UFO

Is dit de beste UFO-foto die ooit is gemaakt?

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel er steeds betere camera’s worden gemaakt, zijn de meeste foto’s van UFO’s nog altijd wazig en groezelig. Sommigen zeggen dat de beste UFO-foto één van de allereerste is.

Evelyn en Paul Trent maakten 65 jaar geleden twee foto’s van een vliegende schotel die langs hun ranch in de Amerikaanse staat Oregon vloog. Velen zijn van mening dat de foto’s, die zijn gemaakt met een Kodak-toestel, authentiek zijn. Anderen denken dat het een hoax is. Het tweetal zou de spiegel van de auto van Paul Trent aan een waslijn hebben gehangen en daar foto’s van hebben gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In juni 1947 deed een Amerikaanse zakenman in de buurt van Mount Rainier in Washington de eerste UFO-melding toen hij ‘negen glinsterende objecten’ bij zijn vliegtuig zag verschijnen. Een maand later maakte een kolonel bekend dat zijn eenheid bij Roswell een vliegende schotel met buitenaardse bemanning had geborgen.

Op 11 mei 1950 liep Evelyn Trent richting haar woning toen ze een ‘metaalkleurige schijf’ in de lucht zag. Ze rende naar haar echtgenoot Paul, die snel twee foto’s maakte voordat het object wegvloog. Hij liet de foto’s ontwikkelen, waarna de waarneming al snel wereldnieuws werd.

Evelyn en Paul Trent werden beroemd en vlogen naar New York om op tv te verschijnen. Ze leenden de negatieven uit aan een persbureau dat ze over de hele wereld verspreidde. In 1997 zeiden Evelyn en Paul tijdens een interview voor een jubileumstuk dat het vaartuig geen enkel geluid maakte. Ze claimden bovendien dat ze sinds de waarneming ‘werden afgeluisterd’.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x