Mens en Dier

Klaus Schwab: de revolutie zal als een tsunami op ons afkomen

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vierde industriële revolutie zal invloed hebben op elk aspect van ons leven. Hij verandert niet alleen de manier waarop we communiceren, hoe we produceren en hoe we consumeren, maar ook onze eigen identiteit, stelt Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, in onderstaand filmpje.

Deze revolutie zal met ‘adembenemende snelheid’ op ons afkomen, zegt Schwab, die zelfs spreekt van een ‘tsunami’. Er zal niet alleen sprake zijn van een digitale, maar ook een fysieke (nanotechnologie) en biologische revolutie.


Hoe meer je hoort over the great reset des te enger wordt het

In hetzelfde filmpje wijst de Deense politica Ida Auken erop dat er momenteel een grote verschuiving plaatsvindt van producten naar diensten. “Waarom zou je een mobiele telefoon willen bezitten als je er ook één kunt leasen?” vraagt ze. “En waarom zou je ook niet je koelkast, wasmachine of vaatwasser leasen? Waarom zou je die willen bezitten?”

“Hoe meer je hoort over the great reset des te enger wordt het. Verbonden aan een groot collectief netwerk zonder eigen bezit. De mens als willoos meebeweger,” reageert journalist Joost Niemoller op de video.

Willem Joustra, voormalig wethouder in Wijk bij Duurstede, voegt toe: “Brave new world (order). Waar kan ik mijn soma halen?”

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Betty K.
Betty K.
1 jaar geleden

Dream on Klaus!
No way dat dat dit gaat gebeuren

Anna
Anna
1 jaar geleden

Ik wil niet leasen. Ik wil het zelf kopen. Waar bemoeien ze zich mee. Snap niet dat die lui allemaal meelopen. Die Ida Auken deugt niet en die Schwab griezel kan ik ook echt niet meer zien. Wil het filmpje niet eens zien want dan krijg ik moordneigingen en ik wil mijn dag niet bederven lol. Laat die Ida alles leasen als ze dat wil maar laat n ander met rust en zijn eigen keuze maken.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Waarom zouden wij daar aan meedoen. Laten ze zelf maar de aardappels en groente van het land gaan halen, kijken of ze dan nog zo blij zijn met hun tsunami! Ongekend gewoon! Je mag niks meer verdienen maar moet wel alles gaan huren. Weg met dat zooitje, tijd voor een franse revolutie!

Joop
Joop
1 jaar geleden

Aber nein, het is game over voor deze ongekozen Nazi kwal en ze vriendjes.

Een Tsunamie naar een kamertje van 3bij3 meter en een metalen wc potje is meer realistisch voor Herr Shwabstein.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

132
0
We lezen graag je reactie!x