Homepagina » Mens en Dier » VIDEO: “Ieder jaar worden 17.000 tot 20.000 Nederlanders omgebracht door medicijngebruik”
VIDEO: "Ieder jaar worden 17.000 tot 20.000 Nederlanders omgebracht door medicijngebruik"

VIDEO: “Ieder jaar worden 17.000 tot 20.000 Nederlanders omgebracht door medicijngebruik”

Forensisch arts Selma Eikelenboom had onlangs in RTL Late Night een verontrustende boodschap. Ze zei dat er in Nederland jaarlijks 17.000 tot 20.000 doden vallen door medicijngebruik of medische fouten met medicijnen.

Eikelenboom, die wordt ingeschakeld om misdrijven nader te onderzoeken, verbaast zich over het gebrek aan kennis van de autoriteiten. Volgens haar blijkt uit onderzoeken dat het aantal doden door medicijngebruik erg hoog is.

Keiharde cijfers

In een Amerikaans onderzoek wordt geschat dat er in de VS 225.000 doden per jaar vallen door medische handelingen. Er bestaan daarnaast schattingen waaruit blijkt dat er in de EU jaarlijks 200.000 mensen overlijden door medicijnen.

“Ieder jaar worden een kwart miljoen Amerikanen omgebracht door medicijngebruik,” zegt Eikelenboom. “Niemand maakt zich er druk om. Dat zijn gewoon keiharde cijfers.”

Orde van de dag

“Aan die paar moorden wordt een hele hoop aandacht besteed, maar de grote lijnen zijn we als maatschappij gewoon uit het oog verloren,” gaat ze verder. “We gaan gewoon over tot de orde van de dag.”

“In Nederland zit één op de 10 mensen aan de psychoactieve medicatie,” zegt Eikelenboom. Ze voegt toe dat er zaken zijn waarin ze moet getuigen omdat moeders onder invloed van medicijnen hun kinderen ombrengen. “Het is makkelijker om van de heroïne af te komen dan van een antidepressivum.”

[RTL Late Night]


Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. En niemand vraagt zich af waarom mensen aan de anti-depressiva zitten? Waarom kunnen mensen het niet meer aan? Het systeem neemt ons langzaam over. Via geld, invulling leven en media(promoot perfectheid) Sinds dat iedereen aan het werk moet is er minder compassie/tijd voor elkaar. Terwijl geboorte en kinderen veel tijd, energie en veel geld kost. Je hebt mensen nodig die het af en toe overnemen. Vroeger was dit een heel normaal gegeven. Nu is iedereen zelf aan het plannen.Toen ik kind was kon ik vrijwel altijd naar opa en oma’s zonder een afspraak te maken op bv. zondagmiddag. Mijn ouders zijn vrijwel nooit thuis, daarmee zeg ik niet dat ik ze dat niet gun, maar wil het verschil aankaarten van tijd.
  Ik vergelijk het met films. Een kind(de meeste) dat nu Pippi Langkous kijkt zou zich snel gaan vervelen, want bij die film gaat het verhaal dan te langzaam. Terwijl die ritme gewoon meer past bij onze mensen ritme. Of bij ouderen: Franse films bv. Dus technologie/systeem verhoogt onze ritme van tijd en daarom worden mensen ziek. Dit is 1 voorbeeld van: Teken van de tijd voorbij is.
  Bij zorg heb je geen tijd meer voor de patiënt enz. Als dit zo door gaat dan verliezen we ons zelf. Knoeien met tijd is gevaarlijk. Zonder technologie kunnen we weer normaal gaan leven.(bioritme)
  In het echt zou ik dit niet eens in 1 keer dit vertellen, want vrijwel niemand heeft meer geduld om te luisteren. Mensen zeggen: je moet met de tijd mee, maar als er geen tijd meer is, dan is er niks meer. We zijn dus al over de tijd heen aan het gaan.
  Ik geloof niet in andere dimensies, waarbij wij mensen het beter gaan krijgen. Voor mij bestaat er maar 1 dimensie en dat is hier op aarde zelf/gebaseerd op natuurlijke natuurwetten. Zoals vogeltjes gewoon nog hun tijd krijgen om een nestje te bouwen. Die tijd van bouwen blijft altijd hetzelfde. We worden gewoon gehersenspoeld.

  18 likes
  • We worden gehersenspoeld door het manipuleren van tijd en ruimte. Neem nieuw speeltje: Pokemon go. Daarnaast zegt de media/nieuws dat we teveel zitten en dus is dit speeltje de oplossing. Toevallig zijn er lijken mee gevonden. Extra promoot dus. Maar je moet er wel mee oppassen, want de verantwoording ligt geheel bij jezelf. Wetgeving is nog niet aangepast op dit fenomeen. Het zou verboden moeten worden, want het is verslavend. Elke jongere vind het geweldig. Ook mijn kinderen. Het werkt net zoals snoep, drugs, alcohol, roken en medicijnen.

   4 likes
  • Heb jij het geduld om te luisteren? De U.S.A is uit de klauwen van de corporate government gered. Je kunt je angst laten varen. Alles gaat weer terug naar normaal.

   https://www.youtube.com/watch?v=YyZxIqJaGSk

   1 likes
 2. “Eikelenboom, die wordt ingeschakeld om misdrijven nader te onderzoeken, verbaast zich over het gebrek aan kennis van de autoriteiten.”

