UFO

Bestaan van geavanceerde UFO’s onomstotelijk bewezen. Hoofd van Pentagon-afdeling voor X-Files openbaart geheimen

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het voormalige hoofd van het geheime UFO-programma van het Pentagon heeft gezegd dat ‘onomstotelijk bewezen’ is dat onbekende vliegende objecten de aarde bezoeken.

Tegen The Telegraph zei oud-inlichtingenofficier Luis Elizondo dat ongeïdentificeerde objecten door de jaren heen ‘vaak’ zijn gezien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In het interview zei hij dat hij over veel dingen nog niet kan praten omdat die nog geheim zijn. Dat geldt bijvoorbeeld voor UFO-waarnemingen die zijn team in andere landen heeft onderzocht.

Afvragen

Elizondo, die tot twee maanden geleden aan het hoofd stond van het Advanced Aviation Threat Identification Program, zei: “Het moge duidelijk zijn dat wij dit niet zijn en dus moeten we ons afvragen waar ze vandaan komen.”

Hij zei verder dat UFO’s vaak worden gezien in de buurt van kern- en elektriciteitscentrales.

Elizondo heeft zijn functie naar eigen zeggen neergelegd omdat hij vindt dat de overheid het UFO-programma, dat in 2012 officieel werd beëindigd, moet blijven financieren en steunen.

Warp drives

Het Amerikaanse ministerie van Defensie gaf eerder deze maand het bestaan van het geheime programma toe.

Het programma richtte zich op zaken die rechtstreeks uit een sciencefictionfilm lijken te komen. Denk bijvoorbeeld aan wormgaten en warp drives.

Onmogelijke dingen

Daarnaast werden militairen geïnterviewd die UFO’s hadden gezien. Elizondo zei dat veel piloten vliegtuigen hebben gezien die onmogelijke dingen leken te doen.

“We hadden nog nooit zoiets gezien,” zei hij.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
6 jaren geleden

Stapje voor stapje vindt nu de disclosure plaats via de mainstream netwerken. Onze technologische ontwikkelingen zijn nu van dien aard dat de aliens hebben besloten om actief te interveniëren. De laatste technologische stap die we als mens kunnen maken is de quantum technologie en reken maar dat we daar wat begeleiding en toezicht bij nodig hebben voordat we straks per ongeluk het hele universum opblazen.

Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Wat anders. Het is niet het feit dat ufo’s gewoon bestaan en altijd bestaan hebben, het gaat om het plotselinge gecoördineerde vrijgeven van een deel van die informatie door de MSM.
De schaduwregering heeft altijd de intentie gehad dat wanneer hij wordt verslagen hij disclosure als laatste afleiding zal gebruiken om de dingen naar zijn hand te zetten. Dit is een algemeen bekend feit.

Het is nu zaak om heel goed op te letten en je niet door je enthousiasme mee te laten slepen, vergeet niet dat er eerst nog steeds een heel moeras leeggeschept moet worden. De MSM is nog steeds niet te vertrouwen. Mogelijk gaat buitenaards leven straks de rol van bad guy in de schoenen geschoven krijgen, waar we straks “vereend” tegen moeten strijden. Dit zou de achterdeur voor de werkelijke bad guys zijn.
Beware..

rob
rob
6 jaren geleden

Er ontbreekt nog wat van onomstotelijk bewezen…
Duidelijke en haar scherpen foto,s …van onmogelijke dingen die ze doen..en het object zelf..zolang geen haarscherpe foto,s ,
Zolang blijft het onomstotelijk bewezen dat het luchtkastelen Zijn.

IFF
IFF
6 jaren geleden

Hou zeker Tom DeLonge in de gaten! Een mogelijk disclosure is mogelijk maar misschien niet wenselijk. Goed, ik geef toe dat de bal eindelijk aan het rollen is. AD, After Disclosure van Richard Dolan is het boek dat men gelezen moet hebben.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x