Homepagina » UFO » Bestaan van geavanceerde UFO’s onomstotelijk bewezen. Hoofd van Pentagon-afdeling voor X-Files openbaart geheimen
Bestaan van geavanceerde UFO's onomstotelijk bewezen. Hoofd van Pentagon-afdeling voor X-Files openbaart geheimen

Bestaan van geavanceerde UFO’s onomstotelijk bewezen. Hoofd van Pentagon-afdeling voor X-Files openbaart geheimen

Het voormalige hoofd van het geheime UFO-programma van het Pentagon heeft gezegd dat ‘onomstotelijk bewezen’ is dat onbekende vliegende objecten de aarde bezoeken.

Tegen The Telegraph zei oud-inlichtingenofficier Luis Elizondo dat ongeïdentificeerde objecten door de jaren heen ‘vaak’ zijn gezien.

In het interview zei hij dat hij over veel dingen nog niet kan praten omdat die nog geheim zijn. Dat geldt bijvoorbeeld voor UFO-waarnemingen die zijn team in andere landen heeft onderzocht.

Afvragen

Elizondo, die tot twee maanden geleden aan het hoofd stond van het Advanced Aviation Threat Identification Program, zei: “Het moge duidelijk zijn dat wij dit niet zijn en dus moeten we ons afvragen waar ze vandaan komen.”

Hij zei verder dat UFO’s vaak worden gezien in de buurt van kern- en elektriciteitscentrales.

Elizondo heeft zijn functie naar eigen zeggen neergelegd omdat hij vindt dat de overheid het UFO-programma, dat in 2012 officieel werd beëindigd, moet blijven financieren en steunen.

Warp drives

Het Amerikaanse ministerie van Defensie gaf eerder deze maand het bestaan van het geheime programma toe.

Het programma richtte zich op zaken die rechtstreeks uit een sciencefictionfilm lijken te komen. Denk bijvoorbeeld aan wormgaten en warp drives.

Onmogelijke dingen

Daarnaast werden militairen geïnterviewd die UFO’s hadden gezien. Elizondo zei dat veel piloten vliegtuigen hebben gezien die onmogelijke dingen leken te doen.

“We hadden nog nooit zoiets gezien,” zei hij.

[Daily Mail]


Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Er ontbreekt nog wat van onomstotelijk bewezen…
  Duidelijke en haar scherpen foto,s …van onmogelijke dingen die ze doen..en het object zelf..zolang geen haarscherpe foto,s ,
  Zolang blijft het onomstotelijk bewezen dat het luchtkastelen Zijn.

  21 likes
  • Hoe moet je iets bewijzen aan mensen die niet bereid -of in staat- zijn om het te ervaren.

   Mensen zoals jij blinken uit in cognitieve dissonantie.

   15 likes
   • dus iemand l,lt wat en dan moeten we het maar geloven?
    laat ze uit de hele wereld maar voor de tv komen zeggen dat we al duizenden jaren door buitenaardse worden bezocht.
    laat desnoods de buitenaardsen voor de tv komen.
    ik geloof zelf dat er buitenaardsen hier zijn maar als iemand zomaar iets zegt dat hoef dat nog niet waar te zijn.

    1 likes
    • Website met ufo-meldingen: http://www.mufon.com/live-ufo-map.html

     Tot nu toe bijna 85.000 meldingen. “Natuurlijk allemaal meldingen van wappies…”. En dit is dan nog maar één website. Bovendien een website waar je ook nog eens mee moet oppassen. Er zijn al veel gevallen bekend van mensen die er een ufo-melding hebben gedaan en sindsdien allerlei negatieve Milab ervaringen hadden.

     Dit zijn ‘military abductions’ (militaire ontvoeringen) waarbij ze aan bijzonder vervelende experimenten zijn blootgesteld, als onderdeel van aardse ufo-programma’s, waarbij ook greys en reptillians betrokken waren.

     Disclosure is niet een probleem dat bij positieve buitenaardsen ligt, het is een probleem dat vooral bij ons ligt. Wij zullen eerst moeten laten zien dat we open staan voor contact met positieve volkeren, in tegenstelling tot de freaks die ons al eeuwen klein proberen te houden.

     Wij zullen moeten laten zien dat we spiritueel volwassen genoeg zijn om hun bestaan te erkennen. Dat we in staat zijn en bereid zijn om aan ons zelf te werken en op een positieve manier met elkaar en al het andere dat leeft om te gaan. We zullen moeten laten zien dat we in staat en bereid zijn om te groeien zonder hun bestaan almaar te blijven bagatelliseren. Zowel de negatieve als de positieve groepen zullen we moeten leren (h)erkennen.

     Wat zou jij doen als je een verlicht buitenaards mens was die miljoenen jaren verder ontwikkeld was dan de mensen hier op aarde? Zou jij jezelf dan opdringen aan dat stelletje barbaren dat hier rond loopt in de hoop dat ze je niet meteen de hersens in slaan bij de eerste ontmoeting? Of zou je dan voor een efficiéntere aanpak gaan, via mensen die er wel voor open staan en zelf contact proberen te krijgen door te mediteren, channelen of via astrale projectie in hun droomtijd.

     Denk ook dat buitenaardsen zich liever laten zien aan mensen die de moeite nemen om naar één van de hotspots af te reizen om ufo’s te zien.

     Bovendien zijn ze er ook niet op uit om de overtuigingen van onze fundamentalistische reli-gekkies geweld aan te doen via een wereldwijde TV-maand.

