdadiger, maar ook een grote jongen binnen het Openbaar Ministerie. Hij was nota bene de tweede man op het functioneel parket in Amsterdam. Gatverdamme. Zijn OM-vriendjes hebben deze pedofiel laten lopen,” vervolgde Markuszower.

De rechtbank in Den Haag heeft Leenders eerder dit jaar vijf maanden onvoorwaardelijke celstraf opgelegd voor het plegen van ontucht met een minderjarige. Het OM had 11 maanden geëist.

Face the truth. Ga eens kijken naar de waarheid

Op 20 november 2019 zei Kamerlid Markuszower tijdens een debat: “Ik stel gewoon vast dat je, als je hoog in de kaste zit, als je hoog genoeg in dat Openbaar Ministerie zit, met alles wegkomt. Dan kan je de fractievoorzitter van de tweede partij van Nederland vervolgen. Dan kan je met pedofilie wegkomen.”

“Ik merk altijd dat als mensen de inhoud vervelend vinden, als mensen het moeilijk vinden om de inhoud te adresseren, als mensen de waarheid lastig vinden, dan gaan ze zeuren, dan gaan ze ziederen, dan gaan ze huilen over de toon,” zei Markuszower.

“Dat is altijd Nederland op z’n best. Het CDA op z’n best. De toon. Praat eens over de inhoud. Face the truth. Ga eens kijken naar de waarheid,” aldus Markuszower.

Op 25 november vorig jaar zei het PVV-Kamerlid: “Natuurlijk zijn de vieze, verkrachtende kindermisbruikers van Nederland niet alleen maar buitenlanders. Soms zijn ze gewoon oud-hoofdbestuurslid van de jongeren-VVD en werken ze als hoofdofficier van Justitie voor Grapperhaus en Dekker. Tot in de hoogste kringen van Nederland heeft de drek, dat kindermisbruik is, zich weten in te wurmen.”

4.7 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
2 jaren geleden

Foute opbouw in volgorde van de realiteit.
De drek heeft zich niet tot de hoogste kringen weten in te wurmen, het is de omgedraaide versie. Pandora’s Box en Epstein zullen licht laten schijnen door het Rabbit hol.

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Dit is Nederland,nooit geweten dat het zo erg en gewetenloze schoften ,in de hoogste kringen van het wettelijk gezag zaten,is dit misschien ook de redenen,dat de schoften ons willen vergiftigen met het nep vaccin,de ploerten komen overal mee weg,wij leven in de hel op aarde

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Nederland is het pedofielen centrum van de wereld.

J. L.
J. L.
2 jaren geleden

De beerput gaat beetje bij beetje OPEN!

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x