  Ze kan zich beter verbazen over het gebrek aan ethiek van die autoriteiten! Want ‘ze’ zijn echt niet achterlijk, WIJ zijn achterlijk, dat we dit allemaal nog steeds accepteren!

  20 likes
 3. Zit ze nu echt verontrustend haar verbazing te uiten of vertelt ze trots waartoe de cabal in staat is en hoever ze al gevorderd zijn? Want RTL is een cabal spreekbuis. Verwarring alom.

  11 likes
 4. En mevr Schippers van bollsgezondheid hoor je niet ja hou de farmaci een hand boven het hoofd is ook begrijpelijk want doet ze niet is haar carriere minder aantrekkelijk.

  10 likes
 5. Het zijn helemaal geen keiharde cijfers voor NL, Selma Eikelenboom had het “ergens gelezen”. Waarschijnlijk een 1 op 1 projectie van de Amerikaanse cijfers op NL.

  ” In Nederland sterven 17.000 tot 20.000 mensen per jaar door verkeerd medicijngebruik, zei Selma Eikelenboom in RTL Late Night. Die cijfers zijn niet terug te vinden. Volgens een bekend Nederlands onderzoek uit 2006, waren er op jaarbasis 19.000 „potentieel vermijdbare geneesmiddelgerelateerde ziekenhuisopnamen”. Daarvan zijn zo’n 1.200 mensen overleden. Eikelenboom sprak niet specifiek over overlijden door „vermijdbare” bijwerkingen, maar dat kan het grote verschil niet verklaren. We beoordelen de stelling daarom als onwaar. ”
  http://www.nrc.nl/next/2015/11/18/jaarlijks-17000-tot-20000-doden-door-verkeerde-1558330

  8 likes
 6. Valt allemaal onder de genocide-plannen van de door de elite bedachte agenda21.

  6 likes
 7. Ach, gun big pharma ook z’n zakcentje. Werken ze hard voor. En psychoactieve medicatie is gewoon heerlijk alsje jezelf niet in de ogen kunt kijken.

  5 likes
 8. Zo daar word je even stil van.
  Ik zou wel wat meer informatie willen dan alleen deze cijfers.
  Als iemand dood gaat aan medicijn gebruik. Is dat door een officieel onderzoek vastgesteld dan?
  Ik bedoel 20,000 doden per jaar, dat is nogal wat onderzoek lijkt me, dat moet een bedrijfstak op zich zijn.

  Er zijn in 2015 147.010 mensen overleden. 20.000 mensen daarvan is 1:7,5

  Voor je dood gaat ga je naar de dokter.

  Als je naar de dokter gaat dan heb je 1: 7,5 kans dat je dood gaat.
  Maar het kan ook zo zijn dat je 6: 7,5 kans maakt dat je dood gaat.

  Als je leeft ben je hartstikke gelukkig heb je stralende ogen. Heb je niets nodig en vind iedereen je aantrekkelijk en inspirerend.

  Je kan ook proberen te overleven maar vroeg of laat gaan we allemaal naar de dokter.

  1 likes
  • maar de dokters zijn gen geneesheren meer ,,ze stoppen je vol medicijnen ,of zeggen het zit russen de oren.
   en van tijd tot tijd hebben ze een heerlijk uitje ,bv een curces naar Bali ,,,s ochtends een uurtje de resct vacantie , waar moet het schip landzeilen ,,,bah,

   2 likes
  • Even een anekdote:
   Een tijdje geleden staakten de artsen in een ziekenhuis (in Israel). In die tijd was er een enorme vermindering in het aantal sterfgevallen.

   0 likes
 9. Gaan er zoveel mensen aan medicijnen dood omdat het lichaam te ziek is, te zwak is of gaan er mensen aan medicijnen aan dood door de medicijnen zelf of door de cocktails van medicijnen?
  Hierin vind ik de tekst niet duidelijk genoeg.
  Nog een probleem is dat er steeds minder goed geteste medicijnen op de markt komen met grote gevolgen van dien.

  2 likes
 10. Deze stoute Vrouw wilde de Medicijnen niet,geen Prednison,maar prettige Zon.

  https://www.youtube.com/watch?v=xysPNQC888A

  2 likes
 11. De Big Pharma moord niet. Ze zouden een goede klant verliezen

  0 likes
  • Daar gaat over het algemeen toch eerst een hele tijd van uitkleden overheen dus dat een deel van hun klanten na verloop van tijd aan hun producten overlijd valt binnen de acceptabele verliezen om er even een term uit het militaire bedrijfsleven bij te nemen.

   1 likes
 12. Pokemon Pillen Consumenten.

  Consumentje straks lekker in een TENTJE, Smartphones maken voor de Chinezen.

  Domme Domme Consumentjes.(zombiessss)

  1 likes
 13. Je ziet die kale echt kijken van hoe kan ik deze informatie zo snel mogelijk gaan negeren, bagitaliseren of wat dan ook om het maar niet onder ogen te zien.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europarlementariër

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over ...

covi-pass

Binnenkort ook in Nederland: de COVI-PASS, jouw immuniteitspaspoort

Een Britse cyberfirma gaat met een aantal ...