Mens en Dier

Simone (19) haalde op 1 mei het Moderna-vaccin, nu moet haar moeder haar uitvaart regelen

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 19-jarige studente Simone Scott haalde op 1 mei vol trots haar tweede dosis van het Moderna-coronavaccin. Nu is haar moeder bezig om haar uitvaart te regelen. Na de prik kreeg Simone te maken met myocarditis. De aandoening resulteerde op 16 mei in een hartstilstand.

Artsen probeerden nog van alles om de jonge vrouw te redden, waaronder een harttransplantatie, maar dat mocht niet meer baten. Op vrijdagochtend stierf ze in een ziekenhuis in Chicago. Haar ouders proberen te begrijpen wat er met Simone is gebeurd en waarom ze niet zijn geïnformeerd over het feit dat coronavaccins myocarditis kunnen veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, bagatelliseerde het risico op myocarditis bij jonge mensen. Op 17 mei, de dag nadat Simone een hartstilstand had gekregen, meldde het CDC ‘relatief weinig meldingen van myocarditis’ te hebben gekregen.

Het heeft zeker een rol gespeeld

De artsen van Simone hebben nog steeds niet bevestigd dat het vaccin heeft geleid tot de hartstilstand. “Ik ben bang dat we nooit zullen weten wat er met Simone is gebeurd,” zei haar vader Kevin Scott op zondagavond. “Ik vermoed dat het door het vaccin komt. Het heeft zeker een rol gespeeld.”

De jonge vrouw volgde de coronamaatregelen trouw op: ze droeg altijd een mondkapje en toen vaccinaties in de staat Illinois beschikbaar kwamen voor jongere mensen, maakte ze meteen een afspraak.

Na haar eerste dosis op 3 april kreeg ze ook last van bijwerkingen en daar is ze nooit volledig van hersteld, zeiden haar ouders. Ze moest steeds hoesten en voelde zich moe. Na haar tweede dosis kreeg ze ook last van neusbloedingen. Haar arts zei dat ze waarschijnlijk last had van allergieën.

Haar ouders hopen dat haar verhaal mensen bewust maakt van de risico’s

Op 16 mei was Simone te duizelig om uit bed te komen of te eten. Ze kon niet lopen en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis kregen haar ouders te horen dat hun dochter een hartstilstand had gekregen.

Vrijwel meteen werd ze gediagnosticeerd met myocarditis, een hartontsteking. Na diverse ingrepen zeiden de artsen dat haar hart niet leek te herstellen. Ze kreeg een harttransplantatie, maar haar longen waren ernstig beschadigd en de medicijnen die ze kreeg tegen afstoting hadden geleid tot ernstige longinfecties.

Op 11 juni, afgelopen vrijdag, zeiden haar artsen dat ze niets meer konden doen en dat het tijd was om afscheid te nemen. Haar ouders hopen dat haar verhaal mensen bewust maakt van de risico’s.

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Je lichaam wordt een spike eiwitten fabriek. De sars cov 2 spike eiwitten nestelen zich in al je organen en kunnen daar auto imuun ontsteking reacties opwekken. Omdat de produktie en aanvoer van spike eiwitten (lichaamsvreemde eiwitten nu geproduceerd door je eigen lichaam) doorgaat kan iedereen zich een voorstelling maken dat er in feite virale tijdbommen ingespoten worden. Nu maar afwachten wat gaat gebeuren als alle gevaccineerden in de komende herfst (nieuw griep seizoen) tegen virussen in het wild aanlopen. We hebben gelukig een troost. We deden het voor de ander en om frinandellen Hugo een plezier te doen.

Robert
Robert
2 jaren geleden

Natuurlijke selectie, maar dat mag ik zeker niet zeggen? Want je moet compassie hebben anders ben je niets beter dan die bedrijven en overheden die deze experimentele injecties toestaan.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
2 jaren geleden

Hoe kan het dat die lui nog niet aangehouden zijn voor moord? Hugo de J had toch al lang in de bak moeten zitten.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Als die Hersenloze Schapen nou gewoon eens gewoon de moeite genomen het één en ander aan informatie tot zich te nemen…Dan had dit leed ze wellicht bespaard kunnen blijven….Er is nog steeds voldoende informatie beschikbaar (weliswaar na enig speurwerk dankzij alle Propaganda & Censuur tegenwoordig)…Wir haben es nicht gewüsst, is absoluut géén excuus meer, maar PURE HERSENLOOSHEID….

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x