CoronaBuitenland

Grens van 5 miljoen geregistreerde vaccinatieslachtoffers gepasseerd: ‘Vloerkleed moet steeds groter worden’

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Arts Tess Lawrie wijst erop dat de Wereldgezondheidsorganisatie op 21 februari 2021 een slordige 102.000 meldingen over bijwerkingen van het coronavaccin had geregistreerd in haar database VigiAccess.

Deze week werd de grens van vijf miljoen meldingen gepasseerd. “Laat me dat nog eens herhalen, want het is moeilijk te geloven. Volgens de data van de WHO zijn vermoedelijk meer dan 5 miljoen mensen beschadigd door de coronavaccins,” zegt de arts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De regering waakt over het kleed, niet over ons

Het exacte aantal is 5.026.245 mensen, waaronder tienduizenden sterfgevallen, aldus Lawrie. De grootste groep slachtoffers, bijna de helft, komt uit Europa. Vrouwen lopen vaker vaccinatieschade op dan mannen. En vooral de leeftijdsgroep 18 tot 44 jaar wordt hard geraakt.

Statisticus Herman Steigstra reageert: “Inmiddels is de grens van 5 miljoen geregistreerde slachtoffers van vaccinatie gepasseerd. Veilig en effectief? Het vloerkleed moet steeds groter worden. De regering waakt over het kleed, niet over ons.”

Onverklaarbaar

Ook als de griepgolf en corona worden meegerekend, zijn er vorig jaar in Nederland duizenden mensen méér overleden dan verwacht, blijkt uit een analyse van het CBS. De oversterfte is daarmee nog steeds hoog en bovendien ‘onverklaarbaar’.

4.6 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Democide in voortgang.

eric
eric
1 jaar geleden

Dat zijn er veel meer!!!

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Welke politieke partijen willen gezamenlijk een burger tribunaal organiseren? Misdaden tegen de menselijkheid en grove (grond-) wetovertredingen kunnen niet onbestraft blijven. En “ze” gaan maar door….
.

Wieberen Tjeerdsma
Wieberen Tjeerdsma
1 jaar geleden

Kabinetten zijn gewoon kasten, waarin steeds meer lijken worden opgeborgen, tot het punt, dat door gisting het punt bereikt is, dat de deuren open knallen door de oplopende druk in de kast en het publiek huivering wekkend ziet wat de werkelijkheid is, die ze angstvallig maskeren met hun kletspraatjes…. parler… spreken is niet voor een ieder weg gelegd…. praten wordt veel gedaan…. kletsen nog meer….. KLETSPRAATJES.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x