UFO

Worden we in de gaten gehouden? ‘UFO’s’ verschijnen boven Mexicaanse vulkaan Popocatépetl

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er duiken al jaren filmpjes op van vermeende vliegende schotels – sigaar- of cirkelvormig – in de lucht boven de Mexicaanse vulkaan Popocatépetl.

Afgelopen zaterdag legde één van de camera’s van Webcams de Mexico een aantal lichtbollen vast in de buurt van de vulkaan. De Popocatépetl ligt op enkele tientallen kilometers van Mexico-Stad en is de op één na hoogste berg van het land. Sinds het begin van de zomer spuwt de vulkaan geregeld as en gas.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens de Britse Daily Express is er ook een ‘langwerpig sigaarvormig object’ gespot. De vulkaan kreeg in de afgelopen jaren vaker ‘bezoek’. In 2014 cirkelde een UFO rond Popocatépetl, om vervolgens in de berg te verdwijnen. In 2013 vloog er een sigaarvormig object langs de vulkaan. Het jaar ervoor liet de Mexicaanse zender Televisa beelden zien van een vreemd object dat in de krater verdween.

Er worden vooral UFO’s gezien tijdens vulkaanuitbarstingen en aardbevingen. Volgens sceptici zijn het brokstukken die door de lucht worden geslingerd. Anderen suggereren dat mensen mogelijk drones gebruiken om de aswolk van dichtbij te kunnen bekijken.

De krant citeerde UFO-jager Paul Seaburn: “Waarom zien we zoveel UFO’s bij vulkanen, aardbevingen en kerncentrales? Worden we in de gaten gehouden? Wordt er voor ons gezorgd? Of worden we gewaarschuwd?”

[Foxnews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk van Beek
Henk van Beek
8 jaren geleden

EINDELIJK!! De Telegraaf publiceerde afgelopen zaterdag(16 jan) uitvoerig een artikel over mogelijk ufo’s boven de vulkaan in Mexico. Het lijkt er soms op dat de nieuwsmedia doodsbang zijn om iets over ufo’s te publiceren. Kijk op You Tube en zie dat er bijna dagelijks iets onverklaarbaars plaats vindt.
Het duurt m.i. niet meer zolang voordat we weten wat ufo’s. De schok zal enorm zijn!
Groet Henk.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x