     Zou jij je aan je (kannibalistische) buren opdringen als ze geen contact willen en doen alsof je niet bestaat? We leven in een universum waar geavanceerde volkeren respectvol omgaan met andermans vrije wil.

     Het probleem is vooral dat het grootste deel van de mensheid het niet goed begrijpt en er ook geen moeite voor wil doen.

     Het liefst blijven we voor de televisie hangen in de hoop dat ze zich dan vanzelf wel een keertje laten zien. En zou je het dan wel geloven, of zou je het dan ook afdoen als onzin of CG?

     Hier een paar namen van contactees die al wat langer bekend zijn dan de mensen die de laatste tijd nogal worden gepromoot:

     George van Tassel, George Adamski, Daniel W. Fry, Orfeo Angelucci, Truman Berthurum, George King, Buck Nelson, Betty & Barney Hill, Billy Meier, Cinthia Appleton.

     Nogmaals: wij zullen het werk moeten doen. Ieder voor zichzelf.

     8 likes
  • wat raar is , er is geen bewijs geen foto te zien waarop jezus of maria of allah te zien is maar miljarden mensen geloven dat wel , wat uit een boek van honderden jaren oud is , miljarden mensen geloven heilig daarin , maar als er over ufo,s of buitenaards leven iets gezegd word dan zijn het luchtkastelen of ben je koekoek , complot denker , het zou eigenlijk omgekeerd moeten zijn

   3 likes
 2. Wat anders. Het is niet het feit dat ufo’s gewoon bestaan en altijd bestaan hebben, het gaat om het plotselinge gecoördineerde vrijgeven van een deel van die informatie door de MSM.
  De schaduwregering heeft altijd de intentie gehad dat wanneer hij wordt verslagen hij disclosure als laatste afleiding zal gebruiken om de dingen naar zijn hand te zetten. Dit is een algemeen bekend feit.

  Het is nu zaak om heel goed op te letten en je niet door je enthousiasme mee te laten slepen, vergeet niet dat er eerst nog steeds een heel moeras leeggeschept moet worden. De MSM is nog steeds niet te vertrouwen. Mogelijk gaat buitenaards leven straks de rol van bad guy in de schoenen geschoven krijgen, waar we straks “vereend” tegen moeten strijden. Dit zou de achterdeur voor de werkelijke bad guys zijn.
  Beware..

  17 likes
 3. Ik begrijp de fuss niet. We zullen altijd dingen zien vliegen die we niet gelijk kunnen identificeren. Daarnaast is het op z’n zachtst gezegd bizar dat we labels als geavanceerd toekennen aan dingen die we nog niet hebben geidentificeerd. En tenslotte begrijp ik niet dat als we iets niet kunnen identificeren, het dus buitenaards moet zijn.

  5 likes
  • De hele discussie gaat ook niet over onderzoek naar buitenaardsen of aliens, maar over onderzoek naar goed gedocumenteerde en geobserveerde fenomenen door vaak zeer betrouwbare en goed opgeleide mensen. Men probeert te begrijpen waar het over gaat waarbij niemand claimt dat het om buitenaards leven gaat. We hebben te maken met iets dat we niet begrijpen, en waarvan we niet weten waarom het doet wat het doet.

   6 likes
   • Het punt is “zeer betrouwbare mensen”, IFF. Dat is nogal een statement.
    Ik denk dat vrijgeven van informatie en hoe en waartoe dat gebeurt de kern van het verhaal is.
    “We” weten inderdaad niet hoe en wat, als je met “we” ons hier bedoelt. Simpelweg omdat de info is achtergehouden voor God weet hoe lang al. Het wordt nu als een van de laatste troeven uitgespeeld door de bemanning van een rap schinkend schip.

    2 likes
 4. Stapje voor stapje vindt nu de disclosure plaats via de mainstream netwerken. Onze technologische ontwikkelingen zijn nu van dien aard dat de aliens hebben besloten om actief te interveniëren. De laatste technologische stap die we als mens kunnen maken is de quantum technologie en reken maar dat we daar wat begeleiding en toezicht bij nodig hebben voordat we straks per ongeluk het hele universum opblazen.

  10 likes
 5. Ufo-disclosure nu!

  5 likes
 6. Hou zeker Tom DeLonge in de gaten! Een mogelijk disclosure is mogelijk maar misschien niet wenselijk. Goed, ik geef toe dat de bal eindelijk aan het rollen is. AD, After Disclosure van Richard Dolan is het boek dat men gelezen moet hebben.

  3 likes
 7. Ik geloof niet dat de overheid ooit bewijzen op tafel zal leggen totdat dat buitenaardse landen en zich openlijk vertonen. Ik denk dan aan de documenten die vrijgegeven zijn over de moord op president Kennedy. De documenten bewijzen dat hij door twee schoten vermoord is. Een van voren door het hoofd en een van achter door de keel. De overheid zal dit nooit officieel erkennen en nader onderzoek instellen.
  Denk aan de TwinTowers. Het is al honderden keren bewezen dat deze niet op deze manier kunnen instorten.
  Zei Wullum niet zoiets dat we ruimer moesten denken

  3 likes
 8. Je moet je ook niet afhankelijk opstellen van deze vage berichten.
  Ze zijn er gewoon, de vriendelijke buitenaardsen. . Met duizenden, met tienduizenden, met miljoenen vredelievende buitenaardse schepen.
  Ze komen pas als het gevaar van aanvallen tot de verleden tijd behoort.

  3 likes
 9. Ik zou het bijna spijtig vinden: gedaan met die spectaculaire, dubbelzinnige en dikwijls stompzinnige verklaringen die regelmatig gespuid werden.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...